Șapte trucuri de îngrijire a părului

400

Toată lumea ar dori să stralucitor, puternic, voluminos și păr sănătos. Cum putem dedica o îngrijire corectă a părului? Mai jos veti citi șapte trucuri pentru a avea o relatie sanatoasa, cu aspect de păr.

  1. Dieta se află în baza de îngrijire a părului

O dieta sanatoasa este baza de îngrijire a părului. De exemplu, proteine si vitamina B5 sunt de o importanță crucială pentru scalp, care poate menține sănătos și puternic de creștere a părului. Ouă, nuci și brânză, de asemenea, contin o cantitate mare de proteine, necesare pentru a menține un par frumos. Vitamina B5 este prezent, de exemplu,în nefinisată naturală orez, fasole si cereale boabe. Vitamine și minerale, intareste radacinile firelor de par. De cafea, pe de altă parte, stimulează producția de sebum la rădăcina părului și, din păcate, de asemenea, responsabil pentru creșterea matreata. Desigur, în dieta de produse cosmetice nu este acoperită nici de nicotina, nici de alcool, în timp ce un spațiu lăsat pentru fructe, pește, carne de pasăre, verde legume, precum și pentru lapte, soia întregi de produse. O dieta sanatoasa contine, de asemenea, abundente биотины, zinc, fier și acid folic.

2. Sănătos și puternic parul flexibil

De îngrijire a părului, în mod evident, de asemenea, trece printr-utilizarea corectă a produselor. Balsam păstrează capetele moi și flexibile. Se aplică un balsam special pe uscat sfaturi: astfel, parul va îmbunătăți aspectul lor în cel mai scurt timp! Și nu uitați pentru a termina coafura corecte luminoase și flexibile părului.

3. De îngrijire a părului și de căldură

De îngrijire a părului, de asemenea, înseamnă că de căldură nu le va face rău. În timpul de uscare păstrați un uscător de păr în mod constant în mișcare și evitați utilizarea de accesorii, care reduc fluxul de aer cald. Instalarea uscătorului la temperaturi mai scăzute de asemenea, reduce semnificativ riscul de a deteriora structura capilar. Uscator de par sau instrumente de styling, cum ar fi выпрямляющие sau încrețit placa, de multe ori ajunge la o temperatură de 200 ° C. deteriorate păr proteina începe să se deterioreze la temperaturi de 140°C. prin Urmare, ar trebui să întotdeauna se aplică un spray de protecție înainte de a utiliza astfel de echipamente. Spray de protecție într-adevăr reface structura proteinei de păr, făcându-le sănătos, restabilind suprafața lor și protejându-le de la daune.

  1. Sănătoase și frumoase părul datorită corectă tunsoare

Parul subtire creează trista cadru în jurul feței? Cauza este, de obicei, incorect incizie. De îngrijire a părului, de asemenea, înseamnă vizită competent frizer, care poate analiza structura pielii capului și să înțeleagă că cel mai bine pentru tine. Astfel încât să puteți avea dreptul de tunsoare, capabil de a sublinia parul. Făcând acest lucru, incizie dumneavoastră va avea nevoie de всплеске la fiecare șase săptămâni. Dar nu lasa pe nimeni nu intra parul in aparat de ras sau dramatic tăiați vârfurile cu foarfeca. Vârfurile despicate, precum și de deteriorare a pielii capului, de mai multe ori, rezultatul acestor metode.

  1. De îngrijire a părului și de lustruit

Cele mai bune perii sunt realizate din fire naturale, de exemplu, cabana sau mixt. Aceste perii aluneca cu ușurință între părului, amplificând strălucirea lor. Desigur, perfect neted se realizează numai pe suprafețe umede, nu umede de păr, cand parul este, de asemenea, mult mai sensibile. Buna perie, de asemenea, poate elimina particulele de murdărie și reziduuri de produse de hair styling, distribuie sebumul de la rădăcină până la vârfuri: câteva lovituri de perie și părul imediat vor deveni frumoase. Pentru a fi sănătos și puternic, părul trebuie să fie tratate dreptul de instrumente și corect.

  1. Sănătos și puternic parul? Mâinile de cap!

Femeile cu grase părului trebuie să atingă cât mai puțin posibil pentru a evita проливания de sebum degetele de la vârfuri. Îngrijirea părului gras este, de asemenea, înseamnă renunțarea la obiceiurile proaste, printre care iese în evidență prea multe ori, pentru a-și trece mâinile pe coroana. Evitați acest lucru, și va contribui la îmbunătățirea în mod semnificativ forma capului.

  1. De îngrijire a părului și șampon

Parul arata mai gros, dacă vopsite cu o nuanta mai inchisa, poate ajuta chiar ușoare, arsuri solare. Apoi procedura de a face parul un pic mai dur și, prin urmare, mai ușor de tratat. Secretul subțire, pentru tratamente de par: utilizați волюмирующий sampon care completează structura lor. Daca parul este, de obicei, gras, utilizați moale sampon pentru copii.