QX9 HD Zoom – pret, comentarii, caracteristici. Unde să cumpere lentile pentru telefon?

1378

QX9 HD Zoom forum – ce este și cum funcționează aparatul?

QX9 HD Zoom forum - ce este și cum funcționează aparatul?Cele mai bune lentile pentru smartphone-uri: un ghid pentru cumpararea. Hai marsh la aparate de pe dispozitivele noastre datorită acestor interesant set de lentile pentru smartphone-uri. Cu ani noastre de smartphone-uri vor fi capabili de mai mult și mai incredibile. Una dintre caracteristicile cu siguranta, cel mai frecvent utilizate noastre de pe dispozitive mobile, cu siguranta, este un aparat de fotografiat, care, datorită senzori de calitate și o optimizare buna, se poate capta imagini, toate în comparație. Deși QX9 HD Zoom forum de la an la an fundația multimedia îmbunătățit în mod semnificativ, oferind utilizatorilor mai multe și mai mult posibilitatea de a da frau liber imaginatiei dvs, de multe ori cu ajutorul accesoriilor externe poate face într-adevăr diferența. În acest sens, astăzi vom vorbi despre unele dintre lentile pentru smartphone-uri cu noi, încercați și din care ne-au rămas mai mult sau mai puțin mulțumiți. www.QX9HDZoom.ro -50% Promotion!

Acest kit este format din 3 elemente: fish eye, macro. Obiectiv „ochi de pește” este posibilitatea de a face fotografii în 198-m, Macro, ideal pentru fotografiere, foarte aproape unul de altul, și să ia fotografii bune, în general și obiectiv cu unghi larg, care прикручивается la Macro, prelungește foarte încadrarea în comparație cu o completare snap-in, o mică deformare loc de-a lungul marginii de lentile de contact. Kit, QX9 HD Zoom forum apoi, este un loc la îndemână creion cu fante pentru a facilita transportul în deplină siguranță și conține o cârpă pentru curățarea lentilelor și de formare punga. La instituțiile în cauză, nu foarte diferite motive: chiar și în acest caz găsim 3 lentile prefabricate, care, cu toate acestea, în ciuda contribuției, pentru a crea cele mai bune fotografii de calitate va fi mai mică decât în cele precedente.

www.QX9HDZoom.promotion.ro

Cârlige ei subțiri, realizate din plastic, care ușor se poate fisura, dacă nu ești atent. Ambalaj, apoi, acest lucru este, desigur, mai puțin elegant decât la alegere, adoptată de Aukey, prezentând practica buc si punga mai puțin greoaie. Scopul în acest caz, are o calitate excelentă a construi, dar, de asemenea, are un compartiment special QX9 HD Zoom forum pentru depozitare ușoară și transport în confort. Ca rezultate, iar scopul său este de a rula zoom 3x și face acest lucru fără nici o problemă, obtinerea de fotografii nu este deosebit de zgomotos. Produsul în sine pare, desigur, este foarte voluminos, deci, ca un cârlig, dar la fel de solid și robust.

Pentru aceste 3 interesante seturi, apoi, nu cu mult timp în urmă am avut ocazia de a lua în considerare o altă soluție fascinat de Aukey pentru acest tip de produs, probabil, mai ieftin și mai puțin pretențios. Aukey Phone Obiectiv: 3 lentile, pentru a surprinde fiecare detaliu! Setul este fabricat din Aukey oferă avantajul de aparatul de fotografiat smartphone-ul cu 3 lentile excelente! Datorită zoom-ul optic telescopic 8X SBSmobile smartphone-ul se va transforma într-un aparat de fotografiat, un pic mai puternic QX9 HD Zoom forum decât cel pe care îl aveți la dispoziție, puteți captura imagini de la distanță, fără a pierde claritatea și detaliile, decât ar fi putut face zoom smartphone-ul. www.QX9HDZoom.ro -50% Promotion!

QX9 HD Zoom este potrivit pentru toate smartphone-uri

Tehnologia vă permite să măriți imaginile fără a utiliza digitale de manipulare, dar primele smartphone-uri, că va fi nevoie de încă nu sunt gata. Oppo este un aparat de fotografiat pentru un smartphone cu zoom optic 5x. Tehnologia vă permite să măriți imaginile fără a utiliza digitale de manipulare, dar primele smartphone-uri, că va fi nevoie de încă nu sunt gata. Barcelona este Unul dintre aspectele care bada mai mult cei care doresc să cumpere un nou smartphone este camera foto de calitate: pentru QX9 HD Zoom pareri acest Samsung, Huawei și toți producătorii, cu un bun simț și de resurse au început să investească masiv în acest domeniu. Printre cele mai cunoscute nume în Occident lipsește, cu toate acestea, Oppo, de fapt, chineză, foarte solid și bine-cunoscut printre iubitorii de care aici, la Mobile World Congress a adus interesantă noutate pentru iubitorii de fotografie: aparat foto capabil de a efectua 5x zoom optic, fără piese în mișcare.

www.QX9HDZoom.promotion.ro

Sistemul se bazează pe un senzor dual, ca LG G6 si iPhone 7 Plus, dar, de asemenea, make-up, care vă permite să ajungă la mărire, ca este mult mai inventiv. Un senzor de imagine zoom, de fapt, bazat pe un obiectiv telescopic, o structură care, din cauza numărului și locației elemente care alcătuiesc cerere smartphone cu o grosime excesiv, pentru a fi plasate. Oppo deci, culcat receptorului și a senzorului la orizontală, reclinandoli 90 de grade și cu ajutorul unei prisme, pentru a prinde lumina de afara, și reflectate în direcția cea bună — așa cum se întâmplă în periscop. Scopul zoom funcționează, prin urmare, sub carcasa telefonului, de-a lungul marginea de sus, și totul s-a stabilizat optic, pentru a reduce la minimum impactul микродвижений mâinile, că în aceste măriri pot ușor să strice orice fotografie. Rezultatul final este foarte interesant: în teste, care am efectuat-o (într-un mediu controlat și bine luminat, amenajată Opus) imagini clare și specifice, numai cu digitală a zgomotului de algoritmi de companie, frotiu un pic de fotografii.

QX9 HD Zoom este potrivit pentru toate smartphone-uriPentru a ști dacă această abordare va QX9 HD Zoom pareri deveni standard și pentru alți producători, trebuie să verificați comportamentul în condiții mai puțin avantajoase. În acest sens, din păcate, o veste nu foarte buna: Oppo, din păcate, nu este încă un telefon cu camera cu zoom 5x gata pentru comercializare; va veni în termen de un an, dar până în acest moment, să atingeți, să aștepte. Obiective pentru smartphone-uri vă vor ajuta să obțineți mai mult de la aparatul de fotografiat este încorporat în aparatul dvs. mobil. Printre cauzele care forteaza prefera un smartphone, dar nu de altă, pe primul loc întotdeauna calitatea de aparatul de fotografiat. Modele moderne permit de a face fotografii, ușor vorbind, uimitoare: rezoluția crește tot mai mult și mai mult video mai buna, imagini clare si culori bine echilibrate. Dar pentru a putea capta imagini de înaltă calitate, pentru a fi pe partea de sus, și un cadru de exemplu, un teren de 180 de grade, este necesar de a avea ca accesoriu din cele mai bune lentile pentru telefoane mobile. www.QX9HDZoom.ro -50% Promotion!

Iată de ce pe piață a accesoriilor mici lentile de montare de pe obiectiv smartphone-ul și de a efectua o astfel de imagini mai uimitoare și QX9 HD Zoom pareri detaliate. Se aplică pur și simplu un clip care se strange in partea de sus a telefonului, și poziționat mai sus scop. [Versiunea actualizată] Lenovo telefon Mobil Kit Sincewe10 în Obiectivul 1, un Smartphone,un Telescop 8x pentru telefon Mobil/ „ochi de Pește” 180 de Grade /Obiectiv Superangular de 0.67 X + Macro-Obiectiv de 10X, o Sabie pentru Селфи Bluetooth 3.0, un Mini-Trepied pentru iPhone 7/ 7Plus, iPhone 6s / 6s Plus, iPhone 6 / 6 Plus, Samsung Galaxy S6 Edge+ / S6 Edge / S6 / S5 / S4 / S3, HTC, Sony Xperia, Huawei, Xiaomi și alte Smartphone-uri -48%.

Cum pentru a instala și de a folosi obiective QX9 HD Zoom

[Versiunea actualizată] Lenovo telefon Mobil Kit Sincewe10 în Obiectivul 1, un Smartphone,un Telescop 8x pentru telefon Mobil/ „ochi de Pește” 180 de Grade /Obiectiv Superangular de 0.67 X + Macro-Obiectiv de 10X, o Sabie pentru Селфи Bluetooth 3.0, un Mini-Trepied pentru iPhone 7/ 7Plus, iPhone 6s / 6s Plus, iPhone 6 / 6 Plus, Samsung Galaxy S6 Edge+ / S6 Edge / S6 / S5 / S4 / S3, HTC, Sony Xperia, Huawei, Xiaomi și alte Smartphone-uri. VicTsing Lentile 3-in-1 Clip-On Set pentru Telefoane mobile, 3 Clips, 180° fisheye + 20X Macro + 0.36 X super obiectiv Superangular QX9 HD Zoom pret pentru iPhone 7/6/5, Galaxy S7/S6 Edge/S5, Huawei, Xiaomi, HTC, LG și alte Smartphone-uri Lumia, Black. VicTsing Lentile 3-in-1 Clip-On Set pentru Telefoane mobile, 3 Clips, 180° fisheye + 20X Macro + 0.36 X super obiectiv Superangular pentru iPhone 7/6/5, Galaxy S7/S6 Edge/S5, Huawei, Xiaomi, HTC, LG și alte Smartphone-uri Lumia, Black

www.QX9HDZoom.promotion.ro

Lentile de 2-în-1 pentru Telefoane mobile VicTsing Clip-on Set Numărul Obiectivului Accesorii, 180 de Grade, fisheye obiectiv / obiectiv Marco 10X pentru iPhone 7/DACĂ/6S/6S Plus/6/5S, samsung Galaxy S7/S7 Edge/S6/S6 Edge/S5/S4, Huawei, Xiaomi, Windows și Android Smartphone-uri, Negru. Lentile de 2-în-1 pentru Telefoane mobile VicTsing Clip-on Set Numărul Obiectivului Accesorii, 180 de Grade, fisheye obiectiv / obiectiv Marco 10X pentru iPhone 7/DACĂ/6S/6S Plus/6/5S, samsung Galaxy S7/S7 Edge/S6/S6 Edge/S5/S4, Huawei, Xiaomi, Windows și Android Smartphone-uri, Negru. VicTsing Lentile de Smartphone-uri, Telefoane mobile Obiectiv 2-în-1 cu 10X Macro pentru iPhone/Smartphone VicTsing Lentile de Smartphone-uri, Telefoane mobile Obiectiv 2-în-1 cu 10X Macro pentru iPhone/Smartphone.

Cum pentru a instala și de a folosi obiective QX9 HD ZoomSmartphone-urile devin tot mai inventivi în ceea ce privește funcționalitatea camerelor de luat vederi. Și dacă pentru mulți telefon este primul (de multe ori singura) digital camera, înseamnă că tehnologia continuă să facă pași gigantic. Cu QX9 HD Zoom pret toate acestea, în ciuda acestor camerei atunci când poartă lentile cu mai rezoluție, au obiective limitele în mărime de senzori, materiale și resurse hardware și software, care vă împiedică de a atinge același nivel de slr-uri digitale la nivel înalt. De aceea, în jurul sectorului de smartphone-uri dezvoltat paralel lume de accesorii care vă permit să aibă și lentile optice sunt capabile de a merge mai departe. De obicei, acest set de lentile 3 in 1, cu, lentile cu unghi larg, care permit fotografierea panoramic, un obiectiv ochi de pește pentru încadrarea imaginii cu 180 de grade și macro lentile, care dau posibilitatea de a crește detaliu, chiar și până la 20 de ori.

Ele sunt ușor de utilizat și rapid de utilizat, este ideal pentru realizarea de fotografii și filmări video: da șurub în clema pentru a fixa apoi pe smartphone. Pentru a spori randamentul de imagini sunt disponibile aplicații speciale și programe gratuite. Acest kit lentile pentru smartphone-ul 3 in 1 este compatibil cu majoritatea telefoanelor mobile care nu au o grosime de mai mult de 13 mm Lentile sunt fabricate din sticlă de înaltă clasă, în timp ce structura din aluminiu de culoare neagră. Setul este compus din obiectiv de tip „ochi de pește” este capabil de a extinde câmpul de imagine de până la 180 QX9 HD Zoom pret de grade, obiectiv superangular cu zoom larg 0.67 X și lentilă super macro de la o distanță de fotografiere, inclusiv și între 10 și 23 mm, de Asemenea, vine husa de plastic si lentile de case. www.QX9HDZoom.ro -50% Promotion!

QX9 HD Zoom romania – caietul de sarcini și caietul de sarcini dispozitiv

Include trei lentile construite de înaltă calitate de sticlă, cu strat anti-reflexie. Acest „ochi de pește” este abilitatea de a trage imaginea la 180 de grade, fără un cerc negru și întuneric, macro, ideal pentru fotografiere, foarte aproape unul de altul, și un obiectiv superangular care прикручивается la macro, prelungește foarte încadrarea în comparație cu o completare snap-in. Setul este plasat într-o husă cu serviciile all oggiamenti pentru a facilita transportul în deplină siguranță și conține două clip și o cârpă pentru curățarea lentilelor. Clip universal detasabil compatibil cu majoritatea smartphone-uri și tablete. Compact și ușor, acest pachet ușor de lentile este instalat pe cele mai multe smartphone-uri cu camera de plat, care pot ataca magnetic inel, diametru 13 mm, diametru interior de 9.5 mm

www.QX9HDZoom.promotion.ro

Setul vine într-obiective 3-în-1: fisheye obiectiv pentru decupare de imagini de până la 180 de grade, cu unghi larg de lentile, macro lens. Ea are, de asemenea, două capace de protecție pentru lentile și o pungă pentru a curăța de fibre. Obiectivul este fabricat din high-end de sticlă și un organism care conține aluminiu. În ambalaj sunt QX9 HD Zoom romania trei tipuri de lentile: ochi de pește este folosit pentru a face fotografii cu același efect, obiectiv superangular de „super-0.4 x”, un macro pentru a face fotografii mărite și de a surprinde fiecare detaliu. Cele trei obiective stabilite pe multi-strat de acoperire, care, în combinație cu procesul de oxidare, oferă un maxim de durabilitate. Fiecare obiectiv este dotat cu un capac obiectiv, pentru a le proteja în timpul transportului. Alte caracteristici includ cârpă pentru curățarea și carcasă.

QX9 HD Zoom romania - caietul de sarcini și caietul de sarcini dispozitivSet de lentile 3 in 1 potrivit pentru majoritatea telefoanelor mobile care nu mai mult de 13 mm diametru. Lentile disponibile: ochi de pește pentru camere de până la 180 de grade obiectiv cu unghi larg, cu o rezoluție de 0.67 X, mai mult de un obiectiv macro cu distanta de tragere de la 10 până la 23 mm (obiectiv superangular se înșurubează în combinație cu macro). De sticlă bine finisat, si cadru din aluminiu foarte durabil. Pachetul include, de asemenea, clește, cu bloc de cleme, sac pentru depozitare și două capace de lentile. Compatibil cu o multitudine de dispozitive mobile, în setul puteți aplica pe iPhone, HTC, Samsung, Smartphone-uri, iPad, tablet pc-uri și laptop-uri. www.QX9HDZoom.ro -50% Promotion!

Cele trei elemente (fish-eye, macro, wide-angle) sunt fabricate QX9 HD Zoom romania din sticlă de înaltă calitate și vă permite să obțineți imagini clare si arata perfect în orice situație, de asemenea, vine la îndemână husa pentru transport, kit complet de securitate, întotdeauna gata de utilizare. Cu acest set de lentile pur și simplu pentru a crește posibilitățile de aparatul de fotografiat smartphone-uri și tablete. Cele trei elemente (fisheye, wide-angle si macro), aluminiu periat cu optic de sticlă, ca un model profesionist, în calitate de garanție de fotografii fără pete și fără reflexe. Capacul de pe obiectiv de sus și de jos a proteja lentilele casual, de căderi și lovituri; rutier husa permite de a purta cu un set întreg în timpul fotografierii externe.

QX9 HD Zoom functioneaza de înaltă calitate, fotografii și clipuri video de pe telefon

Acesta este un set de trei elemente pentru a colecta atât independent cât și în combinație între ele. Acesta constă dintr-un obiectiv cu unghi larg de 180°, macro 12X super macro 24Х. De instalare de pe smartphone-ul este simplu, trebuie doar să puneți clema cu obiectivele sale, chiar deasupra obiectiv device: aici totul este pregătit QX9 HD Zoom functioneaza pentru a face fotografii creative și de mare efect. Pachetul include, de asemenea, două de prindere pentru fixarea optica de pe dispozitiv, și broșura cu instrucțiuni (în limba engleză), cârpă din microfibră pentru curățarea obiectivului, convenabil case și carabină metalică, care facilitează transportul. Sunteți vreodată de gând să încerce să facă o fotografie de la picioare, arătos zgârie-nori, și de a afla, cu dezamăgire, că nu totul în cadru?

www.QX9HDZoom.promotion.ro

Sau încercați să captura toate detaliile unui obiect de aproape și de a obține o imagine, toate neclare? Nu conține aplicația suficient de eficace pentru a rezolva problema de profunzime a câmpului, dar se poate folosi mici și ieftine lentile-lentile suplimentare pentru îmbunătățirea capacității uimitoare camera dvs. de telefon mobil. Am QX9 HD Zoom functioneaza încercat: am sa-ti povestesc experienta mea cu o mulțime de imagini și zero subtilități, pentru că îmi place să fac fotografii cu smartphone-ul, dar eu nu sunt un profesionist. Am gasit pe obiective suplimentare pentru aparatul de fotografiat meu Samsung Galaxy S5 pe Amazon.ru: am dat peste un accident, nu uita, în timp ce bate site-ul în căutarea pentru un cadou pentru vacanță.

QX9 HD Zoom functioneaza de înaltă calitate, fotografii și clipuri video de pe telefonEste un set complet pentru fanatici fotografiile de pe smartphone, XCSource brand: având în vedere prețul destul de mic pentru o astfel de abundenta de accesorii, un număr mare de comentarii pozitive și, mai ales, disponibilitatea obiectiv superangular, care am vrut să încerc de foarte mult timp, sunt sigura, QX9 HD Zoom functioneaza imediat si-a cumparat. Timpul de livrare a fost un pic cam lung (câteva săptămâni, dar, luând în considerare faptul că acesta a fost de crăciun), dar în rest am fost foarte mulțumit de achiziție. În plus față telescopic boom, pentru a face селфи, cu Bluetooth telecomanda pentru fotografiere de la distanță și pe o mică direcție trepied, un set de fotografii digitale XCSource include trei mici lentile optice:

  • obiectiv pentru fotografiere close-up obiecte mici (macro),
  • obiectiv superangular pentru fotografii de clădiri mari (wide),
  • scopul amuzant fotografie cu un efect de până la 180° și peste (fish-eye).

Lentile привинчивают la universal clema din plastic (în loc de solide), care în teorie ar trebui să permită să se adapteze obiectivele suplimentare pentru mai multe modele de smartphone-uri, inclusiv iPhone 4, 5 și 6, Samsung Galaxy, HTC One, și multe altele. De fapt, o mulțime depinde de dimensiunea obiectivului original smartphone, de formă și de poziție, și dacă aveți sau nu capac opțional: pe pagina mea de Samsung Galaxy S5 este QX9 HD Zoom functioneaza acoperit cu o grosime husa silicon Moschino, de exemplu, mai multe lentilă nu se lipeste de obiective și fotografii, ele apar într-rovinieta circulară negru. Nu că efectul îmi pare foarte rău, este de a face fotografii diferite, de la fotografiile realizate cu ajutorul obișnuită scop, și dacă vreau pentru a elimina rotund cadru simplu de a decupa fotografia în editorul de pe telefonul mobil sau de Instagram sau orice alt program de editare. www.QX9HDZoom.ro -50% Promotion!

QX9 HD Zoom comentarii indispensabil aparat de fiecare fotograf

Avantajul clemă universală în comparație cu majoritatea celorlalte obiective servetele sau autocolante pe care le puteți aplica și ușor pentru a elimina, fără a afecta designul smartphone-ul a fost întotdeauna. Lentile cu autocolant loc de iertare aproape imediat aderenta, dacă nu lăsați-le la loc, și unul dintre lucrurile mai greu de suportat este de a vedea obiectiv cădea, când au fost făcute fotografiile. Deoarece în acest magnet, QX9 HD Zoom comentarii dacă husa smartphone-ul-este un plastic inutil… Dar să vedem în detaliu cum funcționează trei lentile și ce fel de imagini, le puteți obține. Un obiectiv macro de care aveți nevoie pentru a obține imagini foarte detaliate de obiecte de mici dimensiuni de la mică distanță, de exemplu, te poti apuca de vene frunze de încrucișare a fibrelor textile, piese de mici bijuterii, cum ar fi inele sau cercei.

www.QX9HDZoom.promotion.ro

Un obiectiv macro, vreau să spun, este un fel de lupă pentru camera dvs. de telefon mobil. Unele smartphone, de asemenea, high-end și o nouă cale de ieșire, de exemplu, al meu Samsung Galaxy S5, nu permit fotografierea în modul Macro. Dar cu ajutorul unui obiectiv suplimentar, ca unul este inclus în set, pe care l-am cumpărat, QX9 HD Zoom comentarii poți avea imagini frumoase, ca aceasta: O fotografie mărită filmat cu Samsung Galaxy S5 și apoi, cu aceeași smartphone și un obiectiv macro aggiuntivaL’zbura în unguent sunt cele subțire întunecat câmp în jurul imaginii, dar cu un obiectiv Macro într-adevăr nu sunt foarte vizibile, dar, într-adevăr, fac o imagine mai fermecătoare!

QX9 HD Zoom comentarii - indispensabil aparat de fiecare fotografȘi apoi doar pentru a trunchia o fotografie cu câțiva pixeli, pentru a le face să dispară. Obiectiv Wide, de asemenea, a spus, obiectiv superangular, aveți nevoie pentru peisaje și clădiri mari: lărgește câmpul și la subiect. Nu este folosit singur, dar se învârte deasupra un obiectiv Macro, despre care am vorbit în paragraful anterior. Îmi QX9 HD Zoom comentarii place să călătorească și de a face fotografii de monumente și clădiri zgârie-nori (pasiune, că de fapt mi-a fost transmisă de la logodnicul meu, arhitect…) și nu pot sta, atunci când eu nu pot lăsa întreaga clădire într-un singur click! Până în prezent, am decis să ia câteva fotografii și compoziția cadrului, după ce într-o imagine panoramică, dar și de a folosi un obiectiv cu unghi larg-este destul de un alt lucru! O fotografie a clădirii:

Aceasta confruntare este de fapt un pic imprecis… Am luat o fotografie de pe orizontală, cu intenția de a combina mai multe fotografii într-o singură imagine panoramică a văzut că această clădire nu a intrat, toate într-un singur clic, și am uitat să facă acest lucru în verticală (este un dezastru!). Dar, în orice caz, eu cred că ideea. Fotografie de peisaj, filmare cu Samsung Galaxy S5 și apoi, cu aceeași smartphone și obiectiv superangular suplimentar. În ultima imagine, din păcate, rama neagra circulară se poate observa, QX9 HD Zoom comentarii de asemenea, pentru că nu am acuzat un bine obiectiv în husă de silicon (ca m-am convins, face pe fotografie Pătrat Colosseum-ul de mai sus). Este rapid, este singurul minus obiectiv Wide, dar nu este nimic ca un pic de post-producție, nu poate să dispară, dacă te deranjează. www.QX9HDZoom.ro -50% Promotion!

Unde să cumpere QX9 HD Zoom? Cât de mult este un dispozitiv?

Obiectiv „Ochi de Pește” (sau „ochi de pește”, numit astfel, deoarece se pare că peștii văd deformate de imagine, cum ar fi cele care poți obține cu acest scop) este larg și foarte amplificat, ceea ce mărește unghiul de câmp vizual de 180° și mai mult, pentru a deforma imaginea, și ușor pentru a obține o imagine circulară. În acest caz, consultați un cadru întunecată rotunjite în jurul valorii de fotografie-este absolut normal. Nu place foarte mult acest stil, dar fiecare atât de des, utilizarea acestuia poate fi interesant. De fapt, un obiectiv „ochi de pește” în set, care l-am cumpărat de pe Amazon, nu prea denaturează fotografii și este ideal pentru a face o fotografie foarte înalte clădiri sau peisaje largi. Iată un exemplu: Fotografie de peisaj, filmare cu Samsung Galaxy S5 și apoi, cu aceeași smartphone și un obiectiv fish-eye suplimentar.

www.QX9HDZoom.promotion.ro

După cum puteți vedea, liniile drepte par a fi un pic QX9 HD Zoom original curbata, dar nu atât de mult. Dacă sunteți în căutarea pentru ochi de pește efectul este mai evident, există o varietate de aplicații, în circulație, ceea ce vă va permite să aibă acest rezultat, nu este nevoie de a utiliza un obiectiv, de exemplu, Fisheye Pro pentru iPhone (contra cost) sau Fisheye Pro pentru Android (gratuit). Deși cele două aplicații, avem același nume, din cele două case diferite produse, precum și rezultatele pe care le dau un pic diferit: În scopul de a obține prima imagine pe care am folosit o poză făcută fără obiectiv suplimentar în exemplul de mai sus, si am schimbat cu Fisheye Pro pentru iPhone, în al doilea a folosit-o, pur și simplu am făcut o fotografie de câteva minute mai târziu cu o camera Fisheye Pro pentru Android.

Unde să cumpere QX9 HD Zoom? Cât de mult este un dispozitiv?În ambele cazuri, este pur și simplu efectul de editare: unghi de vizualizare nu se schimbă, iar fotografiile, mult mai puțin ample și detaliate, decât cu obiectiv suplimentar. Merită să încercați lentile suplimentare pentru smartphone-uri? Da, dacă vă place pentru a trage peisaje, clădiri și obiecte mici, bogate în detalii. În aceste trei cazuri, aceste mici suplimentare obiective va permite de a obține rezultate, de neimaginat QX9 HD Zoom original cu doar un smartphone, crescând adâncimea câmpului și, punând pe foc, chiar dacă sunt foarte aproape unul de altul. În plus, mecanismul de ancorare este un anumit set de XCSource foarte practic de folosit, nu strica estetica smartphone-ul și va servi mult timp.

Dacă doriți doar un fel de efect, uneori distorsiuni în imagine, mai bine descărcați aplicația și pur și simplu. Cumpărați unul și același set de lentile și accesorii pentru smartphone, care l-am cumparat de pe Amazon.it. Dacă preferați doar QX9 HD Zoom original obiective cu pini (fără trepied, telecomanda si brat telescopic boom), în schimb, veți găsi aici. Ați încercat din obiective suplimentare similare pentru aparatul de fotografiat smartphone-ul? Ce crezi? www.QX9HDZoom.ro -50% Promotion!