Pierdere în greutate și pierdere în greutate: descoperă toate secretele (pe care nimeni nu le spune)

386

Fiecare dintre noi cel puțin o dată în viață vine în minte gândul de a vrea să piardă în greutate.  Foarte des (în caz de îndoială), începem să mâncăm mai puțin. Dar este într-adevăr singura soluție?  Între timp, ar trebui să începeți de la zero și să înțelegeți mai bine diferența dintre pierderea în greutate și pierderea în greutate.

Cântărirea și găsirea câtorva uncii mai puțin pe scară nu spun cum să piardă în greutate!

Greutatea poate scădea din mai multe motive:

–  Creșterea diurezei

– Reducerea retenției de apă

–  Scăderea glicogenului muscular

Pierderea în greutate este în schimb cea mai mare parte pierderea de grăsime. În acest nou videoclip, Alexander explică diferența și oferă sfaturi valoroase. Vrei să știi cum să-ți gestionezi cel mai bine greutatea? Citiți mai departe, după Video! Cum să obțineți eficiente (și sigure) slăbire? În timpul unui deficit de calorii săptămânal.

Nu de la schimbarea imediată a caloriilor. Deci, nu este o schimbare temporară de calorii, care ne face să piardă în greutate, dar este, în principiu, un „deficit de energie” în timp. Deci, dacă vă decideți să faceți o săptămână de detoxifiere pentru pierderea în greutate (care merge atât de la modă, mai ales în timpul sărbătorilor, pentru a corecta unele lăcomie sau pentru a vă pregăti pentru montaj) din păcate, regretați să spuneți că greșiți pe drum!

Pierdere în greutate și pierdere în greutate

O săptămână după consum, într-adevăr, pune pe câteva kilograme de grăsime! Restul de kilograme pe care le vedeți pe cântare se va forma cu: Desigur, puteți rezolva totul! Tot ce trebuie să faceți este să-l pună înapoi în linie. Va fi important să beți multă apă și să vă antrenați. Veți vedea că în câteva zile totul va fi determinat fără a necesita strategii extreme. Dar chiar trebuie să mănânci mai puțin pentru a pierde în greutate? Un alt punct important este să aflați dacă trebuie să „înfometați” într-o dietă de pierdere în greutate.

Așa cum am spus mai devreme, trebuie să creați un deficit de calorii care trebuie extins în timp, astfel încât avem nevoie de motivația și capacitatea de a dona și de a lua greu! explicarea pierderii în greutate și a pierderii în greutate. Desigur, rezultatele pe care le-am primit în timpul călătoriei ne vor plăti pentru toate victimele! Deci, ce este deficitul de calorii? Acesta este raportul dintre calorii consumate și calorii.

Acesta poate fi creat în două moduri:

* Creșterea consumului de energie (de exemplu, creșterea antrenamentului)

* Reducerea caloriilor zilnice sau săptămânale

Desigur, pierderea în greutate fără efort și sacrificii ar fi minunată, dar nu este ceea ce va face ca rezultatele să fie obținute. Să luăm un exemplu practic! Dacă subiectul cu un metabolism total de 2700 kcal și o greutate corporală de 70 kg, se antrenează de 3 ori pe săptămână, dar are o viață sedentară și dorește să înceapă procesul de pierdere în greutate, ar trebui să consume aproximativ 2400 kcal pe zi. Prin urmare, ar trebui să mănânce mai puțin sau, alternativ, poate crește antrenamentul săptămânal și poate crește aportul pe tot parcursul zilei, chiar și cu sarcini simple, cum ar fi:

 

Creșterea acestor eforturi va duce la creșterea consumului de calorii!

Prin urmare, metabolismul său total crește la 3000 kcal, ca urmare, poate fi, de asemenea, mai mare și are același lucru pentru pierderea în greutate, deoarece deficitul de calorii rămâne întotdeauna mai mult sau mai puțin de 3000 kcal / zi. Am constatat că dietele pe termen scurt nu sunt la fel de eficiente cum pare! Deci, să vedem cum putem face față planului pe termen lung. Dacă mă duc la cină sau dacă am o zi când mănânc mai mult, cum să mă comport?

Acesta este un subiect important, deoarece mai mult decât limitarea caloriilor, în majoritatea cazurilor, dieta este dezamăgită doar pentru că permite o viață fără intimitate! Deoarece rezultatele reale le vor avea pe termen mediu / lung, avem nevoie de o abordare:  Acest lucru ne va permite să facem față dietei mai mult și cu „regularitatea” corespunzătoare. Trebuie să ne gândim că, dacă vrem să pierdem în greutate, aveți nevoie de un ” deficit de calorii zilnic, săptămânal sau lunar (de obicei preferăm săptămânal, deoarece este mai ușor să urmăriți și să monitorizați).

Am dori să subliniem faptul că calculul metabolismului de bază crește pentru a avea unele rezultate, au nevoie de un specialist! Aceste calorii pot fi gestionate într-o săptămână! Setați caloriile zilnice și înmulțiți-le cu 7, numărul total de calorii pe săptămână. Setați 2000 kcal pe zi pentru a consuma, adică 14000 kcal pe săptămână. Dacă sunt în prognoza mea pentru o cină de sâmbătă, mă pot asigura că consumați 1800 de calorii pe zi, toate celelalte zile ale săptămânii. Sâmbătă, voi avea un total de 3200 kcal care pot fi închiriate! Rezultatul? Cina cu prietenii, și încă pierde în greutate!

Ar putea fi a doua zi pentru a avea o greutate mai mică pe greutate, se utilizează cantități mai mari consumate sau chiar din cantitatea de apă (deoarece cantitatea de sare nu va fi egală și alimentele vor fi diferite), dar în orice caz, situația în câteva zile va fi bine!

Vom fi mai motivați decât oricând pentru scopul final. Evaluarea punctului de pornire este esențială pentru succesul planului explicarea pierderii în greutate și a pierderii în greutate. După aceste idei teoretice de bază pe care le considerăm foarte importante, ne îndreptăm spre partea practică!