Pentru săptămâna dieta mediteraneană, un meniu simplu pentru a pierde în greutate

382

Iată cele mai delicioase feluri de mâncare mediteraneene pe care le puteți pierde câteva kilograme

Dieta mediteraneană, pentru cei care doresc să piardă în greutate într-un mod sănătos, rămâne unul dintre cele mai bune regimuri de nutriție. Despre piramida, care este cantitatea simplă și schematică și tipurile de alimente pe care ar trebui să le consumați într-un plan săptămânal de dietă mediteraneană. Beneficiile dietei mediteraneene specifice regiunii mediteraneene (Italia de Sud, Grecia, Maroc, Spania, Portugalia și Croația) sunt vizibile nu numai pe cântare, ci și pe sănătate, în special pe femei.

Cele mai recente cercetări pe această temă, care vine din Marea Britanie, au arătat că dieta mediteraneană reduce debutul unuia dintre cele mai grave tipuri de cancer mamar cu 40%. Cu alte cuvinte, o dietă cu conținut scăzut de carne roșie, dulce și complet moale (spre deosebire de o dietă tradițională mediteraneană care permite o cantitate mică de vin roșu) care împiedică formarea cancerului de sân.

Dieta mediteraneană săptămânală

Meniul săptămânal al dietei mediteraneene include o mare varietate de alimente și o libertate relativă în cantitate. De fapt, există mai multe produse care vor fi complet excluse: singura regulă care trebuie respectată este abundă în produsele care stau la baza piramidei și să le limiteze de sus. Proporțiile produselor alimentare, în ordinea importanței și cantității: apă, fructe și legume, cereale integrale, condimente, produse lactate, lapte, ulei de măsline, pește, carne și dulciuri.

Dieta mediteraneană-în fiecare săptămână

Alimentele care trebuie consumate în fiecare zi sunt 3 porții de boabe nerafinate (paste, orez ,pâine, Farro, ovăz), 3 porții de fructe, 6 porții de legume și 2 porții de lapte și produse lactate, apă naturală în cantități libere și ca condimente, condimente și ulei de măsline. În fiecare săptămână sunt planificate 5-6 porții de pește (mai bine dacă este albastru deschis și bogat în omega-3), 4 porții de carne albă și păsări de curte, 3-4 porții de măsline, leguminoase și nuci, 3 porții de cartofi, 3 ouă, 3 dulci. Carnea roșie este disponibilă de 4 ori pe lună. În dieta săptămânală cu conținut scăzut de calorii din Marea Mediterană, este suficient să cântăriți porțiunile și să nu exagerați cu mirodenii. Un exemplu de meniu săptămânal de dietă mediteraneană de 1400 de calorii: Gustare după-amiază: 100 g de fructe proaspete. Cina: legume la gust, 100 g piept de curcan la grătar, 15 g pesmet. Mic dejun: 200 g lapte degresat, 30 g biscuiți din cereale integrale, 30 g gem de lumină. Gustare după-amiază: 150 g de fructe proaspete. Pranz: legume la gust, 60 g orez sau Farro, 15 g ulei de măsline, 100 g creveți decojiți. Gustare după-amiază: 100 g de fructe proaspete. Cina: 120 somon aburit, legume la gust, 10 g ulei de măsline, 15 g orez, Mic dejun: 200 g lapte degresat, 30 g biscuiți din cereale integrale, 30 g gem de lumină. Gustare după-amiază: 150 g de fructe proaspete. Pranz: salata dupa gust, rosii dupa gust, 100 g branza, 15 g ulei de masline, 30 g paine integral.

Cele mai recente cercetări pe această temă, care vine din Marea Britanie

Gustare după-amiază: 100 g de fructe proaspete. Cina: 120 g piept de pui prăjit, 15 g orez, 10 g ulei de măsline. Duminica este o zi fără restricții și diete dacă aveți porții corespunzătoare și nu depășiți zahărul și carbohidrații. Pentru a urma o dietă mediteraneană cu un meniu săptămânal de 1200 de calorii, pur și simplu reduceți cantitatea de carbohidrați de două ori și asigurați-vă că puteți bea cel puțin 1,5 litri de apă pe zi. Meniul pentru o săptămână de dietă mediteraneană de 1300 de calorii, în loc să ofere o reducere a fructelor și carbohidraților pentru cină. Cu alte cuvinte, o dietă cu conținut scăzut de carne roșie, dulce și complet moale (spre deosebire de o dietă tradițională mediteraneană care permite o cantitate mică de vin roșu) care împiedică formarea cancerului de sân. Dieta mediteraneană săptămânală, meniul pierde cu ușurință în greutate Iată mai multe mese delicioase din dieta mediteraneană pe care le puteți pierde câteva kilograme.