Sportul este bun pentru sănătate, deci participați la activitatea fizică

362

Strategic, de asemenea, în reabilitare, ajută la socializare și este un stimulent pentru a face”, care facilitează recuperarea motorului

 

Sportul este bun pentru sănătate, deci participați la activitatea fizică

Sportul este bun pentru sănătate, dar societatea modernă face din ce în ce mai puțin. Potrivit ISTAT, în Italia-38% dintre oameni, de la 3 ani și mai în vârstă au declarat că nu lucrează în viața de zi cu zi, nici sportul, nici alte forme de activitate fizică. Pe de o parte, după cum menționează ministerul sănătății, este asociat cu dezvoltarea de automatizare, inclusiv și la domiciliu, locul de muncă, precum și sociale amortizarea manual, iar pe de altă parte dominare masini reducerea de spațiu și de siguranță pentru pietoni și bicicliști, cărți pentru copii, un model de educație și de greutate sunt numiți de activitatea fizică în programul școlar. Cu toate acestea, activitatea fizică slabă afectează exponențial sănătatea umană. Corpul uman are nevoie de mișcare, activitatea fizică regulată ajută la reducerea riscului de defecte de dezvoltare și are un efect pozitiv asupra sănătății mintale a unei persoane.

În prezent, există multe cercetări științifice care susțin beneficiile sportului asupra sănătății:

–    îmbunătățește toleranța la glucoză și reduce riscul de apariție a diabetului de tip 2

–    previne creșterea colesterolului și hipertensiune arterială și reduce tensiunea arterială și colesterol

–    reduce riscul de boli de inima si diferite tipuri de cancer, cum ar fi colon și sân

–    reduce riscul de deces prematur, în special cauzate de atac de cord și alte boli de inima

–    previne și reduce riscul de osteoporoză și fracturi, precum și tulburări musculo-scheletice (de exemplu, dureri de spate)

–    reduce simptomele de anxietate, stres și depresie

–    acest lucru previne, în special în rândul copiilor și tinerilor într-un comportament riscant, cum ar fi consumul de tutun, alcool, dieta nesanatoasa si pedepse relațiilor psihologic și contribuie la prosperitate prin dezvoltare stima de sine, autonomia și ușurința de gestionare anxietate și stres

–    produce consumul de energie și reducerea riscului de obezitate

 

DE CE SĂ EVITAȚI STILUL DE VIAȚĂ SEDENTAR

Rigiditatea este cel mai rău dușman pentru sănătate factor de risc pentru boli cardiovasculare, diabet și cancer. Potrivit Organizației Mondiale a sănătății, activitatea fizică înseamnă „toate eforturile întreprinse de sistemul musculo-scheletic, ceea ce duce la creșterea consumului de energie decât în repaus”” O definiție largă care include, pe lângă activitățile sportive, chiar și o mișcare zilnică simplă. Nu trebuie să fii sportiv. Doar în activitățile de zi cu zi, chiar minim pentru a rupe un stil de viață sedentar și au beneficii. Cu practica, activitatea fizică regulată și inima devin mai puternice și mai rezistente la oboseală. Activitatea aerobă, crește nevoia de oxigen în organism și sarcina pe inima si plamani, ceea ce face circulația sângelui mai eficient. Inima antrenată pompează mai mult sânge, fără costuri suplimentare de energie: cu 10 bătăi pe minut, mai puțin înseamnă 5256 000 de bătăi pe an.

SPORT ȘI NEPUTINȚĂ, ÎNTRE TERAPIE ȘI REABILITARE

Activitatea fizică este un factor de descurajare important pentru a preveni patologiile substanțiale, pentru a menține sănătatea și performanța. Sportul devine important, deși în cazurile de invaliditate. Relansarea mișcării și reabilitarea după un eveniment traumatic sunt esențiale pentru restabilirea autonomiei și revenirea și calitatea vieții care este compatibilă cu starea dumneavoastră. Sportul este ca o activitate de reabilitare. Ca o dorință de a” face”,” spune „” cumpăra securitate”.

Există atât de multe sporturi care pot fi practicate chiar și în cazurile de invaliditate. De la baschet pe cărucioare, volei așezat, navigație până la schi la handybike. Ajutoare, pe de o parte, care ajuta la configurarea echipamentelor de cale terapeutică, pe de altă parte, care sunt oferite în centrele de reabilitare, ca o activitate este organizată. Sportul în timpul reabilitării timpurii îndeplinește o funcție foarte importantă, pe de o parte, este o motivație suplimentară de a reveni la viața de zi cu zi, pe de altă parte, ajută la dezvoltarea altor abilități motorii fine. Rezultate concrete, cu rezultate pozitive, cu privire la capacitatea de sport, pentru a stimula circulația și suficientă determinare pentru a face acest lucru, în unele cazuri, este puțin probabil (sau o lungă perioadă de timp) se poate obține cu ajutorul tradiționale de exerciții în sala de gimnastică, au fost înregistrate în diferite centre, care se confruntă cu sport structurate în moduri.

Sportul în faza de reabilitare se bazează pe o metodă amuzantă care motivează foarte mult unii pacienți, până la punctul în care se înregistrează cazuri de persoane care, ca și în timpul sportului, au reușit să facă mișcări care păreau imposibil pentru ei. Nu toți pacienții pot fi supuși unei discipline sportive, fiecare caz în sine trebuie evaluat în funcție de condițiile clinice, istoricul pacientului, nevoile și capacitățile reale de adaptare. Astăzi, o mulțime de vorbesc despre sport, terapie, dar nu trebuie să cadă în locuri comune. Activitățile de reabilitare, motorie și cognitivă nu creează un atlet paralimpic, ci îi ajută pe pacient să-și gestioneze mobilitatea la maximum. Pacientul se confruntă într-un mediu sigur, cu scutiri care se diminuează treptat și apoi se mișcă spre exterior, încet capul pe care îl puteți juca în această disciplină în fiecare zi, chiar și după ce vă întoarceți acasă. Socializarea este o altă componentă cheie a terapiei sportive. Grupul în sine motivează. Activarea unui traseu care conține terapie sportivă este, de fapt, un program complex care ar trebui să includă mai multe personalități profesionale: terapeut fizic; terapeut ocupațional; medic; psiholog.