Varice remedii naturale și eficiente

1860

Va oferim cateva sfaturi simple remedii naturale pentru a trata varice, tulburări de inestetic cunoscut multe femei, mai ales la picior și glezna.

Varice simptomeExistă remedii naturale pentru tratarea varicelor? Sunt ele eficiente? Varicele reprezintă inestetice tulburări de bine cunoscut multe femei, mai ales depășește pragul de 40 de ani. De obicei, lovind, în special, nanogach, deși pot apărea, de asemenea, în alte părți ale corpului. Membrelor inferioare (picior și glezna), de obicei, apare edem și se simte greutate, senzație de frig și furnicături.

Aceste simptome sunt adesea ereditare, pot găsi, cu toate acestea, posibilitatea de a preveni sau întârzia dezvoltarea prin utilizarea unor remedii naturale.

Varice simptome

Această extindere a venelor (numit, de asemenea, vene varicoase), care au insuficienței venoase primul motiv. Cu toate acestea, trombi din venele profunde, tulburări vasculare și renale, musculare, pompe, și, de asemenea, excesul de greutate și stilul de viață sedentar sunt cauzele acestei tulburări. produs pentru durere în picioare foarte util Knee Active plus

Cel mai proeminent simptom al varicelor este zpodstawowe venele de la picior, care de bete. De obicei, subliniază albastru fața locului și să ia la locul de muncă chinuitoare. Poate, de asemenea, însoțită de umflarea gleznelor și picioarelor, crampe și senzație de amorțeală, senzație de frig și telangiectazii.

Varice remedii naturale pentru picioare

Limita simptome caracteristice acestei patologii poate să adopte obiceiuri sănătoase în viață. Factori de risc cum ar fi obezitatea și stilul de viață sedentar, de exemplu, în combinație cu un consum excesiv de substanțe, alcool, cofeina si tutun, de fapt, de a contribui la schimbare a peretelui venos, caracteristică pentru varice.

O deosebită atenție de alimentare poate contracara apariția de simptome tipice de această tulburare (edem, durere și mâncărime). Acest lucru este util să se ia în fiecare zi fructe, legume, cereale integrale și leguminoase. Joacă, de asemenea, activitatea fizică regulată este foarte funcțional pentru a preveni probleme. Toate acestea sunt utile pentru sistem, pentru a stimula circulația sângelui la nivelul membrelor inferioare.

În special, unele alimente, în special recomandate pentru a contribui la acest obiectiv. Printre acestea, amintim alimente bogate în flavonoide, fructe de padure, pentru a numi doar câteva. Sunt foarte vizibile și alte naturale anti-inflamatoare, cum ar fi usturoi, ghimbir și chili. Dieta pentru cei care suferă de varice ar trebui să prevadă, de asemenea, scade consumul de produse alimentare, produse lactate și carne roșie. În mod similar ar trebui să fie limitată, produsele rafinate, cum făină și zahăr alb.

În cadrul activității fizice în comparație cu starea venelor, nu trebuie să fie mai mare de sport. Pur și simplu plimbări lungi, un pic de jogging sau mersul pe bicicleta , pentru a se simți în formă și de a găsi de relief, balonare și alte simptome.

Mișcarea fizică este uniformă și echilibrată, în realitate, vă permite pentru a contracara staza venoasă, îndemnând la o creștere a tensiunii musculare, prin transpirație și eliminarea toxinelor si imbunatateste circulatia.

Ce nu trebuie să facă, dacă aveți fragile viena

Prezența venelor fragile și capilare (telangiectazii) este tipic pentru cei care suferă de tulburări circulatorii. În scopul de a limita sau conține problema varicelor, există unele comportamente, de a nu urma.

Și este bine să nu să stea pentru o lungă perioadă de timp și nu de a purta o rochie sau pantaloni, dar, de asemenea, curele, dresuri, prea îngust, pentru că ea limitează circulația.

curele, dresuri, prea îngustDe asemenea, este important să nu poarte pantofi cu tocuri inalte sau pantofi prea scăzută, deoarece nu contribuie la intoarcerea venoasa. De asemenea, nu este recomandat să stea mult timp în aceeași poziție așezat sau în picioare, cu picioarele încrucișate, deoarece fluxul de sânge nu „ajută” efectul de pompa de picior, să meargă și să contribuie la venos de stagnare.

De asemenea, fumatul creste riscul de insuficienta venoasa, pentru care este de dorit ar putea fi evitate. În cele din urmă, limita de înot în apă caldă, și la soare, înmuiată în apă rece, de foarte multe ori, pentru a nu stimula extinderea vaselor de sange.

Varicele mijloace și simptome

Varice remedii populare metode alternative: reflexoterapie, hidroterapie, medicină și medicină

Pentru a rezolva direct, astfel de simptome pot fi, de asemenea, să se aplice remedii naturale, de tip terapeutic. Acest lucru înseamnă, în esență, vizează, pentru a stimula circulația sângelui și stimulează drenajul de edem, pentru a limita starea varicelor. Printre ele putem numi masaj, reflexoterapie, care se concentrează în mod specific pe un picior și de pe terenurile care ar trebui să fie încurajate pentru a obține un rezultat pozitiv.

De asemenea, hidroterapie, bazat pe utilizarea de apă rece, inclusiv executarea picior căzi de baie, este o tehnică utilă, mai ales în sezonul de vară. Ajută, de fapt, procesul provoacă îngustarea vaselor de sânge, rezultatul este o altă temperatură apă decât în organism.

În medicină, în schimb, este unul dintre remediile naturale pentru tratarea varicelor se bazează pe utilizarea de plante. Există o varietate de plante, care sunt utilizate direct în zona simptome relevante prin comprese, permit de a obține scutire de cei care au suferit de probleme este inestetic de tulburare.

Din acest punct de vedere se potrivesc: și rusco (рускус crampoane) pentru proprietăți anti-inflamatorii și vasoprotectoare. Roșii de struguri (vitis vinifera), deoarece protejeaza capilarele si este un antioxidant. L ‘ castan (aesculus hippocastanum), pentru că este un puternic anti-inflamator și crește rezistența capilarelor, imbunatateste drenajul limfatic. În cele din urmă, gotu kola (centella asiatica), datorită bunătății flebotoniche și stimulează microcirculația.

Remedii naturale pentru tratarea varicelor

Unele măsuri practice, în viața de zi cu zi poate reduce creme buneinterferențele legate de vene varicoase. De exemplu, este mai bine să utilizați un mic suport (de asemenea, o perna) , pentru a menține picioarele ușor ridicate pe timp de noapte, sau de a purta pantofi cu toc de 3-4 cm și nu de jos sau tocuri înalte.

Purta ciorapi de compresie pot ajuta să vă păstrați sub control vene varicoase. Acest lucru se datorează faptului că previne stagnarea de sânge în capilare, care este principalul semn al insuficienței venoase.

Varice remedii naturale: creme bune

Creme de varice ar trebui să conțină ingrediente pe bază de plante care stimulează microcirculația și вазопротективное, decongestive și aceasta promovează drenaj. Pentru care sunt recomandate produsele cu extract de trifoi, coada-calului, ginkgo biloba și struguri roșii.