Sfaturi pentru îngrijirea pielii feței

936

Sfaturi pentru îngrijirea pielii feței

O piele așa de modele cu sfaturi de la experți

Cere make-up artist care parte a feței pentru a sublinia această vară și ei vă vor spune: „pielea”. Cu produse de îngrijire a pielii, produse avansate make-up astăzi, și cunoștințe cu privire la îmbătrânirea timpurie a pielea le au în prezent, o ‘pielea de pe catwalk’ este la îndemâna fiecăruia dintre noi.

Zece sfaturi pentru o piele de pe catwalk

Aici sunt zece sfaturi, zece sfaturi pentru a menține prospețimea și elasticitatea pielii noastre. Sfaturi de frumusete direct de titan gel la make-up artist de moda, de către dermatologi, de către experții de frumusete. Dacă nu-i cunoști…

Protejate în soare

Când soarele după iarna lungă, puteți vedea în cele din urmă, suntem – în entuziasmul nostru – de multe ori încercăm să ne expunem la razele calde fără pentru a proteja pielea. Eroare! Pielea trebuie să fie întotdeauna protejate pentru a evita daune, uneori irecuperabile.

Protejate în soare

Prin gratuit la anti-oxidanti

Se taie un măr și lăsați-l în aer liber. Contact cu aerul suprafața de apple pentru a deveni maro. Evident, funcționează la fel de bine cu corpul nostru, dar ilustrează în linii mari procesul de imbatranire al organismului nostru (pe care nimeni nu este încă a reușit să oprească). Singurul lucru care te poate nu este lent-l jos, sau mai bine pentru a preveni acest proces de viteză. Și aici vin joc de anti-oxidant, capabil – potrivit cercetării – pentru a încetini procesele de oxidare.

Fructele si legumele sunt surse bune de anti-oxidanti. Veți alege, de asemenea, crema pe baza de anti-oxidanti. Exemple de anti-oxidanți sunt vitamina C, vitamina E, dar, de asemenea, ceai verde sau coenzima Q10.

Scrubs și exfoliants

Până acum, toată lumea (da, bărbați prea) știe că celulele moarte care se acumulează pe suprafața pielii ar trebui să fie eliminat cu scrubs (non-agresiv). Sunt produse care conțin granule mici asta racla departe reziduurile care se acumuleaza pe piele. Prin urmare, ar trebui să în mod regulat un exfoliant.

Sunt, de asemenea, folosit peeling bug-uri și acid (cum ar fi acidul glicolic sau acid salicilic). Au un exfoliant care merge bine dincolo de scrubs tradiționale. Peeling-ul chimic se indeparteaza pielea deteriorată, levigandola, și atenuante de asemenea, ridurile nu sunt adânci.

scoate make-upLa culcare, fără a scoate make-up

Când m-am trezit în mea de make-up… este pur și Simplu nu trebuia să se întâmple, pentru curățare facial este crucial pentru un frumos pielea. Utilizați întotdeauna non-agresiv produsele și pentru a evita lotiuni care conțin alcool.

Creme hidratante

Creme, hidratare poate îmbunătăți aspectul pielii. Face un bun bază pentru make-up. Se aplică crema, lăsați-l absorbi și elimina excesul cu un șervețel.

Utilizați un grund

Unul dintre secretele cele mai interesante piese furate de la make-up artist în în spatele scenei de spectacole de moda este amorsa. Un produs (uneori, de asemenea, pe bază de silicon), care este folosit înainte de aplicarea de fundație (a se compara cu grund, care este folosit înainte de colorat din lemn). Un grund face pielea să arate mai netedă și maschează imperfecțiunile.

Utilizați o fundație

Nu există încă un anumit care rezistenta vis-à-vis de fundație care este adesea asociat cu substanțe care sufoca pielea, umplerea porilor cu ‘noroi’. Poate că acest lucru a fost adevărat cândva dar fundația de azi sunt foarte sofisticate, și, în plus, pentru a avea o aspectul cosmetic, hrani si proteja pielea (mai ales dacă acesta are un filtru anti-solar). Multe fundații au un efect complet natural. Face pielea uniformă și ascunde imperfecțiunile. Ele sunt, de asemenea, produse frumoase cu „efecte speciale”: mat, satin luminoase, irizate…

Un pic de praf pentru zona t

Există părți ale feței pe care ia mai uita cu ușurință lustruit decât altele. Hai sa vorbim zona tdespre nas, frunte și bărbie. Sunt zone în cazul în care pielea este de multe ori mai gras. Pentru a evita efectul strălucitor (a nu se confunda cu lumina), care este considerat a fi ‘anti-estetic’, utilizați o pulbere ușor la zona T.

Fii atent cu anticearcan!

Corectorul servește pentru a ascunde cosuri si imperfectiuni, dar folosit în cantități excesive a nu se accentua. Este deci, este important să se utilizeze suma minimă necesară. Reperat produsul cu o perie pe imperfectiuni. Puteți de asemenea, se amestecă anticearcan cu fundația pentru a obține o culoare mai uniformă și o textură mai similar cu restul feței.

Vă rugăm să nu ezitați să consultați medicul dumneavoastră de acasă sau de un dermatolog

În cazul în care pielea are probleme, vă rugăm să nu ezitați să consultați medicul dumneavoastră. Multe probleme ale pielii pot fi rezolvate cu crema de dreapta sau cu un tratament este indicat. Uneori poate ajuta un sfat simplu pentru a rezolva problema.