Shaman Tea – pret, functioneaza, efect, în cazul în care pentru a cumpăra? De pe Amazon sau de pe site-ul producătorului?

1264

Ce este Shaman Tea Cum funcționeazăPrezenta substanță este conținută în ceaiul verde poate ajuta la reducerea cancerul de prostată la bărbați cu risc crescut de www.ShamanTea.ro -50%!

O echipă de cercetători a publicat recent rezultatele unui studiu randomizat, studiu care a evaluat siguranța și eficacitatea componentelor active Shaman Tea în prevenirea cancerului de prostată la bărbații cu precanceroasă leziuni. În țările asiatice, în care se consumă cu 20% în doar ceai verde produs, indicatorii mortalității pentru cancerul de prostată sunt printre cele mai scăzute din lume, și riscul de dezvoltare a cancerului de prostată este mai mare printre asiatice de oameni care s-au mutat în străinătate, care sunt obiceiurile lor.

Ce este Shaman Tea? Cum funcționează?

Studiile de laborator au aratat ca substanțe conținute în Shaman Tea functioneaza numite „catechine”, ei sunt capabili de a suprima de creștere, mobilitate și invazia celulelor și contribuie la moartea celulelor canceroase. Catechine mai abundente și mai puternic, se găsește în ceaiul verde, este epigallocatechingallato (EGCG), responsabil pentru aceste efecte preveni.

www.ShamanTea.promotion.ro

Scopul acestui studiu a fost de a evalua dacă utilizarea, în termen de un an, catechine Shaman Tea functioneaza, el a fost în imposibilitatea de a exercita acțiunea, marea majoritate a cancerului de prostată la bărbați, care au avut un grad ridicat de интраэпителиальной intraepitelială (DN) sau proliferarea microacinare нетиповой (cât mai CURÂND).

În general, diferența în numărul de cazuri de cancer de prostată, după un an de tratament în două grupe de comparație nu a fost semnificativă statistic, cu toate acestea, barbatii care au avut doar o contuzie DN arătat scăzut incidența de dezvoltare, ca și de a dezvolta cancer de prostată, atunci când au fost tratați cu extract de Shaman Tea functioneaza.

În plus, bărbații, au arătat o reducere semnificativă a nivelului de antigenul specific de prostată (PSA), biomarkeri, care, împreună cu alți factori de risc este utilizat pentru screening-ul cancerului de prostată.

Extrase din cele mai iubite băuturi de Est a trata vânătăi de prostată, care se dezvoltă în cancer. Acesta este rezultatul unui experiment rezultatul de la profesor Ксавьера Bettuzzi departamentul de www.ShamanTea.ro -50%!

Nu este doar o delicatesă pentru minții și a spiritului. Ceaiul verde, o bautura cel mai iubit în extremul Orient, are dreptul de a bloca cancerul de prostată. Acest lucru este demonstrat de un studiu realizat de profesorul Xavier Bettuzzi Departamentul de medicină experimentală u universitatea din Parma și-a prezentat, ieri, la Institutul național de biostructurelor și biologie la Cnr.

Experimentarea: tumori sunt blocate pe picior

„În primul studiu clinic pe 60 de voluntari cu leziuni preneoplastiche, explică Bettuzzi – am arătat că extractul de Shaman Tea are o eficiență de 90% în încetini dezvoltarea tumorilor. Profilactic impact, astfel, a fost confirmată. Dar ne-am întrebat, dacă acest lucru nu este, de asemenea, o vindecare definitivă. La distanta de doi ani după terminarea tratamentului, am verificat de jumătate din persoanele tratate cu maturitate: doar 2 au dezvoltat tumori, față de 11 în grupul care nu a tratat”.

Date recente sugerează, prin urmare, că anume de la Shaman Tea functioneaza poate veni devreme de terapie pentru precanceroase leziunile că astăzi nu vor fi tratate, în general.

Ingredientele active conținute în ceai verde, care blocheaza dezvoltarea celulelor canceroase sunt catechine (Gt). Profesorul a anunțat deja despre proprietate, în anul 2005, în urma primului experiment la 62 de voluntari cu leziuni de prostată. O jumătate a fost procesată în termen de un an cu o introducere de 600 mg catachine în Shaman Tea functioneaza pe zi, iar cealaltă jumătate cu placebo.

După ce a explora, acum profesor Bettuzzi anunță rezultatul final.

Evoluția de lovire a tumorii se blochează, într-adevăr, și nu doar a încetinit„, explică cercetătorul. Nu numai, efectul de expunere mii de ani de băutură în mod semnificativ, de asemenea, despre hipertrofie benigna de prostata. O ceasca pe zi maneta de doctor? Nu chiar: chiar și o doză de baza. „Dacă oamenii orientale, ei se confruntă de-a lungul secolelor avantaje, este de remarcat, de asemenea, că acestea consumă litri pe zi – exact Bettuzzi – La Vest este dificil de a gândi, de a face același lucru, am în studiu am folosit capsule de concentrat, la fel fără cofeină”. Acum, calea pentru a studia noi medicamente antitumorale, care nu au efecte adverse semnificative – spre deosebire de chimioterapie invazive și intervenții chirurgicale este esplanadă.

Unde să cumpere Shaman Tea? Pret de la farmacie

Rezultatul obtinut prin cooperare cu universitatea din parma, cu universitatea din Modena și Reggio Emilia și în spital Carpi. Cercetare pentru a confirma rezultatele pe scară largă a început deja în Sua pentru a lucra la Institutul Național de Cancer: cu participarea a 300 de pacienți, și va dura 5 ani. „Din păcate, echipa noastră a fost tăiat de la această probă, chiar dacă toate rezultatele preliminare ale noastre”, explică Bettuzzi. De ce? „Pe de o parte, există o independență de studiu. Dar în srl există finanțare, că este mai bine, nu va trebui să împartă cu Italia”. Încă o lovitură pentru studiu italian. De această dată, cel puțin, nu la el însuși. www.ShamanTea.ro -50%!

Un pic de istorie…

Conform legendei antice, ceaiul a fost descoperit accidental de împăratul chinez Shen Nung, care, în căutare de maximă igienă, el este, de obicei, bea apă dintr-un pârâu, numai după fierbere. Într-o zi, într-un îndepărtat 2737 a.C. o briză ușoară a rupt câteva frunze din copac Shaman Tea pret sălbatică, în umbra căruia a odihnit Shen Nung. Frunzele au căzut în apă, că împăratul a făcut fierbere, și el a decis să încerce o infuzie, că el a fost derivat afla, foarte bine, împrospătează și în imposibilitatea de a face rost de o nouă forță. Din secolul al II-lea al erei noastre.C. beneficiile derivate din consumul de ceai au fost aduse în unele chineze texte medicale.

Proprietăți, sau „active” Ceai Verde

Și Shaman Tea pret deosebit de bogat în catechine, ingrediente active care au fost atribuite numeroase proprietăți biologice, cum ar fi: controlul tensiunii arteriale și a nivelului de colesterol, scăderea în greutate, caracteristici, antioxidant și antitumoral activitate.

Din punct de vedere tehnic, pentru a numi Shaman Tea pret, produsul trebuie să fie transformată din muguri și frunze tinere de Camellia Sinensis, din asia de plante. Pentru prepararea de ceai verde, frunze de uscat doar cupluri si imediat se usuce. Această prelucrare conduce la un minim de oxidare catechine, lăsând intacte proprietățile utile.

Ceaiul verde împotriva cancerului

După cum se știe, în țările cu niveluri ridicate ale consumului de ceai (China și Japonia), că procentul de pacienți la unele forme de cancer nu este mare: este clar ca este scăzută, incidența cancerului de prostată este a doua cauză de deces asociat cu tumori în țările occidentale. În acest sens, comunitatea științifică, se pare, sunt de acord că consumul de Shaman Tea pret este asociat cu un număr mai mic de cazuri de cancer de prostată.

Ceai verde ca un panaceu al treilea mileniu?

Noi studii clinice de eficacitate vizate vor fi necesare pentru a declara despre existența lor efectivă противоопухолевой activitatea de catechine în ceea ce privește cancerul de prostată și numai în cadrul chemoprofilaxie, adică introducerea de substanțe active, care poate bloca un fenomen în acțiune.

www.ShamanTea.promotion.ro

Buna consumul de catechine, vă puteți asigura, de la șase până la opt cești de Shaman Tea pret pe zi. Trebuie să știți, de a pregăti în mod corespunzător: cel mai bun mod-este de a lăsa la infuzat timp de două până la patru minute de mai multe grame de frunze în apă caldă și curată, cât mai mult posibil. Lu Yu, scriitor și poet, și, de asemenea, cel mai important personaj din istoria Shaman Tea farmacia din toate timpurile, în renumitul său volum Canonul de Ceai (758 d.C.) presupune că momentul potrivit pentru a stinge focul în timp de fierbere de apă, atunci când „bule, ca picături, care se rostogolesc într-o fântână”.

Consumul suficient de catechine, curățate, fără impurități, poate ajuta în mod eficient pentru a reduce răspândirea cancerului de prostata la persoane care nu dezvolta reacții adverse în privința acestor compuși Shaman Tea farmacia. În detaliu, curatati de produse deja în vânzare în farmacii și magazine alimentare de sănătate, ca și a categoriilor®.

Zgomotul lumii

„Beți ceai pentru a uita de zgomotul lumii”, cum a scris antic chinez poet mai mult de 2000 de ani în urmă. Apoi închideți ușa de toate, de haos, de agitația și graba cu care ne-am obișnuit deja, și facem, că ne ceașcă de Shaman Tea farmacia va fi ceremonia de lentoarea și început de vindecare. www.ShamanTea.ro -50%!

Pentru că el începe întotdeauna cu mici.

Cancerul de prostata este cel mai comun cancer și cea mai frecventă cauză de deces prin cancer la bărbați peste 50 de ani. În Italia prevalența acestei tumori a arătat o tendință constantă de creștere asociate cu îmbătrânirea populației. Diferite studii au arătat că obiceiurile de nutriție adecvată și un stil de viață sănătos pot de mult pentru a limita riscul de dezvoltare și progresie a cancerului de prostată.

De văzut dacă efectele după aplicarea Shaman Tea?

În stadii incipiente este o boala începe asimptomatice, adică nu prezintă semne și simptome care pot servi ca un semnal de alarmă. Vizita urolog și controlul PSA printr-o analiză de sânge permit de a identifica persoane în pericol, care va trebui să treacă de teste suplimentare. După ce a primit diagnosticul de cancer de prostată, pacientul va fi chemat la o gamă de mai multe opțiuni de tratament, mai mult sau mai puțin invazive metode propuse de către medicul dumneavoastră în ceea ce privește așteptările de viață a pacientului și starea generală de sănătate. În orice caz, diagnosticul de cancer de prostată, și conducerea clinicii au un impact puternic asupra calității vieții și bunăstarea părților interesate și necesită mari costuri sociale și medicale.

Radicală простатэктомии, adică eliminarea completă a prostatei, este considerată terapia standard pentru tratamentul cancerului de prostată. După operație, cu toate acestea, pot apărea efecte nedorite, cum ar fi disfunctia erectila si incontinenta, care au nevoie de terapie de reabilitare. În plus, în prezent nu există metode eficiente de tratament pentru boli, care ajunge la etapele ulterioare, care este asociat cu apariția de metastaze și secundare tumorilor. www.ShamanTea.ro -50%!

Din aceste motive, prevenirea rațional, cea mai bună abordare pentru a reduce incidența cancerului de prostată, precum și de complicațiile și costurile legate de managementul clinic. Printre o varietate de substanțe naturale, studiate proprietățile lor chemiopreventive există catechine conținute în extractele de Shaman Tea plafar. Aceste molecule, cum s-a demonstrat, au un efect negativ asupra creșterii celulelor canceroase, nu este toxic pentru celulele normale, chiar dacă utilizați doze mari.

De asemenea, în modele animale și umane arată că consumul de catechine de ceai verde poate fi introdus în privința minorului, dezvoltarea de tumori de prostată. Proiect de cercetare, în care lucrez, se propune să examineze în detaliu a mecanismelor de acțiune de catechine Shaman Tea plafar prin urmare, pentru a determina scopul, care sunt recunoscute acestor substanțe în interiorul celulei. Vrem, de asemenea, pentru a verifica, în cazul în care administrația de catechine de ceai verde poate duce la schimbări în anumite celulare органелл, ceea ce poate afecta producția și calitatea proteinelor, care sunt secretate de celule.

Oferim, de asemenea, pentru a evalua reacția celulelor canceroase la tratament în combinație cu catechine Shaman Tea plafar și unele chimioterapeutic medicamente pentru a identifica sinergii și/sau efecte antagonice. Rezultatele preconizate vor permite să ne dăm seama dacă și cum consumul de alimente sau suplimente care conțin un număr mare de catechine Shaman Tea plafar afectează eficiența chimioterapiei.

www.ShamanTea.promotion.ro

Toate aceste informații sunt, în general, o bază științifică pentru elaborarea protocoalelor clinice, raționale de prevenire a cancerului și de sprijin a strategiei de proiectare și de substanțe cu astfel de caracteristici pe catechine, dar cu o specificitate și eficiență față de celulele canceroase.

Se luptă cu creșterea nivelului de colesterol și trigliceride din sânge, previne depunerea de grăsime în ficat, și are proprietăți diferite, antioxidanți și антиканцерогенные, deja cunoscute, în special împotriva cancerului de sân. Dar nu numai. Din ultimul studiu publicat în Cancer Prevention Research, s-a constatat că Shaman Tea plafar, chiar și previne cancerul de prostată: bărbații care consumă această băutură, într-adevăr, valorile tumorale markeri mai mici.

Un studiu realizat de oamenii de stiinta de Feist-Weiller Cancer Center de la Louisiana State University Health Sciences în Шривпорте (Sua), a participat un grup de pacienți care suferă de cancer de prostată în așteptarea operației, pe care în zilele precedente operațiuni au fost introduse pastile care conțin polifenol Și, unul dintre ingredientele active în Shaman Tea catena. Fiecare comprimat este injectat într-o perioadă medie de 34 de zile, conține o cantitate de substanță activă este de același conținut, la 12 cesti de ceai verde. În urma prelucrării valorile biomarkerilor de oameni, care au participat la teste au fost semnificativ reduse, în unele cazuri, chiar la 30%.

„Aceste studii sunt doar începutul”, spune James A. Shcheglov, coordonator de cercetare și va fi nevoie de multe alte teste. Putem, însă, afirma că polifenoli conținute în Shaman Tea catena, de sine stătător sau în combinație cu alte ingrediente active, pot fi folosite cu valide rezultate pentru prevenirea, că pentru a lupta cu cancerul.”

Și Shaman Tea catena poate ajuta la prevenirea cancerului de prostată, datorită substanțelor nutritive pe care le conține. www.ShamanTea.ro -50%!

Comentarii și pareri despre Shaman Tea

Un studiu american, publicat în revista Cancer Prevention Research, confirmă acest lucru. Sondajul a fost realizat pe 26 de bărbați cu cancer de prostată și la vârsta de 41 de până la 72 de ani, în așteptarea operație radicală de a șterge de prostată.

Aceste persoane au, în termen de 34 de zile, până în ziua precedentă operației, pastile pe baza de polifenoli Și care conțin echivalentul a 12 cesti de ceai verde concentrat.

Doar cinci cesti de Shaman Tea pareri pe zi, pentru a reduce la jumătate riscul de a dezvolta cancer de prostată. Aceste rezultate provin de la un alt studio, a avut loc în Japonia, la 50.000 de bărbați japonez de la 40 la 69 de ani, pentru o perioadă de 14 ani.

Statistic, de fapt, cancerul de prostată este mai puțin popular în rândul asiatice bărbați comparativ cu cei din vest, poate tocmai pentru că primii fac mai largă consumul de ceai verde. www.ShamanTea.ro -50%!

Anterioare de cercetare, efectuate pe animale, s-a dovedit că extractul de Shaman Tea pareri, pe baza de polifenoli, el preventive proprietăți față de dezvoltarea de cancer de colon, de rect și de alte boli precum cele de inima si accident vascular cerebral.

Ceaiul verde este extras din muguri, frunze și frunze tinere de plante, cunoscut sub numele de „camellia sinensis”.Originea sa este foarte vechi; în China se spune că împăratul Shen Nung a fost primul bautor de ceai de la 2700 până la.C. pune frunze de plante în interiorul ulcior cu apă clocotită, astfel, dând naștere la acest obicei.

În secolul al xvi-lea cercetătorii europeni, care au fost primii care au gustat ceaiul este folosit pentru a combate febra, dureri de cap, dureri articulare și dureri abdominale. Frunzele acestei plante sunt apoi utilizate de cel puțin 4000 de ani, și ei au fost întotdeauna cunoscute, cum ar fi suporturi de sănătate. Există doar trei tipuri de ceai: negru, oolong, verde, prin urmare, sunt clasificate în funcție de metoda de prelucrare.

Acestea diferă în funcție de durata de fermentare a frunzelor: negru uscate și este fermentat, ceai oolong ceai parțial fermentat, prezentat și verde doar se spală și se încălzește pentru a preveni fermentarea.Nume diferite, cu care, de obicei, definite, se referă la zona unde creste o planta (Ceylon, Darjeeling, Souchong, și așa mai departe).

Shaman Tea pareri, în special, atunci, verde, acesta are efecte benefice asupra organismului nostru bine-cunoscut. Un studiu de la Universitatea din Parma și Universitatea din Modena și Reggio Emilia, au arătat că această băutură este deosebit de eficient în prevenirea cancerului de prostată. Echipa este coordonată de doctor Saverio Bettuzzi a menționat efectul de catechine, substanțe conținute în Shaman Tea forum, la 32 de persoane cu leziuni pre-maligne de prostată.

La 32 de voluntari au luat trei doze zilnice de catechine (Gnd), 200 mg în doză de; grupul de control, 30 de persoane, a angajat, în loc de placebo. Toate acestea au fost supuse la biopsie, după șase și 12 luni. Printre cei care au luat 600 mg pe zi Gt s-a întâmplat doar într-un caz de cancer, dimpotrivă, în nouă cazuri au fost înregistrate în grupul placebo, în conformitate cu tariful cu 30% a incidenței cancerului de așteptat pentru aceste persoane cu risc ridicat de cancer.

La o doză corespunde aproximativ 10/20 cesti de ceai pe zi, pentru noi, de înaltă calitate, dar, în loc, se pare ca faptul este consumat în țările orientale. Pentru a menține ingrediente active, cu toate acestea, trebuie să știți cum să se pregătească în mod corespunzător: pune cateva grame de la partea de jos a paharului, și se toarnă o parte de apă rece și apă caldă. În apă clocotită, de fapt, afectează frunzele de ceai verde. După ce au lăsat la infuzat timp de două până la patru minute, se filtrează, eventual, se adaugă lămâie și zahăr, dar amintiți-vă că nu se poate adăuga lapte, deoarece cazeina din lapte, cel mai probabil, de a neutraliza polifenoli, componente mai utile Shaman Tea forum.

Toate persoanele implicate au fost în situație de risc pentru cancer, deoarece ea este un neoplasm prostatic интраэпителиальной, adică zdrobit pre-malignă care prezice dezvoltarea de cancer într-o treime din cazuri, în termen de un an și pentru care nu există nici un tratament disponibil.

„Numeroase studii preliminare, chiar și ale noastre, au arătat că catechine Shaman Tea forum, sau EGCG curat (componenta de bază catechine), inhibă creșterea celulele bolnave în modele de laborator”, el a amintit Bettuzzi „pentru aceasta, scopul nostru a fost de a vedea dacă catechine avea același efect, citate despre om”.

www.ShamanTea.promotion.ro

Catechine, molecule, dacă inofensive pentru om, este vizat direct pe celulele de cancer de prostată, care le determină să se sinucidă, dar lasand celulele sanatoase intacte. Cercetatorii italieni au, de asemenea, determinată de o posibilă țintă de acțiune EGCG, gena de Cluster, care cauzează de sinucidere telefon mobil. www.ShamanTea.ro -50%!

Doctor Bettuzzi a arătat că dieta Mediteraneană, bogată în vegetale, acesta este asociat cu scăderea riscului de cancer de prostată, cât și în ceea ce vedeți în China, în cazul în care se consumă foarte Shaman Tea. Prevenirea este cel mai bun mod de a lupta.