Smart Sensor Wireless Charger S5 – pret, manual, garantie, comentarii pe forum. Cum să comandați dezvoltarea site-ului producătorului?

622

Ce-i asta Smart Sensor Wireless Charger S5? Instrucțiuni de utilizare.

Ce-i asta Smart Sensor Wireless Charger S5? Instrucțiuni de utilizare.Solar battery charger – compararea prețurilor. În prezent, majoritatea populației europene au o conexiune la internet, iar majoritatea surferilor web o folosesc chiar înainte de a lua o decizie înainte de a cumpăra articolul. Dacă doriți, de asemenea, să vă cunoașteți înainte de a cumpăra ceva, site-ul nostru vă va ajuta cu siguranță să faceți cea mai bună alegere pentru dvs. Puteți găsi toate produsele disponibile direct de la link-ul Smart Sensor Wireless Charger S5 comanda Amazon, unde mulți alți clienți le-au cumpărat anterior și apoi le-au revizuit. >>>www.SmartSensorWirelessChargerS5.ro<<<

Încărcare universală: încărcați banca de alimentare prin portul USB-C, lightning sau micro-USB. Încărcarea în doar 11 ore cu încărcător DC 5V / 2.4 A. 4 USB 2.4 a:5.8 a Încărcare completă și 2.4 A Max pe port. Încărcați până la două iPad-uri și două iPhone-uri 24000mah Long Power: bateria de mare capacitate, potrivită pentru avion, oferă 9 încărcări pentru iPhone 7, 7 reîncărcări pentru Samsung Galaxy S8 și 3 reîncărcări pentru iPad Air 2. 2 lumini LED-uri pentru camping sau utilizarea în întuneric, mai ales atunci când alte surse de lumină nu sunt disponibile.

Energie solară fiabilă: construită cu o viteză mare de conversie a panoului solar, poate utiliza energia solară pentru a încărca automat în timpul mersului pe jos în timpul zilei. Dar rețineți că încărcarea solară durează mult timp pentru o capacitate mare și un panou mic. Protecție de securitate: este FCC, RoHS, certificat CE. Protecția Smart Sensor Wireless Charger S5 comanda la supratensiune, protecția la scurtcircuit și cele mai avansate instrumente de protecție a siguranței garantează siguranța dispozitivelor tehnologia sclusive SolarIQ: poate regla automat curentul și tensiunea pentru a atinge puterea maximă, asigurând un curent maxim rapid de până la 1,5 amperi pe ușă sau 3 amperi în general sub lumina directă a soarelui.

www.SmartSensorWirelessChargerS5.ro -50% Promotia!

Eficiență ridicată: SunPower solar este fabricat din SUA, cu o eficiență de până la 22% -25%, în timp ce majoritatea panourilor de pe piață reprezintă o eficiență de 15% % Putere Dual-USB: puterea soarelui 14W oferă suficientă putere pentru a încărca simultan telefonul mobil și iPad mini. Subțire și puternic: design pliabil, ușor de transportat în jurul, cercei face ușor să se atașeze la rucsaci în timpul drumeții; design portabil și cadru sunt potrivite pentru utilizare în exterior și interior. Pachetul inclus: 14W pliere încărcător solar, carabiner, cablu micro USB, manualul de instrucțiuni.

ALLPOWERS încărcătorul auto poate încărca bateriile 12V cu energie solară și poate crea 5 wați de energie. Panoul de siliciu monocristalin funcționează în toate condițiile de zi și este rezistent la intemperii (unele picături de Smart Sensor Wireless Charger S5 comanda ploaie sunt în regulă, dar nu sunt complet impermeabile) pentru o rezistență suplimentară. Lucrul cu mașini, motociclete, tractoare, Baterii cu barca și multe altele. Diodă încorporată blocată pentru a preveni descărcarea inversă. Pachet: ALLPOWERS incarcator de Masina, bricheta, linie clip, fraier, manualul de instrucțiuni, 18 luni garantie si servicii prietenoase pentru clienți.

Fiabile în condiții dure: cauciuc siliconic ecologic și ABS protejează bateria de ploaie, murdărie și căderi bruște. Porturile USB sunt protejate de capace de cauciuc. Încărcare rapidă: intrare dublă asigură cel mai rapid timp de încărcare pe timp de noapte (aproximativ 6 ore), cu 50% economie de timp de încărcare. Nu vă faceți griji că nu aveți timp să încărcați. Încărcare rapidă acceptată: încărcați dispozitive compatibile de până la Smart Sensor Wireless Charger S5 forum  4 ori mai rapid decât încărcătoarele obișnuite, economisind timp în timpul încărcării. Capacitate mare de 24.000 mah: unul este suficient atunci când sunteți în mișcare. Încărcați iPhone-ul de 8, 8,5 ori sau Galaxy S8, de 5 ori. Este o săptămână întreagă de încărcare fără a fi nevoie să vă conectați la rețeaua electrică. >>>www.SmartSensorWirelessChargerS5.ro<<<

Panou solar de 2 wați: un panou solar eficient vă permite să accesați întotdeauna puterea de încărcare în caz de urgență. 10000mAh încărcător solar cu 4 panouri solare monocristaline pliabile, viteză mare de conversie, putere de încărcare de până la 5W Max. carcasa subțire poate fi separată de panouri solare, o puteți purta oriunde, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la electricitate. 2 porturi USB 5V 2A, cip inteligent încorporat, poate încărca automat două dispozitive simultan. Cum ar fi iPhone x, 8, 7, 6s Plus, iPad mini, Samsung Smart Sensor Wireless Charger S5 forum  Galaxy, pixeli, alte smartphone-uri și tablete. Dual tehnologie de încărcare:poate fi perceput de lumina soarelui sau micro USB port.

Bateria litiu polimer este mai ușoară și mai subțire, bateria solară este de numai 0,47 inci grosime și cântărește doar 7 uncii, ceea ce face transportul Mai ușor și potrivit pentru a lucra în aer liber, călătorii, pescuit, camping sau depozit. Protecția încorporată protejează dispozitivele împotriva curentului excesiv, supraîncălzirii și supraîncărcării. Built-in 9 LED lanterna are 3 moduri (Normal / SOS / Strobe) în caz de urgență. 4 lumini cu LED-uri albastre indică starea de alimentare, iar pilotul verde se aprinde atunci când este încărcat la soare.

www.SmartSensorWirelessChargerS5.ro -50% Promotia!

Detașabil 10000mAh solare banca, cablu micro USB, Manual de utilizare. Garanție de 18 luni și servicii prietenoase pentru clienți. Conversia energiei MĂRITĂPANERELE SunPower transformă lumina soarelui în energie gratuită pentru dispozitivele dvs. până la 21.5-23.5% Toate avantajele energiei solare gratuite într-un dispozitiv ușor, pliabil, pe care îl puteți purta întotdeauna cu dvs. Încărcarea mai rapidă și mai inteligentăeste încărcat rapid cu o intrare maximă de 3.2 A, care poate încărca simultan 2 dispozitive USB pentru a minimiza timpul de încărcare.

SMART IC tehnologia Smart IC recunoaște curentul de intrare al tuturor dispozitivelor conectate și distribuie curentul de ieșire într-un mod echilibrat și optim până la 3.2 A. O calitate care nu va dezamăgi niciodată o carcasă rezistentă la apă pentru o protecție optimă. Un dispozitiv care este rezistent la intemperii și pe care vă puteți baza întotdeauna. în plus față de toate, 4 cârlige pentru expunerea optimă la lumina soarelui și 2 porturi USB iSmart pentru încărcarea dispozitivelor. Eficiență ridicată, panouri solare Sunpower este 22% -25% eficient și oferă suficientă putere pentru a încărca două dispozitive în același timp, în timp ce cele mai multe panouri monocristaline sunt doar 17% -19% eficiență. >>>www.SmartSensorWirelessChargerS5.ro<<<

Eficiență ridicată de conversie: panou solar Sunpower 22% -25% factor de eficiență de conversie peste 15% convențional, oferind mai multă putere pentru dispozitiv. Port USB (5V 2A) se poate încărca iPhone, iPad, iPad Mini, Samsung, LG, Huawei și alte smartphone-uri, banca de alimentare și alte dispozitive USB (cu excepția dispozitivului Bluetooth), DC (18V1A) poate încărca tablete, unele laptop-uri, baterii auto 12V și alte echipamente. Pentru laptop-uri, vă sugerăm să alegeți un produs de peste 40W.  Portabil și compact design: Smart Sensor Wireless Charger S5 forum  compact dimensiuni (64x30x2cm 16x30x1cm pliat sau detaliat, 0,64 kg), elementele de fixare din oțel inoxidabil, laminat tehnologia PET, rezistent la temperaturi ridicate / zgarieturi / lovituri tapiterie din PVC cu superficial de slefuire de prelucrare este destinat pentru uz extern. 

Smart Sensor Wireless Charger S5 – comentarii pe forum.

Pachetul inclus: 18V 21W încărcător solar pliabil, cablu DC, cablu micro USB, 10 conectori pentru laptop, conector pentru brichetă, cablu de prindere, carabină, manual de utilizare, garanție de 18 luni și servicii prietenoase. NON-stop Power: conectează panoul solar Reolink cu camerele de securitate Reolink cu energie solară pentru a obține energie continuă de la soare. După câteva ore de soare, Reolink Argus 2, Argus Pro, Argus Smart Sensor Wireless Charger S5 pret  Eco, Reolink Go va rămâne activ zi și noapte. Rezistența la intemperii: Design rezistent la intemperii pentru a depăși condițiile meteorologice nefavorabile; mai durabil, durabil și economic.

Instalare simplă: suportul de montare reglabil facilitează plasarea panoului solar și asigură expunerea maximă la lumină. Compatibilitate cu REOLINK Argus 2, Argus Pro, Argus Eco, Reolink Go: este proiectat pentru o camera IP cu acumulator reîncărcabil Argus 2, Argus Pro, Argus Eco, Reolink Go, pentru a asigura continuitatea de încărcare pentru baterii / aparate de fotografiat cu baterie solară Reolink. 2 ani garanție: Panoul solar Reolink este susținut de garanția limitată de 2 ani pentru a vă oferi cele mai bune servicii și o calitate sigură, rambursări în termen de 30 de zile. >>>www.SmartSensorWirelessChargerS5.ro<<<

25000mAh capacitate mare: puteți încărca complet iPhone 8 pentru 8-10 ori, Galaxy S7 pentru 6.4 ori sau iPad Air pentru 3.5 ori. 4 panouri solare: oferă panouri mari, care este de 3-5 ori mai rapid decât alte încărcătoare solare. Poate fi încărcat printr – un panou solar integrat larg sau direct cu un port de curent alternativ 2.1 A.

www.SmartSensorWirelessChargerS5.ro -50% Promotia!

Încărcare rapidă: Încărcați până la iPad și iPhone 6s simultan cu curentul ideal pentru încărcare rapidă. Încărcarea smartphone-uri de la 2000mAh sau mai puțin ca iPhone 8 în mai puțin de 1.5-2 ore. Creat pentru exterior: IPX7 rezistent la apa, nu se teme de ploaie sau stropi de apă. 9 LED-uri cu trei moduri diferite pentru camping sau Smart Sensor Wireless Charger S5 pret  utilizarea în întuneric, compact design (92.5 wh), puteți lua pe un avion. Avantajul ADDTOP: oferim o garanție de 12 luni și servicii pentru clienți la dispoziția dumneavoastră pentru o varietate de probleme și probleme. l advantage Anker: Alăturați-vă mai mult de 20 de zece milioane de utilizatori ai tehnologiei noastre avansate.

Controlerele solare sunt integrate în flotoare electrice care nu necesită înlocuire. Protectie la suprasarcina si scurt-circuit. Protecție împotriva descărcării inverse și a polarității inverse. În stare normală de funcționare, încărcarea directă și încărcarea plutitoare sunt disponibile, astfel încât durata de viață a bateriei crește. Cinci moduri de operare a încărcăturii: controlul iluminării pure, controlul iluminării și Controlul Timpului, Controlul manual și modul de depanare. Afișaj cu LED-uri pentru personalizare, Un buton de funcționare pentru a finaliza toate setările, intuitiv și ușor de utilizat.

Panou solar detașabil: bateria poate fi îndepărtată de panourile solare, odată încărcată complet, puteți deconecta sursa de alimentare de la panourile solare, un dispozitiv ușor și portabil pentru viața de zi cu zi. 10000 mAh capacitate Smart Sensor Wireless Charger S5 pret  mare: built-in baterie de mare capacitate 10000 mAh Li-Polymer, Power Bank poate încărca iPhone / 7 aproximativ 4 ori, Galaxy S6 de până la 3 ori, iPad mini pentru 1.5 + ori. Premium HD display: utilizați ecrane de înaltă rezoluție, ceea ce face ca ochii cad în dragoste cu acest ecran mic. Indicatoare luminoase, indicatorul solar de încărcare este proiectat în formă de soare, ceea ce face ca banca de putere mai distractiv.

Sistem inteligent de protecție: cip inteligent IC încorporat, identifică automat accesul la dispozitive pentru a asigura un curent optim, împiedicând în mod eficient supraîncărcarea, supra-descărcarea, scurtcircuitul etc. Garanție: oferim 12 luni de garanție, dacă vă întâlniți în timp ce în sau de a folosi orice întrebări, vă rugăm să ne contactați. Se încarcă cu soarele: un încărcător ușor și portabil care se încarcă cu lumina soarelui datorită unui panou solar integrat larg. Încărcare cu soare sau intrare DC 5V/2A: poate fi reîncărcată Smart Sensor Wireless Charger S5 pret cu panou solar larg integrat sau direct cu portul DC 5V / 2A. notă: se recomandă încărcarea cu DC pentru a minimiza timpul – 8 -9 ore cu 2A încărcător/2.4 A >>>www.SmartSensorWirelessChargerS5.ro<<<

15000mah pentru a încărca 2 dispozitive: două porturi iSmart 2.1 a vă permit să încărcați simultan mai multe dispozitive; încarcă iPhone 7 4.2 ori, iPhone 7 Plus de 3 ori și Galaxy S8 2.8 ori Clădire-înăuntru LED lumina: apăsați butonul de alimentare timp de 3 secunde pentru a activa / dezactiva lumina LED; echipat cu praf de protecție, șoc și nivelul bateriei. 3 pași simpli: nu încărcați prin ochelari; încărcați exclusiv la lumină puternică și optimă; nu lăsați încărcătorul în mașină în timpul verii pentru a evita deteriorarea acestuia. Capacitate mare 25000mAh: built-in 25000mah Li-Polymer baterie, echipat cu 4 panouri solare mari, poate încărca mai mult de 12 ori mai multe telefoane mobile. Puteți utiliza încărcătorul solar timp de 10 zile cu încărcare completă.

www.SmartSensorWirelessChargerS5.ro -50% Promotia!

4 panouri solare: încărcător solar cu 4 panouri solare pliabile. La încărcarea de la soare, puterea este de 5 W, iar curentul de intrare este de 1A. este nevoie de aproximativ 25 de ore pentru a încărca complet. De asemenea, puteți utiliza un cablu micro USB pentru încărcare Ieșire dublă USB 2.1 a: două porturi USB 2.1 a vă permit să încărcați simultan 2 dispozitive, compatibile cu toate dispozitivele iPhone / iPad / Tablete sau alte telefoane mobile și dispozitive electronice. Cip IC încorporat, poate recunoaște automat dispozitivul conectat pentru a asigura curentul corect. Telefonul se oprește automat când este complet încărcat. Acest lucru ajută la prevenirea supraîncălzirii și supraîncărcării.

Construit pentru exterior: construcție robustă rezistentă la praf, impact și apă; lumina de urgență cu LED-uri funcționează în modul fix, stroboscop și SOS; se conectează la inelul de suspensie încorporat, echipamentul ideal pentru călătorii în aer liber. Ceea ce veți obține: încărcător solar ADDTOP 25000mAh, cablu Micro USB, manual. Oferim 18 luni de garanție și servicii pentru clienți politicos. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne Smart Sensor Wireless Charger S5 pret  contactați în timp. Încredere: XTPower este sinonim cu clienții de înaltă calitate și mulțumiți în domeniul încărcării Mobile.  Rucsac solar (6.5 W) – Adio pentru totdeauna cu baterii descărcate: un panou solar puternic plasat pe spate asigură că bateriile diferitelor dispozitive electronice sunt încărcate în timpul oricărui tur. Optim pentru încărcarea telefoanelor mobile, a playerelor MP3 etc.

Smart Sensor Wireless Charger S5 - comentarii pe forum.Cât costă Smart Sensor Wireless Charger S5? Ofertă specială, cumpărați mai ieftin!

Panourile solare SUNPOWER de 6,5 W-aceste panouri solare sunt cu 22% eficiente și, prin urmare, absorb mai mult lumina soarelui decât celulele solare tradiționale. Acestea sunt protejate în mod fiabil, iar protecția este rezistentă la zgârieturi și cusută într-o carcasă din PVC cu cleme pentru o Fixare optimă pe rucsac. Panou solar detașabil în variantă, două compartimente interioare mari și separate. 6.5 W panou solar, 5V 1A FOARTE UȘOR . FOARTE PUTERNIC . Foarte flexibil-rucsac este perfect pentru utilizarea de zi cu zi și casual de călătorie. Greutatea sa ușoară, curelele flexibile de umăr și suporturile oferă un confort sporit în Smart Sensor Wireless Charger S5 pareri  timpul transportului.

Livrare: 1x rucsac solar, 1x 6.5 W panou solar cu iesire USB 5V 1A, 1x USB la micro usb cablu de tarifare; Material: Nailon; dimensiune: 52 cm x 35 cm x 22 cm, Greutate: 840g Baterie: 13500 mah built-in baterie reîncărcabilă de mare capacitate vă permite să încărcați iPhone 5S (de 4,3 ori), iPhone 7, (3.5), Galaxy S6 (de 2,6 ori); încărcător de telefon este alegerea perfecta pentru drumetii, camping sau alte activități în aer liber este deschis Ieșire dublă USB încărcare rapidă: 2 * 2.1 a ieșiri USB care vă permit să încărcați rapid două dispozitive simultan, compatibile cu toate dispozitivele iPhone / iPad / Tablete sau alte telefoane mobile și dispozitive electronice. >>>www.SmartSensorWirelessChargerS5.ro<<<

4led lumini & 2 LED-uri lanterna: 4 LED-uri pentru a arăta starea de alimentare built-in, 2 LED-uri luminoase lanterna pentru a aprinde noaptea când te duci pentru camping în aer liber. Multiple de protecție design-portabil solare încărcător rain-splash caz a fost fabricat din robust si durabil si rezistent la șocuri, rezistent la uzura, rezistent la praf, și cârlig metalic pentru handsfree sau atârna pe rucsac oriunde te duci ceea ce veți obține: soluser 13500 mah încărcător solar portabil, cablu micro USB, Manual de utilizare, Smart Sensor Wireless Charger S5 pareri carabină; Garanție 12 luni-serviciu prietenos pentru clienți în termen de 12 ore.

Ace de conversie a energiei solare de până la 25% – încărcătorul solar SunPower poate ajunge la conversia energiei solare de până la 25%. Prin punerea panourilor solare sub lumina soarelui, încărcătorul solar oferă o putere maximă de până la 21 de wați, puteți încărca dispozitivele cu energie naturală, curată și de economisire a energiei. Tehnologia de încărcare rapidă: încărcătorul solar are două porturi USB 2.1 A și 1A, poate încărca simultan 2 dispozitive fără probleme. Cu cipul inteligent, portul solar PowerPort își reglează automat puterea, asigură încărcarea rapidă în portul 2.1 A, poate încărca dispozitivele rapid sau normal în funcție de nevoile dvs.

Trei.Compatibilitate: Acest încărcător solar este compatibil pentru iPhone, iPad, Kindle, GPS, Samsung, HTC, Sony, LG, Andriod Smartphone, Tablet PC, Căști Bluetooth și alte dispozitive cu USB tensiunea de intrare 5V. Perfect pentru activități în aer liber : datorită design pliabil (29 x 17cm pliat) și greutate 570G, acest panou solar exterior poate fi pus cu ușurință într-un rucsac și transporta în afara casei. Ideal pentru camping, Smart Sensor Wireless Charger S5 pareri drumeții, picnic și alte activități în aer liber. Notă: pentru a face încărcător solar lucra la efectul maxim. Vă rugăm să răspândiți toate cele 3 panouri și asigurați-vă că nici un panou nu este acoperit de altul.

www.SmartSensorWirelessChargerS5.ro -50% Promotia!

Este deosebit de potrivit pentru momente urgente în timpul funcționării, mersului pe jos sau când se produce o întrerupere a alimentării. Tehnologia de încărcare rapidă (până la 1 amperi pe ușă în lumina directă a soarelui). Acesta afișează un randament de 21,5-23,5% și oferă suficientă putere pentru a încărca ușor dispozitivul, telefonul sau tableta.  Panou rezistent la apă. PET de calitate industrială acoperită cu pânză de poliester solid, care asigură durabilitate de neegalat. 4 cârlige vă permit să-l atașați cu ușurință la rucsaci, copaci și corturi. Compatibilitate ridicată: potrivit pentru majoritatea dispozitivelor mobile de 5V, Smart Sensor Wireless Charger S5 pareri cum ar fi telefoane, tablete, MP3, MP4, Camere foto, PSP, GPS etc.

Parametrii: modelul: HYD-01. Puterea maximă a panourilor solare: 7w. ieșire: 5V 1.2 a (max.). Factorul de conversie a energiei solare: 23 PCT (Photoinduced Charge Transfer). Interfață de ieșire: USB. CAIETUL DE SARCINI: dimensiune și greutate. Greutate produs: 0,2 kg. greutate pachet: 0,35 kg. Dimensiune produs (L x W x h): 32 x 17,5 x 2 cm. Respectă standardele CE și RoHS. 2 ani garanție acest încărcător solar are 4 panouri solare (sun-Power), ultra-ușoare, care oferă rate de conversie ridicate de până la 25%, oferind suficientă putere pentru a încărca dispozitivul USB în comparație cu alte încărcătoare solare în 3 panouri. >>>www.SmartSensorWirelessChargerS5.ro<<<

Mic & portabi este cel mai compact încărcător solar de pe piață: 14,8 * 15,3 * 5,4 dimensiuni mici, atunci când pliat, la fel ca un portofel și doar 360 de grame de greutate. Mare pentru a călători pe trasee rupte fără acces electric și nu ia mult spațiu în rucsac. Putere pentru toat fiecare dispozitiv USB va funcționa perfect cu acest încărcător, inclusiv tablete și telefoane de toate mărcile, Kindle, powerbank, aparate foto, lanterne, căști, Dacă dispozitivele dvs. pot fi descărcate de pe USB-priza de perete. Acest lucru trebuie luat în vacanță, în special pentru locurile cu lumină puternică a soarelui.

Încărcare directă încărcătorul solar primește energie numai din lumina directă a soarelui și încarcă simultan alte dispozitive până la 2.1 A. Nu există baterie încorporată pentru a acumula energie.  Acesta poate fi plasat într-o grădină, pervazul ferestrei sau tabloul de bord al unei mașini cu parbriz agățat pe o fereastră laterală, în aer Smart Sensor Wireless Charger S5 pareri liber pe o prelată sau un copac cu 2 cleme „d” incluse pentru ao atârna oriunde sau pentru a fixa pe rucsac. Rezistent la apă și durabil cu siguranta rezistent la apa, chiar dacă sunteți prins de ploaie Rea. Cu toate acestea, nu este recomandat să-l utilizați în condiții de ploaie torențială. Certificatele CE, FCC și RoHS asigură o încărcare sigură. Acest încărcător este perfect pentru utilizarea de zi cu zi, atunci când sunt în aer liber și în vreme tulbure și în lumina directă a soarelui.

Putere de 24 W: încărcătorul solar produce până la 24 wați de putere și livrează până la 2.4 A pentru fiecare port sau chiar 4A în lumina directă a soarelui. Eficiență ridicată: funcționează la o rată ridicată de conversie a panourilor solare de până la 23-24%, permițând suficientă putere pentru a încărca simultan două dispozitive. Portabil de urgență: Design ușor și pliabil, cu trei inele pe fiecare parte, o prindere confortabilă a rucsacurilor sau perdelelor, o alegere excelentă pentru viața în aer liber. Extrem de durabil: construit cu panouri solare PET multistrat și acoperite cu material PVC, care asigură rezistență la apă, durată lungă de viață.

Ceea ce veți obține: 1 * 24W CHOETECH solare încărcător, 1 * Cablu de încărcare Micro USB, 18 luni garanție și servicii pentru clienți politicos. Ideal pentru drumeții: se caracterizează prin IP67, făcându-l rezistent la apă, praf, rezistent la șocuri și anti-alunecare. Puteți să-l conectați pur și simplu în rucsac cu carabină: stați mâinile libere în timp ce vă plimbați. Încărcarea cu energie solară: eco-friendly și eficient, 1.8 W panou solar vă permite să încărcați eficient, oferind o sursă de alimentare de urgență atunci când vă aflați în aer libe. Construit pentru a dura: construirea unui nivel militar, cu un focos de cauciuc pentru a rezista condițiilor meteorologice.

www.SmartSensorWirelessChargerS5.ro -50% Promotia!

Special conceput pentru camping, drumeții și alte activități în aer liber, de încredere în orice circumstanțe. Capacitate imensă de 10000 mah: deține suficientă energie pentru a încărca iPhone 8 de 3,5 ori sau Galaxy S8 de 2 ori: nu mai este nevoie să vă faceți griji cu privire la bateriile descărcate Lanterna LED-uri: 3 moduri (Normal, Slab și SOS), funcționează perfect în întuneric, de asemenea, perfect pentru Situații de urgență în aer liber:

 • Waterproof solar Power bank, încărcător extern
 • Dual USB și powerful LED light, care face ușor de încărcat două smartphones simultaneously or a tablet at full speed. 2 lumini cu LED-uri pot fi folosite ca flashlight.
 • Cinci indicatori arată starea încărcătorului bateriei în timp.
 • Portabilitate design: ușor să stea pe rucsac cu cârlig inclus, hands-free.
 • Anti-explosion, lightweight, compact și reliable, long lifespan
 • 100% nou și de înaltă calitate!
 • Elegant, portabil, ușor de utilizat și durabil pentru utilizarea on-the-go.
 • Capacitate mare, energie solară, mediu prietenos.

Încărcător de urgență pentru telefonul mobil și alte dispozitive compatibile. Dual USB port, vă permite să încărcați 2 accesorii diferite de interfață. Fără baterie: fără acumulări de baterii, fără probleme cauzate de căldură sau de soare puternic. Eficient: adoptați materialul de siliciu monocristalin, asigurați un curs de conversie cu lumină electrică de 20%. Suprafață mată : panoul mat împiedică zgârierea suprafeței, făcând panoul mai robust. Mâner de proiectare: ușor să dețină, poate fi ușor să ia la activități în aer liber pentru a instrui telefonul mobil sau de a avea o tabără de lumină prin interfata USB. Mai multe moduri de fixar: poate fi fixat pe o suprafață netedă cu ventuze furnizate, atârnate sau legate de sacul String, flexibile pentru organizare. >>>www.SmartSensorWirelessChargerS5.ro<<<

Cât costă Smart Sensor Wireless Charger S5? Ofertă specială, cumpărați mai ieftin!Cum se face o comandă Smart Sensor Wireless Charger S5 de la site-ul producătorului?

Capacitate mare – 12000mAh baterie, intrare 5V / 2A și două ieșiri USB 5V / 2.4 A (Perfect pentru tableta Android sau iOS).Încărcarea a două dispozitive simultan cu curentul optim de încărcare, este compatibil cu produsele largi. Apollo2 Smart Sensor Wireless Charger S5 catena panou solar – mare de ieșire de energie și baterie reîncărcabilă cu randament ridicat până la 330mAh conversie solare, cu tehnologie specifică și mai profesionist, este o soluție excelentă pentru drumeții sau alpinism.

Încărcare cu soare sau intrare 5V / 2A – poate fi încărcată printr-un panou solar larg sau printr-un curent electric . Pentru utilizarea zilnică, se recomandă încărcarea prin intrarea DC 2A pentru a minimiza timpul, care este mai stabil și mai rapid. Lanternă dublă cu LED-uri Lanternă dublă cu LED-uri luminoase, cu diferite moduri, două lanterne cu LED-uri care vă permit să vă luminați drumul în întuneric în timp ce faceți drumeții, pentru cei mai ocupați motocicliști sau pentru turiști.

www.SmartSensorWirelessChargerS5.ro -50% Promotia!

Bricheta impermeabi – Smart Sensor Wireless Charger S5 catena built-in bricheta, foarte convenabil atunci când sunt în afara și aveți nevoie de o sursă de flacără. Rezistent la apa IPX7, este suficient de durabil, rezistent la apă și, prin urmare, potrivit pentru utilizarea extreme.Rezistent la apă, șoc, praf. Înaltă de conversie a energiei: de înaltă calitate, panouri solare Suaoki transformă până la 23% din energia solară în energia gratuită, pot încărca simultan până la 3 dispozitive, care este ideal pentru activități în aer liber, cum ar fi camping, drumetii, etc.

3 porturi USB: suficient de puternic pentru a încărca 3 dispozitive simultan; 2 porturi USB (5V 3.1 a), built-in, 1 usa, rapid (4 3.6 V / 5V 3.4 a / 9V 2.5 A / 12V, 2A ) pentru Iphone X / 8 / 8 Plus, Samsung Galaxy S9/S9 Plus/nota 8 / S8 / S8 Plus; HUAWEI P20/P20 Pro; Mate10 / QC3. 0 încărcare rapidă și inteligentă: Identificați automat dispozitivul pentru a asigura un curent de intrare optim de încărcare și pentru a accelera procesul de încărcare, reducând timpul de încărcare la minimum. >>>www.SmartSensorWirelessChargerS5.ro<<<

Rezistent la praf și rezistent la apă: încărcătorul solar portabil Suaoki 28W este rezistent la apă IPX4, rezistent la apă și praf, făcându-l ideal pentru utilizare în exterior. Portabile și ușor: Design ultra-subțire și pliabil îl face ușor de transportat, utilizează complet urechea și îl atașează la rucsac cu cârlige atunci când iese. Intrare 2.1 A: banca de alimentare Akeem 24000mAh poate fi încărcată cu cablu lightning și cablu micro usb. Prin urmare, puteți utiliza în mod convenabil același cablu pentru a încărca atât telefonul, cât și bateria portabilă.

Calitatea de încărcare: 5A complet de încărcare și 2.4 A Max pe port (3 * 2.4 a). Încărcați până la două iPad-uri și iPhone 6s simultan cu curentul optim de încărcare. încărcați smartphone-uri de la 3000mAh sau mai puțin ca iPhone 6 & Galaxy S6 în mai puțin de 1,5 ore. Super putere: un încărcător portabil care oferă unele taxe pentru Smart Sensor Wireless Charger S5 catena aproape toate smartphone-urile. Capacitate 24000mAh pentru încărcare completă iPhone 6 de 9 ori, Galaxy S6 de 7 ori, sau iPad air de 3 ori.

Încărcare cu lumină solară sau intrare DC 5V / 2.1 A: poate fi încărcată printr-un panou solar integrat larg sau direct cu un port DC 5V / 2.1 A. notă: se recomandă încărcarea prin intrarea DC pentru a minimiza timpul-10-11 ore cu încărcătorul 2.1 A. Pachetul include: încărcător USB AKEEM 24000mAh, cablu micro usb, Manual de utilizare. Bateria Li-ion robustă vă permite să efectuați mai mult de 500 de cicluri de încărcare, protecție la supratensiune și suprasarcină încorporată. Garanția noastră de 24 de luni fără griji și servicii pentru clienți amabili și la prețuri accesibile.

www.SmartSensorWirelessChargerS5.ro -50% Promotia!

ALLPOWERS încărcătorul auto poate încărca bateriile 12V cu energie solară și poate crea 5 wați de energie. Panoul de siliciu monocristalin funcționează în toate condițiile de zi și este rezistent la intemperii (unele picături de ploaie sunt în regulă, dar nu sunt complet impermeabile) pentru o rezistență suplimentară. Lucrul cu mașini, motociclete, tractoare, Baterii cu barca și multe altele. Pachet: ALLPOWERS incarcator Smart Sensor Wireless Charger S5 catena de Masina, bricheta, linie clip, fraier, manualul de instrucțiuni, 18 luni garantie si servicii prietenoase pentru clienți:

 • Realizate din materiale de înaltă calitate, eco-friendly, ușor impermeabil, durabil și sensibil.
 • Zgomot redus, eficiență ridicată, defecțiune scăzută.
 • Portabile și ușor, ușor de transportat.
 • Conversie ridicată pentru alimentarea continuă până când soarele este în jur.
 • Potrivit pentru activități în aer liber, de urgență și de lucru în aer liber.

În lista de mai jos puteți găsi diferitele vânzări de top ale încărcătorului Solar Battery; acestea sunt produse care pot fi comparate cu altele în aceeași gamă de prețuri și cu specificații tehnice similare, precum și recenzii foarte bune. Pe această pagină, puteți compara diferite produse de diferite mărci cu opiniile celor care le dețin, oferindu-vă informații utile pentru a vă îndruma către un articol care să răspundă cel mai bine nevoilor Smart Sensor Wireless Charger S5 catena clientului. Lista este actualizată în mod constant și vă permite să vizualizați prețurile curente și oferă, de asemenea, informații despre timpul de livrare și multe alte lucruri. Site-ul vă permite să filtrați căutarea pe categorii care se referă la dimensiunile de brand și caracteristicile a ceea ce căutați. Site-ul nostru oferă următoarele avantaje: >>>www.SmartSensorWirelessChargerS5.ro<<<

 • Aici veți găsi întotdeauna cel mai bun preț!
 • Comentarii oneste și de la clienți reali!
 • Veți găsi cel mai bun produs datorită funcției noastre rapide de comparare a produselor!
 • Cumpărați întotdeauna în siguranță pe Amazon.it!
 • 100% satisfacție garantată datorită serviciului nostru convenabil de comparație!

Preț După ce decideți despre un produs care să îndeplinească cerințele dvs. de dimensiune, performanță, marcă etc.. acesta va fi vândut la un preț foarte competitiv datorită comparațiilor noastre. Câți oameni au evaluat încărcătorul Solar battery ? Toate produsele pot fi, desigur, evaluate în mod diferit; și înainte de a vă decide cu privire la produs, trebuie să ia în considerare toate opiniile clienților anterioare, astfel încât este de aspecte pozitive, dar și deosebit de negative și, desigur, mai multe comentarii mai de evaluare poate fi precise și detaliate.

Dacă feedback-ul este mic, nu trebuie să vă faceți griji: este posibil ca produsul să fi fost recent pe piață și, prin urmare, trebuie să așteptați pentru a obține idei mai clare. Cât costă un produs bun, cum ar fi un încărcător Solar? Clientul dorește întotdeauna să obțină o calitate superioară la un preț foarte scăzut, nu este întotdeauna posibil, dar oferim un instrument care să se apropie de cumpărător de ideea sa. Vă permitem să găsiți prețul corect pentru un singur produs, economisind în mod semnificativ timp, dar mai ales o mulțime de bani, permițându-vă să plătiți bunurile cât mai ieftin posibil.

Cum se face o comandă Smart Sensor Wireless Charger S5 de la site-ul producătorului?