Pierdere în greutate specială

395

Medicament special pentru pierderea în greutate My Personal Trainer de ce vântul ăsta? Cum să piardă în greutate? Probleme și soluții. Principalele funcții ale țesutului adipos. Grăsimea prezentă în corpul nostru îndeplinește câteva funcții foarte importante: rezervele de energie, izolarea termică, protecția organelor interne și a întregului organism, controlul și reglarea metabolismului celular. Atunci când creați forme fizice tipice pentru ambele sexe, grăsimea are, de asemenea, o funcție estetică.

Conform celor mai recente cercetări, corpul nostru acumulează și grăsimi pentru a se proteja de efectele negative ale rezistenței la insulină, diabetului și substanțelor toxice prezente în alimente, aer și medicamente. Pe cale de a pierde in greutate, ne gândim, de asemenea, la reducerea unor hormoni sexuali, fiind supraponderali prietenos și un stil de viață sedentar.

Două tipuri de grăsime

Grăsimea este prezentă în corpul uman, în principal împărțită în două părți: subcutanată și viscerală.  Grasime viscerala, mai mare la bărbați, este cel mai periculos pentru sănătate, dar este, de asemenea, primul care răspunde la pierderea în greutate. Datorită celor care au un nivel foarte ridicat de grăsime viscerală, este nevoie de timp pentru a scăpa de ea și de a promova reducerea subcutanată.

Mecanismul de supraviețuire și grăsime

Dacă studiem cu atenție funcțiile țesutului adipos, înțelegem că grăsimea nu este altceva decât un țesut necesar în viață. Mai ales în populația primitivă, grăsimea amânată a fost un factor major în supraviețuirea omenirii în perioadele de foame.

Deși mulți oameni nu își dau seama că pierderea în greutate și pierderea în greutate nu sunt neapărat legate. Este important să înțelegem că pierderea în greutate este un proces care duce la o scădere a greutății corporale și nu invers. În urma o dietă săracă în calorii, de exemplu, puteți pierde câteva kilograme în prima perioadă, dar această greutate este cel mai frecvent vine de la căderea hidratarea corpului si a masei musculare, dar nu reduce excesul de grasime.

Cum Să Piardă În Greutate? Pur și simplu eliminând problemele metabolice care au început acumularea de grăsimi. Poți să-mi spui… mănâncă mai puțin; corect, nu este vorba despre mâncare mai puțin, ci despre mâncare mai bine! Ați văzut vreodată o comparație între două tipuri de alimente în unele ziare? Pare imposibil, dar au dreptate! Exemplu: un g de salam este mai mare sau mai mică decât 400 g de pește la grătar + două kilograme de legume la grătar + 10 grame de ulei de măsline…

 

Reducerea excesivă a caloriilor, cum să remediați acest lucru?

Obezitatea cu 700 kcal pe zi? Imposibil, dar e adevărat… Problema este de fapt mai dificilă; luând doar 700 kcal pe zi sau, cu toate acestea, mult mai puțină energie decât este necesar, în primul rând, poate produce rezultate bune care vor fi apoi epuizate în câteva săptămâni; știi de ce? deoarece există o scădere a metabolismului de bază: organismul se obișnuiește să supraviețuiască cu mai puține calorii, reducând funcțiile sale. Acest fenomen include: scăderea energiei, care va fi dedicată activităților zilnice, oboselii cronice, libidoului redus și masei musculare.

Dar efectele negative ale acestei abordări dieta nu sa încheiat. Pentru un mecanism de protecție, corpul tău încearcă să optimizeze aportul de calorii furnizat de dieta ta, ceea ce înseamnă că, la prima încărcare nutrițională, corpul tău va fi foarte bun la scăderea excesului de calorii în grăsimea de rezervă.

Și iată de ce: abordarea prea strictă a caloriilor legate de băutură (chiar și o dată la 10 zile) nu poate funcționa. Dacă urmați un program alimentar similar, revoluționați-l și începeți să mâncați mai mult, mai ales mai bine.

Încercați să crească cantitatea de mese zilnice de cel puțin 4, și nu subestima importanța unui mic dejun bogat. Încercați să vă antrenați cel puțin trei zile pe săptămână, deși ar fi mai bine să mergeți la sala de sport de 4-5 ori pe săptămână. Dacă aveți o mulțime de greutate a pierde (de 10 sau mai mult), poate face scurt circuit a consolida muschii de la începutul scaun, să urmeze continuu de antrenament aerobic, cu o durată de nu mai puțin de 40 de minute, la o intensitate moderată, dar nu prea mult (vezi metabolismul de energie pentru activitatea musculară). Dacă doriți doar să scăpați de grăsimea încăpățânată, cereți unui antrenor de încredere să creeze un program bazat pe circuit training.

Este foarte important să se reducă la minimum introducerea toxinelor prin dietă (pesticide, derivate din plastic, consumul excesiv de alcool, chiar și în alte zile ale săptămânii . Acordați atenție paradoxului: pierderea în greutate promovează oxidarea lipidelor stocurilor, care, la rândul lor, măresc cantitatea de toxine din organism, acest proces stimulează organismul să stocheze din nou cât mai multă grăsime posibilă pentru a se proteja de acest exces de reziduuri toxice. Ce putem face cu asta? Bea! Încercați să beți cel puțin două litri de apă pe zi, și chiar mai mult, și apă preferată cu conținut scăzut de sodiu. Amintiți-vă, mai ales dacă sunteți obișnuiți să beți puțin, veți vedea imediat diferența (vezi hidratarea și sportul )

Rezistența la insulină, cum să o rezolv?

Alegând alimentele bogate in fibre (legume, fructe, cereale integrale ) și reducând consumul de zaharuri simple (dulciuri, banane, struguri, faina si cereale rafinate), puteți evita toate aceste inutile fluctuațiile de zahăr din sânge, care în cele din urmă predispune la diabet de tip II.

Funcția proteinelor administrate cu alimente este de a interfera cu cifra de afaceri a proteinelor, adică înlocuirea proteinelor deteriorate sau degradate corporale. Organismul poate utiliza, de asemenea, proteine în scopuri energetice, dar duce la supraîncărcarea inutilă a ficatului și a rinichilor. Dacă carbohidrații și grăsimile introduse în dietă sunt suficiente pentru a acoperi nevoile energetice, excesul de proteine se transformă în grăsimi.

Pentru a pierde in greutate, creste usor aportul de proteine in dieta, dar nu merge dincolo de 1,5-2 g de proteine pe zi pe kg de greutate corporala in raport cu nivelul de activitate fizica. Dacă nu știți prea multe despre faptul de nutriție puteți contacta următorul articol:”sfaturi de nutriție”. Amintiți-vă că, în orice caz, ar trebui să consulte un medic înainte de a începe un nou program de dieta.