Selfie Drone 720X – pret, comentarii, caracteristici. În cazul în care pentru a cumpăra? Într-un magazin sau pe site-ul producătorului?

1583

Selfie Drone 720X pret – cel mai bun dron pentru fotografiere

Selfie Drone 720X pret - cel mai bun dron pentru fotografiereS-a născut din start-up în italiană parte, au descoperit vocația, care merge dincolo de joc, și investește, de asemenea, o modalitate de a face informații. „Nu este doar un zumzet. Într-adevăr, este mai aproape de lumea de smartphone-uri, că la acest avion fără motor”. Eduard Stroppiana, de 29 de ani, viața în Italia, unde s-a născut, și în Anglia, unde a studiat, co-fondator al start-up de la londra, care l-a creat Selfie Drone 720X pret. „Am lucrat în bărci și în industria de jucării, întotdeauna în dezvoltarea de produs. Cu echipa mea, mai mult de 70 de angajați, împrăștiate în China, Anglia și Italia, am dezvoltat și implementat un flying cameră, care poate încălca regulile, care este încă dominată de industrie”. www.SelfieDrone720X.promotion.ro

Selfie Drone 720X pret este, de fapt, singurul lucru flying numărul de buzunar, care poate fi integrat direct în capacul smartphone-ului. Aparatul, care a fost de gând în palmă, poate ajunge la 20 de metri în înălțime și cântărește puțin. Doar 70 de grame. „Nu este un obiect, de obicei, din material plastic. Am lucrat mai bine de doi ani, pentru a obține un produs de calitate”. Selfie este alimentat de 4 micro-motoare fără perii sunt mai compacte și puternice, făcute vreodată, și cameră de 5mp. Elemente încheiate în elegant și ultra-ușor (doar 52 de grame) cutie de aviație din aluminiu anodizat. Nu, plasticul nu este adecvată.

www.SelfieDrone720X.ro -50% Promotion!

Drone se alătură la telefon printr-husa este special conceput și este disponibil pentru cele mai populare modele. De la iPhone 6/6S/6 Plus 7/7 Plus) de la Huawei P9; de la Google Pixeli Samsung Galaxy S7 Edge. Husa, în plus, conține în componența sa de baterie, capabil de a încărca, în doar 30 de minute, atunci când este în interiorul. Dar nu numai. Dacă smartphone-ul nu acceptă, Selfie Drone 720X pret funcționează Power Bank în cazul în care puteți introduce device și purta mereu cu tine. Power bank are aceleași dimensiuni și design panouri pentru smartphone-uri și vă va permite să facă până la 20 de încărcarea completă a dispozitivului. Timpul de care este nevoie pentru a asigura mai mult de o oră de zbor.

„Pentru a face clare și fotografii clare și netede am instalat un complex de microprocesor, care funcționează împreună cu un sistem de absorbție a vibrațiilor și a sistemelor pentru stabilitate”. Dacă în timpul zborului, în modul de blocări. Dar tehnologia nu s-a terminat: în interiorul există chiar și un micro-sonar și un barometru, care definesc poziția aparatului față de pământ, pe axa verticală și deriva un număr care, în funcție de stabilitatea imaginii de teren, care devine în stare, în cazul în care rezultatele de etapă, pentru a rezolva o mișcare de motoare. www.SelfieDrone720X.promotion.ro

Cum funcționează Selfie Drone 720X forum? Și funcții de management

Drone vine, în cele din urmă, micro SD card cu memorie de 4 gb. Vreau să spun, o mica bijuterie a tehnologiei și design protejat de 6 brevete internaționale: „Dar nu se termină aici. În curând vor fi mai multe stiri, au văzut că suntem de lucru cu versiunea de numărul de zenit. Produsul nostru este întotdeauna în evoluție”. Selfie Drone 720X forum automat se conectează la smartphone prin Wi-fi, și este imediat gata de creșterea. Pur și simplu de mână: „Dacă nu sunteți experți, nu vă faceți griji. Puteți să-l acoperi cu protecție pe care le oferim, împreună cu comanda dumneavoastră. Cel mai convenabil mod de a practica și să se joace cu copiii dumneavoastră”. Aparatul mai mult ca sigur: „Chiar dacă el va cădea atât de ușor, că nu a făcut nici un rău”.

www.SelfieDrone720X.ro -50% Promotion!

S-a născut pentru a conduce la un val de селфи-mania, în timp au apărut o mulțime de alte aplicații pentru, chiar și un profesionist. Jurnaliștii de la – mulți dintre ei a întrebat dacă poate să cumpere mai multe piese, pentru a-l folosi la evenimente, mitinguri, dezastre naturale, servicii de sport Arhitecti: servicii profesionale de cadre de aer interior și în aer liber (clădiri, arhitectura, monumente). Sport: totul pentru sport, Selfie Drone 720X util pentru a face fotografii și clipuri video, altfel este imposibil, de exemplu, pentru sporturi nautice (kite surfing, schi nautic, înot), precum și de a verifica orice faulturi sau în afara de jocuri (fotbal, baschet, rugby) – poate zbura chiar și în poziție verticală, astfel încât foto/video aparat de fotografiat de fotografiere, exact ceea ce se întâmplă sub el.

Cum funcționează Selfie Drone 720X forum? Și funcții de managementMama: de a folosi Selfie Drone 720X forum ca un instrument de monitorizare în camera copilului (atunci când este conectat la sursa de alimentare). De călătorie și de agrement: de la discutabilă ideea de a spiona (vecina o umbrelă de soare pe plajă, de exemplu, dar aici trebuie să fie atent ca toate problemele de confidențialitate, care pot apărea), petreceri (video vacanta sau o nunta,o vacanta (pe o barca pe mare, pentru a face fotografii de grup, la o prăpastie, de munte, în timpul concertelor). Poziționarea acestuia în zbor operat de direct din aplicația, disponibilă atât pentru iOS, pentru Android. Utilizatorul poate alege între diferite funcții de zbor în conformitate cu nevoile sale și posibilitățile de manevră. Funcția situându-se în mod autonom, în plus, permite de a situa și de a orienta aparatul manual în modul cel mai optim. www.SelfieDrone720X.promotion.ro

Complet toate funcțiile de „self-timer cu timer” și câteva fotografii de până la 10 imagini consecutive. Și fiecare imagine poate fi imediat partaja pe social profiluri. După o campanie de succes краудфандинга, acum puteti comanda Selfie Drone 720X forum pe site-ul dedicat reducere de pret: 249 euro cu un capac și 259 de euro cu un power bank. Livrarea este programată pentru luna mai 2017. După finalizarea primei etape, debutează pe piața mondială în planificată preț-299 de euro și va fi, de asemenea, disponibil în alte variante de culori si este compatibil cu populare modele de smartphone-uri.

Selfie Drone 720X pareri – comentarii pe forum despre dispozitiv

Drone portabile și pliere, se pare, reprezintă viitorul квадрокоптерах low-level și mid-range, cu DJI Mavic în capo serie de mașini sunt potrivite pentru a fi purtate în jurul valorii de, astfel încât este mai ușor decât trântorii „tradiționale„. Și Selfie Drone 720X pareri Elf este modelul mai ieftin decât acest nou tip de беспилотников, disponibile pe piață. Sale de dimensiuni mici permit utilizatorului ia-o cu tine, ca nu este un smartphone, dar de bună calitate de asamblare, în general, îl fac ideal pentru o prima abordare a drone „laptop-uri”. În această revizuire, care aruncă o lumină asupra motivele pentru care se apropie de astfel de „jucării”, care e și o jucărie nu, având în vedere greutatea sa nu depaseste 250 de grame, ceea ce îl face ideal pentru a zbura oriunde, fără restricții legate de legislația în zbor.

www.SelfieDrone720X.ro -50% Promotion!

Cutie de carton, în care vine Elf într-adevăr mic, este aproape identic cu un smartphone de 4,7/5,2 inci. Pe teritoriul ei se află o mică husă din catifea, incarcator USB, 1 set de șuruburi, piese de schimb și ghid de utilizator. Ceea ce este surprinzător, este dron, este lipsa de control de la distanță. Mic квадрокоптер Selfie Drone 720X pareri măsoară doar 135 x 53 x 26 mm, în mod semnificativ dimensiunile smartphone-ul destul de des. Suporturile cu șuruburi îndoiți cu ușurință în interiorul și dispar complet, astfel încât Elfii pot fi aranjate în orice buzunar, jacheta sau în rucsac. Design de arme, el este obligat designeri pentru a realiza sistemul de propulsie cu motoare electrice, pe orizontală și nu pe verticală.

Selfie Drone 720X pareri - comentarii pe forum despre dispozitivÎn caz de eșec de unul sau mai multe motoare, de înlocuire în principal gratuită, astfel încât fiecare maneta costa doar 3 euro. La alin. față buzz este o camera mica, care sa dovedit a fi mult mai productive decât faptul că prețul oferit. Video el orientează manual, și are o abatere de ± 15°. Butonul de alimentare este pe partea de Selfie Drone 720X pareri sus, foarte vizibile și ușor. În timp ce un zbor de noapte, veți fi ghidat cu două LED-uri albe în față și două roșii din spate, care, cu toate acestea, se dovedesc a fi practic invizibil în timpul zilei. Bateria de la 500 de Miliamperi, iar durata de zbor este de aproximativ 10-15 de minute, un timp record pentru dronetto atât de mici dimensiuni. Camera de la primul a satisface. Pentru cei care au încercat, cel puțin, 5/6 drone, economice tip, diferite Sima sau Hub-uri, deschide camera foto-video Elf este cu adevărat uimitor.  www.SelfieDrone720X.promotion.ro

În prima caracteristica pe care le observă, dron încă de pe pământ, este viteza de streaming video de pe ecranul smartphone-ului, comparabilă cu cea de drone de categorie superioară. Calitatea video este abia suficient, mai sus, cu toate acestea, înainte de acest model de la 50 de euro ca Sima și altele asemenea. Rezoluția Selfie Drone 720X pareri fotografiei este de 720X576 Pixeli, video la 480p. Aceste ultime sunt controlate direct din Aplicația cu cum de a face zbor trântor, și vor fi înregistrate pe un smartphone, gata să-l împărtășească pe social. Desigur filme și fotografii chiar de calitate medie, dar, de asemenea, vă permit să vedeți ceea ce vede drona, în FPV, și să o împărtășească cu prietenii lor.

Selfie Drone 720X comentarii manual de utilizare, caracteristici technice

Primul minus buzz este, fără îndoială, lipsa de control de la distanță. Conform planului de producător, Elf sau este folosit ca dron cu селфи, capabil de a bloca și de a fotografia un obiect de câțiva metri. În fapt, o modificare mica квадрокоптер cu stick cu ecran plat antreprenoriat într-adevăr complexe, dificil chiar și pentru cei mai experimentați șoferi. Anexa bine făcut, plin de caracteristici și comenzi utile. Drona poate fi controlat fie prin mânere sau cu ajutorul accelerometrului telefon, înclinarea smartphone-ul pentru a înclina dron. Caracteristicile de care vă veți folosi o mulțime, desigur, butonul „Stop”, ce se oprește, nu ajunge motoare de avion.

www.SelfieDrone720X.ro -50% Promotion!

Înainte de plecare, în mod natural, aveți nevoie pentru a instala Aplicația, despre care am vorbit mai devreme. Apăsând tasta „On”, Selfie Drone 720X comentarii hum luminează aparat de fotografiat, și fluxul. Apăsând tasta de navigare în sus, și pentru a muta stick-ul în jos, se înarmeze motoare, și apoi veți parte în zbor, de cotitură stânga mâner. Înălțimea de zbor rămâne stabil, dar zumzet, mai ales pe strada, nu păstrează o poziție fixă, și nu se mișcă este suficient de a gestiona și de a nu pur și simplu, de fapt. De multe ori Elf fixează cu o parte sau cu alta, dar dacă nu veți fi capabil de a controla până la că el pierde semnalul Wi-Fi, puteți să faceți clic pe butonul „Stop” de la centru. Cea mai frumoasa parte este ceea ce trage în jos dron, dar niciodată nu se va face, practic, nimic. Elf este foarte ușor, și impactul pe pământ nu contează.

Selfie Drone 720X comentarii - manual de utilizare, caracteristici technicePersonal, am căzut de cel puțin douăzeci de ori, și nu am avut nevoie pentru a înlocui absolut nimic, chiar elice în set. În zbor, mai mult de o experiență de succes, desigur, să monitorizeze, cu atenție, de management, că Selfie Drone 720X comentarii nu am reușit pe deplin, și telecomanda radio el, desigur, a făcut lucruri mult mai simple. Elf este квадрокоптер, care funcționează bine în interior, poate fi în interior, ca la săli de sport sau similare, chiar dacă afară nu e așa de rău, ca numeroase Sima, că eu personal am incercat. Video plăcute de pe ecranul smartphone-ului, dar, de asemenea, arată lor de proastă calitate de pe ecranul computerului. Pe de altă parte, destul de o mașină care costă 40 de euro, nu poate avea calitatea de camere, chiar și numai în medie, și fotografiere sub aceasta confirmă. www.SelfieDrone720X.promotion.ro

Elf dron economică fine de design, care poate fi purtat în poșetă, geantă de mână-cangur sau un rucsac, și ceea ce este util pentru a face fotografii și clipuri video, de calitate și de amatori. Una dintre caracteristicile sale este greutate, mai puțin de 250 de grame, ceea ce îi permite să zboare în deplină libertate, nu au nevoie de brevete ENAC, tocmai pentru că este considerat a fi inofensiv. Fotografiere de calitate proastă, iar primele zboruri le în cele din urmă, în mod inevitabil, cu ascuțită de aterizare, dar Elf perfect absoarbe de impact, nu se rupe niciodată și oferirea lor „servicii”, chiar dacă наваляет cu scaderi catastrofale. Este perfect pentru a distra, dar nu mă întreba mai mult!

Surprinde-ți prietenii neobișnuite fotografii prin Selfie Drone 720X romania

Din lumea краудфандинга și trântori continuă să sosească interesante surprize, cu produse inovatoare și caracteristici din comun. Cu câteva săptămâni în urmă am prezentat Airblock, dron modulare, transformabile, prezentat pe platforma de crowdfunding Kickstarter. Produs fabricat dintr-o varietate de elemente individuale, ușor se adună în diferite configurații, care, de asemenea, se poate transforma într-o navă pe pernă de aer. Astăzi vă prezentăm un alt беспилотник lansat pe platforma de finanțare Kickstarter, numit. Un avion conceput pentru iubitorii de селфи, și copilul tânără italiană antreprenor Eduard Stroppiana, proiectul este dezvoltat, de asemenea, în Anglia și China.

www.SelfieDrone720X.ro -50% Promotion!

Selfie Drone 720X romania dron pentru селфи și video, cu foarte mici dimensiuni (încape în palmă), este conceput pentru a înlocui atât de populare селфи. Datorită formei sale, conținute, poate fi plasat în interiorul o husă specială pentru smartphone-uri (disponibil pentru o varietate de iPhone 6, și 7, Huawei P9, Google Pixel și Samsung Galaxy S7/S7 edge), care permite, de asemenea, să încarci bateria timp de 30 de minute. Bateria litiu-polimer cu o capacitate de 260mAh, ceea ce asigură беспилотника, distanta de zbor de circa 3 minute. Ca o alternativă la capac, de asemenea, disponibil Power Bank, este întotdeauna capabil de a găzdui în interiorul, care vă permite să efectuați până la 20 de încărcare completă, oferind în același timp de mai multe ore de zbor.

Surprinde-ți prietenii neobișnuite fotografii prin Selfie Drone 720X romaniaÎn ceea ce privește alte caracteristici tehnice, acest dron utilizează scheletul este fabricat din aluminiu anodizat, care găzduiește oaspeții în 4 rotoare cu пропеллерами mici, citiți și bine protejate, link-uri pe microscopice motoare fără perii. În plus, există, de 5 Mp, plasate pe panoul frontal, de asemenea, capabil de a filma clipuri video la rezoluție Full HD cu 30 de cadre pe secundă. Termina-l complet, există o varietate de senzori (giroscop, barometru si senzor de geo-magnetice, sonar, și un alt număr de pariu în jos), o conexiune Wi-Fi de pe telefonul smartphone, Micro SD incorporat de 4 GB și un port MicroUSB pentru încărcare cu canale prin cablu. În ceea ce privește dimensiunile, Selfie Drone 720X romania cantareste un pic mai mult de 52 de grame și de măsurare 67.4 x 94.5 x 10.6 mm www.SelfieDrone720X.promotion.ro

Munca foarte simplu și este potrivit chiar și pentru utilizatorii care nu sunt familiarizați cu drone. Este, de fapt, suficient pentru a scoate din capac și după intrarea se va controla cu smartphone-ul prin Wi-Fi, printr-o aplicație disponibilă atât pentru iOS, pentru Android. Acesta oferă trei moduri diferite de zbor, sunt numite Selfie Mode, Selfie, Motion Control Mode și Flying Mode. Prima permite doar două butoane cu săgeți pentru a îndepărta sau apropia беспилотник pentru a personaliza cu ușurință imaginea, care este afișat pe smartphone-ul tău. Selfie, Motion Control Mode oferă utilizatorului virtual joystick-ul, în timp ce în Flying Mode, smartphone, în poziție orizontală, devine classic controller.

O noutate printre drone – pop-up aparatul foto Selfie Drone 720X functioneaza

În plus, atunci când este atinsă poziția obturatorului alegere, reușește să țină datorită funcției suspendări autonome. Acest zumzet chiar și cu temporizator cu ajutorul timer” (până la 10 secunde), ceea ce lasă timp pentru o mai bună locație în cadru, prin ascunderea vedere la smartphone. Nu uita, în cele din urmă, că Selfie Drone 720X functioneaza poate lua zborul chiar din mâinile noastre și, după fotografiere, pot slăbi și de a fi reluată de ușor. În plus, el este capabil de a obține de la o distanță de 20 de metri în înălțime și 15 în lungime. După cum a fost menționat anterior, pentru a lansa un astfel de беспилотник a fost alegerea platformei de crowdfunding Kickstarter.

www.SelfieDrone720X.ro -50% Promotion!

Primele probe, care oferă în 179 de euro, s-au dus rapid epuizat, și în momentul de scris sunt încă disponibile ultimele uri pentru 224 de euro include, de asemenea, husă, sau Power Bank. Este, de asemenea, poate fi achizitionat separat la pretul de 62 euro.  După finalizarea campaniei, va ieși pe piață cu țintele de preț de 299 de euro, precum și în alte variante de culori. Primele livrări de acest беспилотника va începe în luna martie a anului viitor. În prezent, o campanie de pe Kickstarter se bucură de un mare succes, cu mai mult de 350 000 de euro, colectate și 1800 de creditori.

O noutate printre drone - pop-up aparatul foto Selfie Drone 720X functioneazaSelfie Drone 720X functioneaza ideea s-a născut în Țara noastră, cu siguranță interesant, că de vârf a elimina vechi selfie stick. Un mic zbor de numărul de buzunar, care poate fi situat în husă pentru smartphone-ul. Acest micro-беспилотник, în plus, este ușor de utilizat și promite stabile și imagini clare datorită microprocesorului, bazat pe un sistem de absorbție a vibrațiilor și a sistemelor pentru stabilitatea în timpul zborului. Camera, care a plasat un senzor de 5 megapixeli, este capabil de a trage excelent auto fotografii și clipuri video cu diferite puncte de vedere, cu o rezoluție Full HD. www.SelfieDrone720X.promotion.ro

El a văzut-o în fereastra de previzualizare a făcut în Roma în urmă cu câteva săptămâni, la care mă refer la tine pentru mai multe informații tehnice. Acum l-am cumparat, l-am folosit, și aici este o revizuire completă a primului селфи-drona DJI. Dimensiuni și greutate. Vedere modul autonom de conducere (întoarcere de la baza), chiar el, cântărește 300 de grame, trebuie să se supună regulilor AVIAȚIEI civile. Dar, pentru a purta sau de a zbura în încăperi închise полулегкий greutate-este un plus, nu de puține. În plus, fiind mic și ușor, mă tem mai puțin în oameni, în jur. Și apoi, dacă el cade….toamna de 300 de grame, ceea ce, în cap, fac, dar mai puțin dureros de la Mavic!

Unde să cumpere Selfie Drone 720X original? Cât de mult este?

Calitatea video. Ok, nu sunt comparabile cu Mavic sau Phantom4, dar este încă foarte bună și stabilizator excelent, chiar fiind mecanic în 2 axe (electronică pentru a treia). Minivideo 10 secunde automate prestabilite. Activarea smartphone-ul are 4 presetate pentru a face video de efect, chiar și fără a fi capabil de a gestiona. De urmărire și persecuție. Funcționează bine! De decolare și de aterizare de la mâini. Caracteristică la îndemână, atunci când suntem în prezența terenurile pe care este imposibil să se aplece.  Sensibilitate la vânt. Maven este destul de diferit! Va fi pentru greutate, va deveni pentru a stabiliza mai puțin, dar este o Scânteie, într-adevăr, foarte sensibil, chiar și în vânt.

www.SelfieDrone720X.ro -50% Promotion!

Ceea ce face dificil de a trage în sus, Selfie Drone 720X original în aer liber, atunci când trebuie să fie precis. Cu vânt slab trebuie să meargă în modul sport, pentru a putea rezista. Funcția селфи. Lucrează o dată la 10. Păcat, pentru că de control prin gesturi, pentru a face o fotografie de pe-the-fly cu prietenii fără a fi nevoie de conectare la smartphone ar putea avea un sens. Dar, ca și acum lucrează, nu au. Raza de acțiune și autonomie. Cu ajutorul tehnologiei clasice Wi-fi și nu este proprietara (o Fantomă și Mavic) raza semnalului este limitată la aproximativ 50 de metri, dacă utilizați aplicația, și 70, dacă utilizați comanda, dedicat. Bateria dureaza aproximativ 12-15 de minute de zbor, și de înregistrare, și o încărcare completă de la dron durează aproximativ 2 ore (cu cablu micro-USB, standard).

Unde să cumpere Selfie Drone 720X original? Cât de mult este?Pentru aceste domenii dea aplicare Spark ambele aceste dificultăți nu sunt importante. Cu o pereche de baterii și rapid încărcător (prezente în versiunea de la 799 de euro, dar am o baza de la 599), se depășește intervalul de Selfie Drone 720X original anxietate. Din fericire, nu l-am primit de la GearBest economisi cel puțin 150 de euro (versiunea chineză). Complet reglabil pe platforma DJI și este compatibil cu extensia de garanție, chiar și pentru daune accidentale (m-am abonat) pentru 69 de euro. Eu voi fi, pentru a-mi empirice sau video, meniuri cu diete speciale (apoi urmări actualizările). Eu cred că acest lucru este util, și este o investiție mai limitat în comparație cu Mavic, că, în general, rămâne, cu siguranță, mai multă atenție pentru a utiliza pro sau полупрофессионалов și ca raport performanta/compact. www.SelfieDrone720X.promotion.ro