Piele netedă și moale

384

Tehnici comportamentale pentru a atinge pielea netedă și moale

Pașii de bază pe care trebuie să îi urmați pentru a avea o piele netedă, moale și sănătoasă se referă cel mai mult la stilul de viață. În primul rând, respectarea unei diete echilibrate și practicarea unei activități sportive constante sunt două reguli simple de bază pentru promovarea unei stări de sănătate ideale, care în mod inevitabil se reflectă pozitiv chiar și în aspectul pielii. Viața normală poate beneficia în continuare de bunăstarea generală a unei persoane, atât fizică, cât și psihologică: nu este întâmplător să spunem că pielea este o oglindă a sănătății.

Stilul de viață corect și, în plus, ar trebui să fie lipsit de deficiențe dăunătoare atât pentru piele, cât și pentru organism, cum ar fi fumatul, consumul excesiv de alcool și băuturile alcoolice. Cu toate acestea, atunci când astfel de fonduri nu sunt suficiente pentru a obține o piele perfect netedă, cosmeticele moderne, fără îndoială, pot susține-da, printre altele, acțiunea super-benefică promovează nutriția și sportul.

Alegeți produsele potrivite pentru a avea o piele netedă și moale

Produsele cosmetice încearcă să optimizeze aspectul pielii: foarte des, totuși, bărbații și femeile care folosesc în mod regulat produsele cosmetice pentru a obține o piele netedă și perfectă au fost nemulțumiți de aceleași produse, acuzându-le că nu respectă promisiunile. De fapt, cel mai adesea refuzul tratamentului cosmetic nu este atât de mult din cauza compoziției acestui produs cosmetic, ci mai degrabă alegerea greșită a aceluiași lucru. Pe baza acestei ipoteze, înțelege foarte bine cât de important este să alegeți produsele potrivite: fiecare tip de piele necesită un anumit tratament. Evident, în afară de funcționalitate, cosmeticele nu trebuie să atace sau să irite pielea: fără îndoială, este de preferat să fie delicate și formulate cu extracte naturale.

Numai alegerea produselor potrivite și aplicarea lor constantă pot avea un efect benefic asupra pielii, ceea ce face pielea netedă, curată și fără cusur. Ce produse cosmetice să alegeți pentru a arăta pielea netedă fără defecte? Cu un tratament adecvat, chiar și tenul gras și acneea poate deveni netedă și lustruită. Tratamentul exfoliant este cu siguranță cel mai potrivit pentru netezirea pielii, îndepărtarea crustelor tipice care includ cosuri și stimularea reînnoirii celulelor. Cremele exfoliante formulate cu hidroxizi Alfa, cum ar fi acidul glicolic, acidul tartric, acidul citric etc. trebuie încă utilizate cu moderare și bun simț pentru a evita iritarea excesivă a pielii.

În piele poate fi netedă și componentele de tip fizicul

de exemplu, mănuși de păr de cal sau burete pe net este instrumentul perfect pentru a netezi și pielea mai uniformă în puncte critice. Peeling tratament, cu toate acestea, nu este întotdeauna suficient pentru a avea o piele netedă și moale pielea: pielea necesită, de asemenea, ca a fost profund увлажняли cu ajutorul unor produse cosmetice (de exemplu, creme cu acid hialuronic) și protejat de radiațiile ultraviolete nocive ale soarelui.

În mod similar cu cazul anterior, chiar și pielea uscată tratată cu grijă poate deveni netedă, hidratată și moale. În acest scop se recomandă utilizarea atenuante și sedative, cum ar fi uleiuri vegetale și ceară (ulei de migdale dulci, ulei de argan, lichid de ceară de jojoba), uleiuri (de exemplu, unt de cacao, unt de shea) și produse apicole, cum ar fi miere și ceară de albine. Chiar și în acest caz, produsele exfoliante.

Creme depilatoare (metoda de îndepărtare a părului tip chimic): lucrează direct prin adăugarea structurii de păr keratină, la nivelul pielii. Cremele de depilare rupând punțile disulfide care creează keratină (o proteină care creează o repetare), astfel încât lâna-aproape arsă – este ușor de îndepărtat cu o spălare simplă. Această metodă de îndepărtare a părului oferă o piele foarte moale și netedă timp de câteva zile. Îndepărtarea părului cu un aparat de ras: o metodă nedureroasă, rapidă și foarte practică de îndepărtare a părului, care implică îndepărtarea părului cu un bărbierit sau un aparat de ras specific. Îndepărtarea părului cu un aparat de ras, cu toate acestea, are un dezavantaj, nu este mic: după tratament, de fapt, părul tinde să crească mai puternic și mai ascuțit, iar efectul pielii netede va dispărea în câteva zile.

Îndepărtați părul nedorit cu un epilator electric

Epilatorul electric este un instrument care asigură îndepărtarea eficientă a părului nedorit pentru o serie de pensete „automobilist” situate pe capul mobil al instrumentului. Epilatorul electric îndepărtează părul nedorit prin ruperea acestuia de pe rădăcină, asigurând astfel o piele netedă și moale timp de câteva săptămâni. Electroepilare cu ac( Diatermocoagulare): această metodă de epilare se bazează pe aplicarea curentului electric de joasă tensiune, care va funcționa direct pe bulbii de păr. Curentul electric, transformat în energie termică, este necesar să se distrugă proteinele care constau într-un bec de păr; în acest sens, este posibil să se prezică îndepărtarea părului semi-permanent. Un instrument incontestabil de seducție, împreună cu părul lung și anumite buze, pielea netedă și moale este o dorință pe care o bucată bună din lumea femeilor o dorește. Imediat negăm credința că pielea netedă poate admira numai în fotografii, datorită unei celule grafice pricepute. Pe baza acestei convingeri, multe femei, din păcate, au renunțat la ideea că nu pot obține pielea netedă într-o stare excelentă și nu au defecte cum ar fi cicatrici, acnee, acnee, riduri, acnee și multe altele. Având pielea netedă, moale și delicată nu este doar dorința de neatins: suficient pentru a pune în practică unele trucuri în comportament și de a folosi produsele potrivite pentru a arăta pielea perfectă.