Varice: remedii naturale

1636

Varice suferă o mulțime de oameni, în special femeile, de fapt, de aproape două gateway-ul de simptome, a trecut de patruzeci de ani, și se poate manifesta mai vizibil în timpul verii. Suport de remedii naturale-ar putea dovedi o armă de victorie, pentru a face față cu această problemă supărătoare.

Varicele patologie de natură ereditară, în cele mai multe cazuri, dar respectând câteva sfaturi practice pot reduce fenomenul de întârziere, cum este posibil, aspectul. Chiar și în acest caz, ca și în multe alte boli, de prevenire a jucat un rol important. Un stil de viață sănătos, un regim alimentar echilibrat și activitatea fizică regulată este elementele de bază pentru a evita acest tip de insuficienta venoasa. http://superfit-blog.com

Varicele sunt, de obicei, apar, în special la nivelul membrelor inferioare, dar nu este exclus prezența lor, chiar și pe cele de mai sus, și în alte părți ale corpului. Printre principalele inconveniente, care se comporta, estetic, este cel mai periculos dintre femei, fiind un fenomen deosebit de neplăcut aspectul. În ultimul timp, această patologie devine raportul de mari, fiind o consecință directă a stilului de viață nesigur sau ca urmare a stresului excesiv.

Ce sunt varicele?

Este varice este o boală care afectează venos de perete, care în urma patologic de expansiune a fost schimbarea регрессивной. Acest tip de extensii pot fi limitate la o anumită zonă, disponibilitatea nodos, sau să fie extins în mai multe părți ale corpului.

La nivel general, puteți găsi o varietate de consecințele care decurg din această patologie:

 • Zecimal vesela, de obicei, în scădere, astfel încât să puteți, de ceea ce se întâmplă venos presiunea crește semnificativ.
 • Zecimal pot formarea cheagurilor de sânge în interiorul vaselor de sânge, sau în venele profunde, care pot fi uneori vizibile cu ochiul liber, ca mici excrescente.
 • Zecimal în continuare a varicelor este insuficiența valvelor venoase, care modifică fluxul de sânge. Venele, necesitatea de a restabili circulația sângelui folosesc supape, pentru a învinge forțele de greutate, din acest motiv, în zonele cele mai afectate sunt extremitățile inferioare
 • Zecimal la nivel estetic are o umflătură în zona afectată de varice, care se alocă sinuos cursul de vene, care devin vizibile din cauza dilatarea și culoarea tenului, albăstruie.

Cauzele varicelor

În plus față de ereditate, factorul de care, probabil, nu va reuși de a evita, trebuie să ia în considerare faptul că vasele de sânge sunt foarte fragile, astfel încât să se respecte anumite măsuri de precauție, acest lucru poate fi un mare pas. Mai jos sunt enumerate câteva dintre cauzele primare de încălcare.

 • Zecimal obezitatea, cu siguranta, printre cele mai frecvente motive, supapele vor fi încărcați excesiv și spațiu ceva mai mare.
 • Value pentru a stoca pentru o lungă perioadă de timp într-o poziție în picioare, sau pur și simplu un stil de viata sedentar sunt factori care stimulează stază de sânge, brusc slăbind acțiunea pompelor de activitate musculare.
 • Zecimal un alt motiv este destul de popular, provine de la consumul excesiv de substanțe cum ar fi alcoolul, cafeina și tutunul, care duce la o progresivă a insuficienței venoase la nivelul vaselor periferice.
 • Zecimal constipație, probabil, nu printre factorii care sunt mai proeminente, în orice caz de otrăvire de sânge poate duce la deteriorarea venelor.
 • Zecimal ultimul motiv, dar nu ar trebui să ia în serios absolut, este sarcina, deoarece creșterea masei corporale, însoțesc de modificări hormonale, poate contribui la apariția varicelor.

Simptomele varicelor

Pentru a afla ora la care a apărut problema poate fi de ajutor pentru a evita acest lucru, ceea ce se manifestă în mai extins la alte părți ale corpului. Unele simptome ușor de recunoscut și pot fi returnate la cei kotor expuse mai jos:

 • Zecimal picioarele, ca una dintre părți, cele mai interesate, pot fi mai grave decât de obicei.
 • Zecimală în plus, acest sentiment este adesea însoțită de durere normal sau cu un fel de spasm sau edem la glezne.
 • Zecimal mic supraîncălzirea unor componente, mâncărime și retenție de apă și alte simptome asociate cu apariția varicelor.
 • Zecimal prezența dilatate de varice esofagiene, adică de votare a venelor, care au început să recruteze parcurs un semnal de a fi socotit cu.
 • Zecimal în cazurile cele mai elocvente este posibilă apariția de pete brune pe picioare, în urma mici de tromboză.

Pentru a preveni vene varicoase

Prevenirea în acest caz capătă un caracter foarte important, deoarece problema varicelor este strâns legată de factori cum ar fi dieta și stilul de viață.

În principiu, sursa de alimentare, care conține o mulțime de legume, fructe, produse din cereale integrale și leguminoase mult ajuta în planul de prevenire, în special, în cazul în combinație cu activitatea fizică regulată.

Produse recomandate

Dacă vine vorba de mâncare, se recomandă o astfel de, care sunt potrivite pentru cele mai mari de a stimula circulatia sangelui venos de sânge și de a consolida integritatea pereților, ca, de exemplu, fructe de padure, sau, mai general, fructe de padure. Flavonoide, care sunt bogate, care permit de a îmbunătăți rezistența vaselor de sânge, și, de asemenea, pune la fenomene inflamatorii în țesutul conjunctiv. La fel de hrisca este foarte util, în legătură, la fel ca și alte naturale anti-inflamatoare, cum ar fi ghimbir, ardei iute, usturoi. Dimpotrivă, ar fi mai bine, pentru a evita depășirea în consumul de produse lactate și de carne roșie, sau a produselor de prelucrare a acesteia, cum ar fi alb, zahăr sau făină.

Activitatea fizică

În tema de sport, trebuie să subliniez încă o dată, că acesta din urmă promovează circulația sângelui, transpirație, eliminarea toxinelor și mușchii își păstrează tonusul, ceea ce se poate dovedi a fi un as în mânecă împotriva unor astfel de încălcări. Plimbări lungi, jogging și ciclism sunt excelente aliați împotriva staza venoasă, deoarece respirația se accelerează rapid și circulația sângelui, stimulează mișcările diafragmei.

Sfaturi generale

În ultima casă, chiar și într-o mică măsură, cum ar fi, de exemplu, în modul de a dormi cu un mic suport pentru picioare, așa că țineți un pic crescute, sau de a evita pantofii cu tocuri prea înalte, și, de asemenea, pentru a limita expunerea la soare, atunci când te duci la mare. Un stil de viață sănătos și o anumită atenție pot împiedica, respectiv, patologie varicelor.

Remedii naturale

Mijloace pentru cele mai eficiente pot fi împărțite în două categorii, cele care includ masaj și terapie, precum și cele care prevăd consumul unor substanțe. În unele cazuri, lucrurile nu sunt conectate, cum puteți folosi produse naturale pentru masaj cele mai avut de suferit.

Hidroterapie

Printre mijloacele mai mult, se recomandă de a efectua, în perioada de vară, hidroterapie, se dovedește a fi foarte eficient, deoarece produce efectele lor, din cauza la o diferență de temperatură între apă, în care vă puteți apuca de treabă în zonele afectate de varice și a corpului. scopul este de a duce vasele de sânge, provocând, astfel, acest tip de tratament strict cu apă rece, și, în principal, cu ajutorul piciorcăzi de baie. Dimineață de mers pe jos de malul mării, de asemenea, poate deveni un excelent compromis.

Picior de masaj

Stimularea picioarelor, în conformitate cu cunoștințele obținute în reflexoterapie picioare, pot activa unele domenii legate de el și de a ajuta pe principiul de drenaj umflarea și de a facilita circulația sângelui.

Medicament pe bază de plante

În acest caz, proprietățile conținute în unele plante, care actioneaza direct pe zonele afectate de vacanta peretelui venos cele mai slabe. Din centella în castan sălbatic, păducel, ацеролы și Ginko Biloba este o planta ameliorează procesele inflamatorii, datorită cărui fapt organismul mai bine de drenaj, scoaterea de edem cauzate de vene varicoase.

Împachetări

Prin utilizarea anumitor substanțe, cu ajutorul împachetări poate limita scuffs pe piele, datorită ingredientelor active prezente in plante, cum ar fi cele enumerate mai sus. De asemenea, puteți folosi ca rusco, note anti-inflamatorii de calitate, care de struguri roșii, care protejează capilarele și antioxidant. Foarte util, de asemenea, utilizarea de centella asiatica, care datorită proprietăților sale flebotoniche stimulează microcirculația sângelui.

Extracte din aceste plante sunt disponibile sub formă de tablete pentru administrare orală, și, uneori, introdus ca supliment la adevărata medicamente, ceea ce mărturisește despre eficienta lor dovedite. Pentru a rezuma, putem spune că printre remedii naturale și stiluri de viață durabile problema varicelor poate fi evitat sau cel puțin de conținut, cum este posibil acest lucru.