Tratamente faciale: 5 reguli pentru a avea pielea perfectă

387

Cinci reguli de aur pentru a avea pielea întotdeauna tânără, frumoasă și strălucitoare

– make up artist ne spune întotdeauna: nu există machiaj cosmetic sau complet este capabil de a ajuta la inmuia pielea puțin îmi pasă. Uscăciunea, defectele faciale, diferențele și caracteristicile expresiei sunt defecte severe pentru a muri, dar mai presus de toate, ele sunt un fel de protecție pe care pielea noastră ne cere să o plătim. Știați că îmbătrânirea feței unei femei începe deja la vârsta de douăzeci de ani? Da, este adevărat: această încărcătură de riduri, letargie și uscăciune începe să se pregătească așa cum ne gândim la tot, cu excepția detergenților, cremelor și procedurilor. Anii trec și, în cele din urmă, prezentarea proiectului de lege … ca sărat! Pentru a evita acest lucru, a se descoperi, de a cheltui bani aici și acolo, în căutarea pentru un miracol-decizia de a întineri fața noastră, va fi mai bine pentru a muta în timp și de a începe cu acești tineri, pentru a cultiva unele obiceiuri bune, care, desigur, avem nevoie de a păstra chiar și la o vârstă mai târziu.

 

Gesturi, cum ar fi descuamarea pielii, de curățare-l cu un detergent, apoi tonic și la final

crema sau crema pe timp de noapte într-adevăr nu știu limită de vârstă: și, de asemenea, pentru a curăța dinții sau de a lua un duș, pași în îngrijirea pielii sunt obiceiurile, pentru a cumpăra cât mai curând posibil, și nu să renunțe apoi niciodată pe drumul vieții. De curățare, hidratare și de nutriție, de fapt sunt importante pentru a pielii noastre de toate vârstele: cele mai multe probleme care le-am testat timp de mulți ani, de la acnee În adolescență, înainte de urât de gâscă picioare în vârstă, legate de o greșeală pe care o facem în viața de zi cu zi. Detergentul greșit, curățarea nestatornică, pielea fără exfoliere, crema greșită sau chiar ignorarea și iată că fața noastră începe să plătească pentru ea.

 

Deci, doriți ca tonul pielii să arate sănătos, strălucitor și lipsit de defecte? Iată cinci pași pentru a vă oferi o față „pentru totdeauna tineri”!

Analiza: dacă nu știm ce are nevoie pielea noastră, cum vă putem ajuta? Deci, primul pas este să înțelegem că avem de-a face cu pielea uscată, grasă, combinată sau sensibilă. În acest din urmă caz, fața noastră va avea tendința de roșeață și este ușor de obținut, în timp ce în primul am auzit de multe ori pielea trage, și în cazuri mai extreme, să vedem cracare și descuamarea. Pentru pielea grasă sau combinată, „diagnosticul” este puțin mai complicat. De multe ori, de fapt, aveți tendința de a crede că fiecare piele de acnee sau puncte negre în cazul în care pielea este gras, dar lucrurile cu siguranță nu sunt la fel de ușor ca astfel de site-uri pot diferi în funcție de nereguli hormonale, în timp ce pielea grasă îl identifică, de obicei, lustruire supra-dezvolta voal sebum este palpabil la suprafață, manifestări Pielea combinată combină uscăciunea în untură: zona T și obrajii în loc de uscat sunt, în general, caracteristice unui astfel de caz și un pic mai dificil de tratat.

Resetați: odată ce înțelegeți tipul de piele, vom afla și ce mijloc de a cumpăra. În vânzare, ele există în realitate de diferite sexe, iar fiecare medicament este conceput pentru a satisface mai bine nevoile unei persoane: pielea grasă va prezice cremă, gel, spumă mixtă, tenderul va trebui să fie în lapte și uscat ceva mai ascuțit ca o cremă. Mulți cred că un astfel de produs trebuie aplicat numai seara pentru a elimina Fundația, blush și alte produse cosmetice, dar nimic nu poate fi mai greșit. Noaptea, de fapt, în timp ce ne odihnim, pielea devine la locul de muncă, regenerarea și aruncarea și toți poluanții persistă în timpul zilei: așa că dimineața ne trezim adesea din piele cu puțin ulei și, prin urmare, este important să eliminați totul de la gel și tonic în față decideți resorbția, ceea ce neagă munca făcută noaptea.

Prin urmare, fața trebuie spălată dimineața și seara, întotdeauna, chiar și atunci când v-ați permis o zi de lene acasă

Peeling: stratul de suprafață al pielii pentru a înțelege ceea ce putem vedea și atinge se numește stratul cornos și constă numai din celule moarte. Pentru a avea un aspect sănătos și luminos, dar mai ales pentru a vă asigura că pielea poate absorbi creme și tratamente mai bune, făcându-le foarte eficiente, este important ca un astfel de strat de RIA să fie cât mai plat posibil. Prin urmare, este important să exfoliați în mod regulat pielea. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza un scrub sau chiar proceduri mai complexe, cum ar fi microdermabraziunea (despre care vom vorbi în continuare), dar este important să se exercite în mod regulat. Pe internet vei gasi o multime de solutii DIY: sfatul nostru este, desigur, încercați-le, dar întotdeauna, uneori; pentru rutina ta de îngrijire în fapt, este întotdeauna mai bine să se bazeze pe produse specifice pentru persoanele concepute pentru a nu fi prea agresiv și vă va oferi cel mai bun rezultat. Hidratare: pielea este un adevărat organism viu și cum mâncăm și bem. Bea este o sarcină pentru ea doar pentru o zi, așa că fiecare dintre noi, indiferent de tipul specific de piele, trebuie să utilizați un hidratant pe zi. Acesta va fi formulat mai mult sau mai puțin intens în funcție de nevoile specifice pe care le avem, dar fără un hidratant și pur și simplu imposibil.

    Hrănire: noaptea în loc de piele vine timpul. Dacă ați băut de fapt, noi toți mai mult sau mai puțin aceleași gusturi atunci când vine vorba de bufet situația se schimbă. Este, de fapt, pe timp de noapte, că fiecare dintre noi trebuie să slujim și să răspundă nevoilor specifice ale pielii: hidratare proceduri de hidratare profunda pentru piele toate operațiunile care vor fi efectuate pe timp de noapte, în încercarea de ceva mai concret, piața poate oferi pentru nevoile noastre.