Tesla Saver Eco caracteristici, avantaje si preț pentru aparatul care îți reduce consumul de energie electrică

4749

CE ESTE TESLA SAVER ECO?

CE ESTE TESLA SAVER ECO?Tesla Saver Eco este un aparat foarte simplu de utilizat care reduce consumul de energie electrică cu până la 50%. Se poate folosi în orice spațiu interior, fie că este vorba de o locuință, un birou sau spații comerciale precum cafenele, saloane de frumusețe sau restaurante. Încearcă acum Tesla Saver Eco și vei vedea cum, în mai puțin de o lună, factura ta de energie electrică va scădea în mod semnificativ. www.TeslaSaverECO.ro -50%!

CARE SUNT CARACTERISTICILE APARATULUI TESLA SAVER ECO?

Tesla Saver Eco este un aparat de dimensiuni mici (aproximativ 30 cm lungime si 10 cm latime) care ajută la scăderea consumului de energie electrică din momentul în care este introdus în priză. Iată care sunt caracteristicile aparatului:

 • Este potrivit pentru orice tip e spațiu interior (locuință, birou, spațiu comercial);
 • Garanția este de 44 de zile;
 • Este simplu de folosit, fără nevoia de instalări specifice;
 • Se poate folosi în spații cu o umiditate maximă de 85% (nu se poate folosi în săli de baie sau săli unde există piscine);
 • Tensiunea nominală este de 90V-250V;
 • Frecvența nominală este de 50 Hz-60Hz. www.TeslaSaverECO.ro -50%!

CARE SUNT CARACTERISTICILE APARATULUI TESLA SAVER ECO?

CUM FUNCȚIONEAZĂ APARATUL TESLA SAVER ECO?

Când un aparat de orice tip este alimentat cu energie electrică pentru a putea fi utilizat, apar niște interferențe pe rețeaua de alimentare cu energie eletrică. Aceste interferențe afectează consumul de energie, ajungând să genereze o putere mai mare decât cea necesară pentru funcționarea aparatului respectiv. Aceasta este modalitatea prin care, uneori, ajungem să plătim mai mult decât consumăm efectiv. Aici intervine Tesla Saver Eco, printr-o modalitate unică de econimisire a energiei electrice. Cum se întâmplă acest lucru? Aparatul este conectat la priză și, din acel moment, începe să filtreze interferențele care se formează pe rețeaua de alimentare, purtând către fiecare apart din spațiul respectiv doar aacea energie electrică necesară pentru funcționarea acelui apart.

www.TeslaSaverECO.promotia.ro

Pe scurt, reușește să folosească strictul necesar de energie electrică, eliminând surplusul. Acest lucru se traduce printr-o scădere majoră (de până la 50%) a valorii facturii de energie electrică. Ce mai este important de menționat este că aparatul nu interferează deloc cu niciun tip de contor electric și nu determină producerea erorilor de măsurare în niciun fel. Deci acesta poate fi folosit cu încredere indiferent de tipul de contor pe care îl ai deja instalat.

CARE SUNT AVANTAJELE UTILIZĂRII APARATULUI TESLA SAVER ECO?

Există trei avantaje majore ale utilizării aparatului Tesla Saver Eco, pe care le vei resimți de îndată ce vei începe să îl folosești:

REDUCEREA VALORII FACTURII DE ENERGIE ELECTRICĂ: De ce să plătești pentru energie electrică când poți folosi banii într-un mod mai plăcut și mai eficient? Si, mai ales, de ce să plătești pentru o cantitate de energie electrică pe care nici măcar nu o folosești? Acum, că ai înțeles mecanismul prin care interferențele din rețeaua de alimentare duc la un consum mai mare, inutil, de energie electrică, ai aflat că aparatul nostru te poate ajuta să plătești exact cât consumi. Poți începe chiar acum!

CRESTEREA DURATEI DE UTILIZARE A APARATELOR DIN SPAȚIUL TĂU: Există din ce în ce mai multe dispozitive și aparate pe care le cumpărăm ca să ne facă viața mai ușoară și care ne ajută să economisim timp. Majoritatea acestor dispozitive folosesc energie electrică. În afară de sumele cheltuite pentru energia electrică, există și niște cheltuieli care provin din gradul de uzură a acestor dispozitive. Adică la un moment trebuie să înlocuim aparatele, de obicei sunt modele mai noi și mai scumpe. Interferențele despre care am menționat mai sus nu numai că generează un surplus de consum al energiei electrice, dar au și un impact asupra dispozitivelor tale, afectând în mod direct gradul cu care acestea se uzează. Cu Tesla Saver Eco, mărești durata de viață a dispozitivelor tale. Vei dori să investești în dispozitive de mai bună calitate care îți vor face viața și mai ușoară dacă alegi acest aparat.

CONTRIBUȚIA LA PROTEJAREA MEDIULUI ÎNCONJURĂTOR: Așa cum arată și numele său, aparatul este conceput și cu scopul de proteja mediul înconjurător. Trăim într-o societate în care consumăm din ce în ce mai mult, iar energia electrică are un impact direct asupa mediului. Dacă alegi să folosești Tesla Saver Eco, alegi să contribui la reducerea consumului de energie, deci nu numai că vei economisi bani, dar vei face parte din această mișcare de conștientizare a limitării resurselor pentru o planetă mai bună. În plus, acest aparat reduce semnificativ cantitatea de radiații electromagnetice ale dispozitivelor, radiații care pot fi dăunătoare în funcție de aparat.

UNDE SE POATE FOLOSI APARATUL TESLA SAVER ECO?

Acest aparat se poate folosi în orice spațiu interior:

 • locuință personală;
 • spațiu de birouri cu orice suprafață;
 • spații comerciale mici, medii sau mari, precum restaurante, saloane de înfrumusețare, magazine comerciale, ateliere, hoteluri etc. www.TeslaSaverECO.ro -50%!

Indiferent de spațiul în care este utilizat, vei resimți efectele aparatului Tesla Saver Eco imediat, prin comparația facturilor de energie electrică.

UNDE SE POATE FOLOSI APARATUL TESLA SAVER ECO?

ÎN CE MĂSURĂ SCADE CONSUMUL DE ENERGIE ELECTRICĂ PENTRU FIECARE DISPOZITIV ÎN PARTE?

Cu Tesla Eco Saver, consumul de energie electrică este optimizat în funcție de dipozitiv. Iată mai jos câteva referințe:

Aparate de aer condiționat, uscătoare de păr, mașini de spălat, computere/laptop-uri: 50%

Cuptoare cu microunde, fier de călcat, cuptoare electrice, încălzitoare: 45%

Congelatoare: 40%

Dispozitive mici precum prăjitoare de pâine, boilere etc.: 35%

Burghie și anumite aparate electrice din categoria instrumentelor de lucru: 50%

DE CE SĂ AM ÎNCREDERE ÎN APARATUL TESLA ECO SAVER?

Aparatul Tesla Eco Saver este 100% legal și nicio autoritate nu va conesta utilizarea sa. Există deja mii de utilizatori care l-au testat și care oferă referințe excepționale, precum și recomandări sau sfaturi. În plus, acest aparat a fost testat de profesioniști în domeniu și sunt obținute toate certificările și atestările necesare care oferă garanția utilizării sale cu succes.

www.TeslaSaverECO.promotia.ro

Garanție de 44 de zile! Dacă există orice nemulțumire legată de aparatul Tesla Eco Saver, returnăm prețul integral, dacă solicitarea se face în mai puțin de 44 de zile de la achiziție.

CUM FUNCȚIONEAZĂ APARATUL TESLA SAVER ECO?

OPINII DESPRE APARATUL TESLA ECO SAVER

Eram într-o perioadă în care salonul meu mergea prost, iarna, fără evenimente speciale, puține cliente, costuri ridicate, când un prieten mi-a spus despre Tesla Eco Saver. Nu prea cred eu în lucruri de genul ăsta, dar l-am încercat într-o disperare de a reduce costurile salonului. Nu numai că a livrat ceea ce promite, costurile de energie electrică au scăzut cu 39% după două luni de la utilizare, dar mi-a readus încrederea în faptul că pot găsi soluții de eficientizare a afecerii mele.

Cristina Opriș – antreprenor, salon de înfrumusețare

Am auzit la un vecin de acest aparat și sunt extrem de mulțumit. Recomand oricui are nevoie de reducere a cheltuielilor în gospodărie. E complicat când ești pensionar, nu mai știi cum să drămuiești banii, iar aparatul ăsta e excelent. Am putut chiar și să îi fac cinste vecinului care mi l-a recomandat J.

Valeriu Cristache, pensionar

Noi avem la birou un astfel de aparat și e excelent, eu introduc facturile în sistem și văd cum s-a redus consumul de energie electrică. Ni l-a recomandat electricianul care ne ajută pe aici și chiar mă bucur. Eu sunt cu planeta verde și de aia și scriu aici, ar trebui să ne preocupe pe toți mediul înconjurător. Eu mă duc la plantat copaci, încerc să fac selecție la gunoaie și ce mai pot, m-am bucurat să văd că putem contribui și prin reducerea de consum la energie.

Daniela Daneș, secretară

CARE ESTE PREȚUL APARATULUI TESLA ECO SAVER?

Există multe companii care încearcă să intre pe piață cu aparate similare și care sunt copii ale Tesla Eco Saver. Asigurați-vă că achiziționați aparatul Tesla Saver Eco ORIGINAL! Prețul este de doar 359.94 de lei, dar în acest moment puteți profita de oferta noastră specială prin care puteți achiziționa aparatul Tesla Saver Eco cu extraordinarul preț de 179.97 lei. Introduceți toate detaliile pe formularul de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru livrarea aparatului ce vă va aduce facturi mai mici de energie electrică. În funcție de spațiu, costul aparatului se poate amortiza încă din prima lună de utilizare. Din acel punct încolo, se poate vorbi doar de profit. www.TeslaSaverECO.ro -50%!

20 COMENTARII

 1. Mmmm, nu mi se pare cine știe ce aparatul ăsta. L-am luat împreună cu colega mea de cameră ca sa mai reducem din costuri, m-a tot înnebunit maică-mea să cumpăr că face minuni, au și ei acasă. Dar nu mi se pare mare șmecherie, e mai simplu și mai ieftin să scoți aparatele din priză.

  • Mihaela, și dacă îl găsești în magazin, tot degeaba, că nu îți dai seama cum funcționează până la prima factură. Până la urmă asta vrei să vezi, nu? Dacă îți reduce costurile de energie electrică. Oricum, e chiar ok aparatul. A, și vezi că au garanție vreo 40 de zile parcă, îl poți returna dacă nu-ți convine.