Slăbire – pierderea in greutate

442

Ce este pentru pierderea in greutate?

Pierderea în greutate este procesul de reducere a țesutului adipos și, uneori, a masei musculare. Pierderea în greutate poate apărea fiziologic, programatic sau patologic. Acești factori sunt aceiași, care sunt perfecționați pentru pierderea în greutate planificată, cu ajutorul unei diete de scădere în greutate. Într-un program de slabire bine organizat, de fapt, aveți nevoie pentru a schimba stilul tău de viață într-un mod mai sănătos. Cu toate acestea fiziologice de slăbire, de asemenea, legată de vârstă, și în cadrul fiziologice pentru pierderea în greutate sunt, de asemenea, se încadrează în nu chiar cazuri patologice, cum ar fi pierderea rapidă în greutate, cauzate de factori de mediu, emoționale, cum ar fi reducerea disponibilității produselor alimentare sau de reducere a stresului. În aceste cazuri, se așteaptă ca într-o situație care ar trebui să fie monitorizate pentru a evita deficiențele nutritive și să asigure o bună sănătate a persoanei. Pe de altă parte, pierderea în greutate patologică este o mică pierdere în greutate în patologiile pe care o persoană le suferă. În aceste cazuri, este posibilă și pierderea bruscă în greutate.

 

Care sunt cauzele de pierdere în greutate?

Pierderea în greutate poate apărea ca urmare a aderării la un regim alimentar adecvat pentru pierderea în greutate sau alte cauze. Anorexia este o tulburare de alimentație care poate fi vindecată printr-o abordare interdisciplinară, la fel ca subiectul anorexiei, trebuie să urmeze calea psihoterapeutică, împreună cu o dietă adecvată pentru a-și recâștiga greutatea corporală ideală. Pierderea excesivă în greutate creează numeroase probleme de sănătate, deoarece grăsimea îndeplinește funcții importante:    reglarea metabolismului celular.

Ce să fac pentru a pierde in greutate?

Pentru a pierde in greutate si pentru a obtine statutul de subtilitate, este nevoie de un program de slabire care nu numai ca se bazeaza pe dieta pentru pierderea in greutate, dar include si imbunatatirea stilului de viata general prin promovarea activitatii fizice, chiar si a celor usoare. Este important să înțelegem ce este și ce nu este pentru a evita tulburări nutriționale. Dieta pentru pierderea in greutate, sunt regimuri de dieta cu calorii reduse, care ar trebui să fie special concepute pentru fiecare persoană, deoarece trebuie să ia în considerare diferiți parametri, cum ar fi antropometrice și biochimice și clinice. O dietă bună pentru pierderea în greutate nu implică niciodată o pierdere bruscă în greutate, dar o pierdere treptată în greutate, cu multă atenție la schimbarea constantă a stilului tău de viață și a nutriției. Scopul dietei pentru pierderea în greutate este de a reduce masa de grăsime în cantitatea potrivită, care sunt utile pentru a asigura bunăstarea unei persoane fără a provoca pierderea masei musculare. În corpul uman, se pot distinge două tipuri de grăsimi:   țesutul subcutanat sau osteocondroza apare cel mai adesea în sexul feminin;  visceral sau masculin, este mai frecvent la bărbați și este asociat cu riscul bolilor cardiovasculare și metabolice. Dietele fără griji, improvizate și / sau bazate pe dovezi științifice nu pot fi eficiente, nici în scăderea în greutate, nici în servirea unei posibile greutăți ideale. În plus, ele pot provoca alte probleme de sănătate.

Exemplu de dieta pentru pierderea in greutate. Dieta pentru pierderea în greutate ar trebui să ia în considerare o serie de factori specifici persoanei la care se îndreaptă și, prin urmare, dietele găsite în reviste ar trebui evitate. Pentru a obține rezultate bune pentru pierderea în greutate, de a menține greutatea corporală ideală, și salvarea (sau îmbunătățirea, în cazul în care este necesar), starea generală de sănătate este bine să apelați la un specialist-medic dietetician, care este singurul specialist în domeniul sănătății, care vă permite să atribui individuale de dieta.

Pentru populația generală, deși se adaptează nevoilor specific

Cel mai bun exemplu de dietă pentru pierderea în greutate este dieta mediteraneană. Dieta mediteraneană nu numai că răspunde la întrebarea Ce să mănânce pentru a pierde în greutate, ci și pentru a promova un stil de viață complet (și nu numai) care este potrivit pentru îmbunătățirea bunăstării psiho-fizice a unei persoane și menținerea acesteia în timp.

Dieta mediteraneană, de fapt, este recunoscută de UNESCO ca un patrimoniu mondial intangibil al UNESCO, deoarece există dovezi științifice solide privind îmbunătățirea sănătății generale, cu un risc redus de boli cardiovasculare și boli neurodegenerative, diabet zaharat de tip 2, cancer, ceea ce duce la creșterea speranței de viață. Carne, pește, leguminoase și ouă, pe de altă parte, nu ar trebui să fie consumate în fiecare zi, dar o dată pe săptămână. Dacă nu există contraindicații pentru utilizare și acest lucru este binevenit, dieta mediteraneană vă permite, de asemenea, să beți vin la masă, cel mai bine este roșu, dar nu mai mult de un pahar (100 ml). Ce nu este? Pentru a evita creșterea în greutate, ar trebui evitate toate gustările finite, adesea prea multe calorii, sare și zahăr.

Cantitatea de alimente consumate, desigur, este importantă și trebuie adaptată nevoilor nutriționale în funcție de vârstă, sarcină și lactație, sănătatea generală, patologia și, dacă este necesar, programul de scădere în greutate. Pentru populație, în general, există părți de sprijin care trebuie utilizate cu o anumită frecvență: Fructele și legumele vor fi consumate în funcție de sezonalitate și de schimbările de culoare, deoarece culorile reflectă conținutul de oligoelemente. Preferința alimentelor locale, consumul de alimente și dedicarea activității fizice sunt toate concepte care fac parte dintr-un stil de mâncare sănătos. Cei care sunt obișnuiți să mănânce prost sau prea mult, respectând deja aceste recomandări, vor observa o îmbunătățire, chiar și în greutate.