O dieta sanatoasa

814

Acum știm cu toții importanța unui regim alimentar sănătos pentru a proteja sănătatea lor și pentru a preveni boli și tulburări, dar puțini, însă, știu de ce ai nevoie pentru a mânca în dietatimpul faza de detoxifiere a organismului.

Conceptul de alimente sanatoase este un concept destul de larg, și, în orice caz, poate însemna multe lucruri. Fiecare dintre noi are caracteristici specifice și diferite de cea în care organismul reacționează întotdeauna într-un mod diferit cu privire la nutrienti. În afară de aceasta, cu toate acestea, există multe alimente și băuturi sunt mai mult sau mai puțin recomandată în timpul detoxifiere a organismului.

În faza de detoxifiere a organismului substanțele toxice sunt eliminate din organism în diferite moduri, prin tractul gastro-intestinal și prin piele.
În această etapă, este recomandabil să se adopte o dieta sanatoasa, astfel încât organismul este liber de suprasarcină, și liber să se concentreze pe de detoxifiere a organismului.

O dieta sanatoasa in timpul disintossicazionedel corp

Atunci când dezintoxicare corpul tau la domiciliu, fără supravegherea medicului este responsabilitatea noastră de a respecta regulile de alimentație sănătoasă, în caz contrar, detoxifiere nu ar fi eficientă și poate cauza probleme.

Există diferite tipuri de detoxifiere a organismului efectuate la domiciliu; una dintre cele mai eficiente metode este programul ToxiClean, care a fost creat și proiectat în așa fel încât utilizarea sa cât mai simplu posibil. Dieta sanatoasa este, cu toate acestea, o cerință fundamentală. Aceasta este singura modalitate de a obține efectul dorit de detoxifiere a organismului.legume

Alimente recomandate în timpul detoxifiere a organismului.

Timpul de detoxifiere a corpului ar trebui să mănânce fructe crude, deoarece este bogat în fibre și apă, și acest lucru facilitează procesul de eliminare a toxinelor.

Tu ar trebui să prefere fructe bogate în minerale și aminoacizi, și întotdeauna consuma numai fructe organice.

Chiar și legumele sunt fundamentale pentru o dieta sanatoasa, și chiar mai mult pentru o buna detoxifiere a organismului; nu numai pentru conținut scăzut de calorii și un conținut ridicat de vitamine, dar, de asemenea, deoarece acestea ajuta pentru a restabili și menține o bază de acid din organism. Sunt recomandate în special următoarele legume: morcov, sfecla, varza, telina, ceapa, broccoli, spanac, castraveți. De asemenea, leguminoasele sunt alimente prețioase, în special linte, năut, fasole și mazăre.

O dieta sanatoasa presupune, în plus, dreptul de admisie în cantitate și calitate de fibre prin cereale, cum ar fi, în special, orez brun, mei, mamaliga, nemuritoare, și psyllium.

În faza de detoxifiere, nuci și semințe sunt o sursă esențială de acizi grași. Și recomandabil să se folosească mai ales de seminte de dovleac, nuci, caju, arahide, castane, seminte de susan. În fapt, ulei de măsline și ulei de susan pentru a promova circulația sângelui, făcând astfel mai eficient la detoxifierea organismului.

Ce alimente nu sunt recomandate în timpul detoxifiere a organismului?

Dieta sanatoasa pe care o urmăm în timpul detoxifiere a organismului nu are alimente care ar trebui evitate în cazurile normale.

Timpul de detoxifiere a organismului, o dieta sanatoasa include următoarele produse alimentare: produse lactate, carne rosie, grâu, friptura, fructe uscate, sfeclă de zahăr (zahăr rafinat), produse de patiserie, alb, dulce, produse de patiserie și ciocolată.

Ce alimente ar trebui să evite întotdeauna

Multe alimente conțin numeroși aditivi care sunt principala cauza de necesitatea de a detoxifierea. Acestea sunt interzise în timpul detoxifiere a organismului, dar utilizarea lor nu este recomandată în condiții normale.

Acești aditivi sunt conservanți, arome, coloranți, îndulcitori artificiali, etc. Acestea sunt adevărate otrăvuri pentru organism și pentru acest motiv nu sunt de conceput într-o dietă sănătoasă.

Ce este interzis în timpul perioadei de detoxifiere a organismului

Timpul de detoxifiere a organismului, există unele lucruri care sunt cu siguranta interzis pentru că în această stare poate duce în organism pagube de mari proporții, și nu sunt recomandate pentru o sănătate bună chiar și în condiții normale.

Aceste alimente nu sunt sanatoase, chiar dacă sunt în faza de detoxifiere, dar timpul de detoxifiere a organismului, atunci când sistemul imunitar suferă mai multe modificări, poate duce la grave pericole dacă sunt luate în ciuda interdicției.

Substanțele nu este recomandat, ca, de exemplu, cofeina, drojdie, de alcool, de ciocolata, medicamente, droguri, cântărește în jos a corpului și reprezintă o povară enormă pentru sistemul imunitar. De aceea, este recomandat să le evite chiar și după detoxifiere, acordând mai multă atenție la obiceiurile lor alimentare.Dieta sanatoasa

Dieta sanatoasa zi de zi

Detoxifierea organismului este plin, în cazul în care efectul este resimțit pe termen lung, care poate fi chiar mai intensificat printr-o sănătoasă și conștientă dieta.

Dacă regulile de alimentație sănătoasă sunt respectate, de asemenea, după faza de detoxifiere, și-l pune mai multă atenție la stilul nostru de viață, atunci rezultatul poate fi menținut mult timp. În perioada următoare va fi mult mai simplu. Dar dacă, dimpotrivă, după ce a terminat de detoxifiere a organismului, nu putem aștepta să se întoarcă la stilul de viață anterior și nu respectă regulile de bază ale alimentației sănătoase, apoi corpul într-un timp scurt va substanțe toxice.