Tonus – forum, functioneaza, efect, în cazul în care pentru a cumpăra? Site-ul producatorului sau Amazon?

1004

Dureri musculare, dureri de cap, senzația de vertij și pașii nu este destul de corect: aceste întrebări, care de foarte multe ori apar din postura complet greșit. Aici sunt sfaturi și recomandări cu privire la alegerea de activitate fizică Tonus, care poate ajuta.

Complicații în zona gâtului

Dacă presupunem postura, adică una din principalele cauze de dureri musculare și alte complicații, să pot merge pentru a satisface într-o serie de întrebări Tonus. În acest sens, este bine de știut că coloanei vertebrale are un ușor îndoit din forma si care, de multe ori, mai ales atunci când stai în fața calculatorului, vă ușa capitolul un pic înainte sau într-o curbă în continuare în partea de sus a coloanei vertebrale, apoi gâtul. Potrivit experților, o astfel de prevedere poate duce la:

 • curs de desfășurare dureri în gât Tonus;
 • ușor de dureri de cap, care lovește mai ales zona cefei;
 • senzație de durere în mână și într-o ușoară amețeală și dorința de a se ridice în picioare.

Cum funcționează Tonus? Ce este?

Consecințele cauzate de postura, a angajat un număr mare de oameni Tonus functioneaza, și pentru cea mai mare parte a zilei.

Probleme cu spatele

O postura este, de asemenea, unul dintre motivele pentru dureri musculare, mers, asimetrică și dureri de spate Tonus functioneaza. Când stai, de foarte multe ori, apar fesele pe marginea unui scaun, și ne-au mers înainte, aproape ca în cazul în care un bizon. Luați o lungă perioadă de timp, o astfel de postura, esti, probabil, încerca:

 • senzație de furnicături în mâini și picioare;
 • vrei să te ridici și iritații fese Tonus;
 • senzație de amețeală și oboseală, când, probabil, am pus;
 • o mică greață și dorința de a rămâne în picioare pentru perioade lungi de timp.

Aceste complicații, care Tonus functioneaza, de asemenea, însoțit de dureri de spate, care afectează exact final zona coloanei vertebrale. Dar există un mijloc de a preveni acest lucru?

Atenție nu ar trebui să fie subestimată

Pentru a preveni această cauza de dureri de cap și dureri de spate și/sau a gâtului se poate manifesta de multe ori, acest lucru este Tonus functioneaza, desigur, merită să încercați să acorde o atenție la situația noastră, în principal, atunci când ne așezăm. Când stai, trebuie să fie:

 • cu capul drept, nu curbat pe ecranul calculatorului;
 • cu spatele, bine-a pus-o pe spate în scaun;
 • cu mâinile, este bine să se întindă pe masă;
 • cu fese, care se bazează în întregime pe un scaun.

Datorită acestui set de măsuri, va fi posibil de a lupta și de a preveni toate aceste simptome de probleme, care pot lovi în partea din spate și partea superioară a corpului (indiferent de vârstă), ceea ce pe termen lung se comportă taxe vamale (aproape inconștient Tonus functioneaza) de la postura incorectă, și chiar un sentiment de durere, care au tendința de agravare a lungul timpului, și, de asemenea, să devină cronică.

Tonus în România – pareri utilizator

În scopul de a obține cele mai bune rezultate, consiliul se concentreze pe o activitate de pilates și aerobic funcțional: ambele tehnici, dezvoltate pentru a îmbunătăți noastre de mișcare și poziția noastră mai frecvente Tonus romania. Desigur, este vorba despre cu totul diferite tipuri de activitate, în conformitate cu gusturile dumneavoastră, puteți alege care este cel mai potrivit pentru tine. În general, sport și antrenament, permanente și sunt practicate în direcția cea bună, ne ajută foarte mult pentru alinarea durerii și a problemelor asociate.

De spate, gat, picioare Tonus romania. Contracturi musculare poate lovi în diferite puncte ale corpului nostru, și toate acestea pot fi victime, nu doar persoanele în vârstă, și nu numai sportivi. Dar ceea ce este exact?

În primul rând, voi spune că spasm muscular este cel mai moale și de cele mai multe ori de leziuni musculare, care sunt împărțite în trei mari clasament Tonus:

 • contracturi
 • intindere a

Spre deosebire de ultimele două tipuri de lovire Tonus romania, în contracturi nici rupturi de tesut muscular.

Контрактура, care poate interesa numai muschii (complet sau parțial) sau un grup de muschi este involuntară contracția mușchilor scheletici, care apare la procesul inflamator.

Dar să ne apropiem cu simptomele și cauzele contracturilor musculare.

Care sunt simptomele și cauzele contracturilor musculare

 • Durere evocat (în urma unor mișcări sau palpare Tonus romania) sau în mod spontan.
 • Dificultăți în executarea unor mișcări.
 • Hipertensiune arterială, adică creșterea tonusului muscular.
 • Tensiune musculară.

Acestea sunt principalele simptome de contracturi musculare. Pentru acest prejudiciu poate fi o mulțime de motive. Mai jos am vorbit despre principiu.

De contracturi musculare de sport

Clima aspra, excesiv de antrenament, lipsa de încălzire sunt trei factori care, de obicei, sunt sportivi suferă de contracturi musculare. În ceea ce privește factorii climatici, trebuie să se știe că frigul vine, pentru a afecta circulația sângelui, și Tonus romania, prin urmare, alimentarea cu sânge a mușchilor. Prea multe antrenamente, și lipsa de încălzire, cu toate acestea, au strecurat muschii de stres, pentru a trimite o astfel de înclinare: контрактура va fi evident un semn de „scurtcircuit”.

De contracturi musculare de tensiune

Chiar și cei care nu poartă costum și adidași pot fi”, pentru că pur și simplu rău”. De fapt, dacă este leneș, pentru că el niciodată nu зазывал, doar un efort, chiar banal Tonus pareri, cum de a ridica o vază sau de a face un singur clic, pentru a ajunge la tren, pentru a crea contracturi.

De contracturi musculare în timpul sarcinii

La femei pe сносях, mai ales în primele luni, când stomacul începe să se facă simțită, contracturilor lombare (și apoi în partea de jos a spatelui Tonus pareri) sunt un clasic. De ce? Pentru că greutatea burta mare face ca muschii spatelui de a lucra ore suplimentare, chiar mai mult, dacă nu s-au antrenat.

De contracturi musculare din rău aportului de sânge la nivelul

Muschii pulverizat de la vasele de sânge, care le oferă nutrienți pentru a funcționa bine. În cazul în care, din cauza situației de dezechilibru sau o patologie Tonus pareri, o slaba vascularizație, este de la sine înțeles că mușchii nu reușesc energia necesară pentru a menține bunăstarea.

Cum se elimină spasme musculare?

Există o varietate de mijloace pentru a contracturilor musculare și Tonus, de obicei, timpul de recuperare este de la 1 la 7 zile.

În cazul în care pentru a cumpăra? Care este prețul? Comanda Tonus

Ca întotdeauna, sfatul meu este să contactați un medic pentru a evalua, prin a vizita clinica, și, eventual, o ecografie Tonus pret, cea mai bună abordare pentru cazul dumneavoastră. Mai jos, prin urmare, că acestea au doar un caracter informativ. Pentru a evita „do-it-yourself”, în special, în cazul în care durerea dureaza mai mult de o zi.

Cald sau rece?

Prima întrebare pe care mulți o fac în caz de contracturi musculare: mai bine cald sau rece? În fapt, ambele soluții pot fi de autor Tonus comanda.

Crioterapia, cu aplicarea de comprese de gheață Tonus pret, acest lucru este util în faza acută pentru a lupta inflamație; căldură, în următoarea etapă, crește vasodilatație. În această etapă, puteți folosi plasturi și bandaje de sine-топления.

Medicamente de spasme musculare

În ceea ce privește tratamentul medicamentos Tonus pret, medicul dumneavoastră vă poate sfătui cu privire la angajare:

 • analgezice pentru a calma durerea;
 • relaxant muscular, pentru a reduce tonusul musculare afectate, și, prin urmare, să-l facă să se relaxeze;
 • anti-inflamatorii proprietăți.

Contracturilor musculare și fizioterapie

În cadrul de tratament fizioterapeutic, contracturi musculare Tonus pret, în funcție de caz, pot fi tratate cu:

 • masaj terapeutic, prin masaj de relaxare;
 • tecarterapia, medicale, echipament electric, care permite de a relaxa muschii;
 • terapie unda de soc radiale, adică acustice de undă (deci, dacă te interesează, să știi că ei nu au nimic de-a face cu radiații), care reduc tensiunea musculară.

Puteți face profilaxia împotriva crampelor musculare?

Răspuns: da. Există o mulțime de lucruri pe care le putem face pentru a preveni durerile musculare, în general, și leziuni musculare Tonus comanda, cum contracturi.

Alimentare și a contracturilor musculare

Bunăstarea începe de la masă Tonus, chiar și atunci când vorbim despre mușchi. Regula de aur-evitați dietele, care aduce un dezechilibru în substanțe luate.

În general, dieta mediteraneană oferă toate substantele nutritive de care avem nevoie pentru a păstra în formă de mușchi (și nu numai Tonus comanda). În special, trebuie să aibă în vedere faptul că deficitul de minerale, cum ar fi potasiu, magneziu și calciu pot slăbi mușchii noștri. De fapt, atunci când există un deficit de aceste substanțe ne mai multe ori sunt spasme musculare.

Cu toate acestea, simptomele de care sunt activate în caz de deficit de potasiu, de magneziu și de calciu, în principal, nespecifice Tonus pret. Acest lucru înseamnă că este dificil de atribuit дефицитам. Poate servi, de a ști, atunci, că oamenii sunt mai expuse persoanele în vârstă, dar și cei care conduc nutriție prost echilibrat, sportivi și cei care acceptă anumite tipuri de medicamente, care pot duce la pierderea acestor substanțe.

Sau simti efectele după utilizarea Tonus? Experienta de pe forum

În aceste cazuri, în cazul în care medicul, prin analiza subliniază real deficit, va începe să dea sfaturi pentru reintegrare Tonus plafar, poate fi, prin suplimente alimentare. În acest context, vreau să menționez că suplimentele ar trebui să fie angajat pentru sfatul medicului. Pentru că, dacă nu există un real deficit, nu are nevoie și, mai mult, pot duce la неумеренности, care au consecințe mai mult sau mai puțin să conducă la sănătate.

În condiții normale, necesarul zilnic de magneziu, calciu și potasiu la adulți – ceea ce putem realiza cu ajutorul dietei variază și Tonus plafar, prin urmare, de echilibru este de aproximativ:

 • 320-420 mg de magneziu. Surse bune de magneziu sunt tărâțe, cereale integrale, fructe uscate, legume cu frunze verzi, linte și fasole, semințe și cacao;
 • 800-1.000 mg de fotbal. Poți lua nu doar cu produse lactate, cum ar fi parmezan, dar și cu riduri, migdale, fasole, hamsii;
 • 3 g de potasiu. Mancarea este cel mai adesea asociat cu potasiu este banana, dar acest macro, este prezent în multe alte produse de origine vegetală, cum ar fi cartofi, sparanghel, varză și spanac.

Antrenați-vă cu înțelepciune!

Nu pune sub sarcină corpul tau doar de dragul de a contesta abilitățile dumneavoastră Tonus. Un bun sportiv trebuie să învețe să recunoască și să recunoască limitele.

În timpul antrenamentului Tonus plafar, în plus, se folosește încălțăminte și îmbrăcăminte (în capacități de până la straturi), dezvoltate în activitatea sportivă, pe care aceștia le desfășoară.

În cele din urmă, deja știți – dar vreau să fie silitor și repet că Tonus, încălzire înainte de fiecare antrenament este esențială, deoarece exerciții de stretching înainte și după activitatea fizică.

Ține în formă muschii

La orice varsta putem „hrăni” mușchii noștri față de activitatea fizică Tonus forum, de la o simplă plimbare până la plimbări cu bicicleta, o bicicleta de la înot la dans.

Scopul este de a întări musculatura și de a le face gata de a tolera chiar și de mari schimbări, cum de sarcina. Dacă sunteți de așteptare pentru un copil Tonus forum, de aceea, discutați cu medicul dumneavoastră despre ce fel de sarcini pentru a efectua. De obicei, nu există contraindicații pentru pilates, yoga și gimnastică, sub îndrumarea experților.

Vreau să spun, puteți face mult pentru a evita neplacuta de „întâlnire” cu контрактура musculare. Urmați aceste sfaturi și să aibă grijă de mușchi Tonus forum.

PS. Vă sugerez să citiți un articol pe care l-am publicat aici, pe blog-ul meu, în care am explicat clar și simplu, așa cum acestea sunt realizate, de mușchi.