O alimentație sănătoasă și corect: sfaturi pentru o dieta echilibrata

897

În viața de zi cu zi, cât de mult am să acorde o atenție la ceea ce mâncăm? Alimentația corectă și sănătoasă este baza sănătății noastre. Posibil, am înțeles, dar de prea multe ori ne lasa-te sedus de pe produse, care sunt departe de sănătoase; acest lucru este adevărat, este util poate fi, nu le-am mânca la fel de des, dar merg la un accident mai devreme sau mai târziu, dar în starea noastră de sănătate (ar trebui să aibă în vedere o farfurie de cartofi prajiti, o dată la ceva timp, nimeni nu ucide, în fiecare zi, în loc de deteriorare, ceea ce le face aici).

Nutriție adecvată și sănătos pentru a trataEste așa-numitul fast-food și fast-food, s-a născut de la fast-food, de sărăcie și pentru că este un aliment caloric, care costă puțin și rău.

Poate fi, de asemenea, pentru a face față mod de junk food se nasc diferite de „isterie de alimentare”, ca eu le numesc: voi mânca doar fructe și melariani, adică cei care se hrănesc doar cu fructe sau mere convinși că acest lucru va îmbunătăți starea de sănătate.

Nu, nu citez vegetarieni, pentru că eu cred că este un stil de alimente, în mod rezonabil. Pentru că mănâncă numai fructe, nu este suficient? Pentru că organismul are nevoie de nutrienti pentru a se simti bine, pentru ca este alimentația corectă, sănătoasă și echilibrată este baza sănătății noastre. http://superfit-blog.com

Nutriție adecvată și sănătos pentru a trata

Cu ajutorul nutriție adecvată avem grijă de ei înșiși, pentru că o dietă sănătoasă și echilibrată alungă boala: noi credem că nivelul de colesterol, boli de colon, de pancreas, ficat și tractul intestinal, sistemul cardiovascular, dar ne gândim chiar la obezitate și мочеизнурению. După cum se poate observa, circuitul de boli, care sunt sub fast-food sunt întinse și pot fi eliminate, chiar și unii raci, cu dreptul de dieta.

Obezitatea poate fi, aceasta este ceea la ce întreb, pentru că acest lucru nu se poate observa, ca italienii se extind în mărime de americani, iar acum și japoneză. Compara cu ușurință: corpul nostru, ca masina are nevoie de combustibil, de a pune motoare diesel, care merge pe benzina?

În esență, ceea ce avem nevoie? Toate substantele nutritive, care ajuta organismul nostru: cei care-l protejează, cele care încetinesc acțiunea radicalilor liberi, lupta cu colesterolul și contribuie la regenerare. Acolo fac bine în practică. Toate produsele sunt livrate integrate în dieta noastră, dar unele sunt utile, altele, pentru a evita.

Cum acest lucru înseamnă alimentația corectă? 50% din carbohidrati (bogate in fibre), 25% din proteine, în special de origine vegetală și nu mai mult de 25% din totalul de calorii din grasimi (din care 10% vegetale polinesaturate, 7% de origine animală, restul de 8% mononesaturate). De colesterol trebuie să fie mai mică de 300 mg/zi, în timp ce sare și conserve de produse alimentare, în mai puțin de 5 grame pe zi.

Poate face rapid din ultima parte a dieta de zi cu zi, noi credem că printre noi, că noi nu mâncăm atât de mult de grăsime sau de sare, dar ne permitem mai des gustări, chips-uri, covrigei, mezeluri și conserve de produse alimentare? Ei bine, acest lucru este nostru, ingerarea de sare și grăsime crește foarte mult.

O alimentație sănătoasă și corect: ce să mănânce și ce să evite

Înainte de a trece la examinarea unele produse și de a evita, de a nutriție adecvată, fa o lista cu ceea ce mananci de obicei în termen de o săptămână.

Alimentația corectă și sănătoasă: produse, pentru a evita

Să începem cu lapte, alimentația corectă? Potrivit unor studii, a fost evitate. Acesta este bogat în grăsimi, dar nu avem nevoie (nu există nici o altă ființă vie, se hrănește cu lapte după înțărcare, nu ar trebui să fie atât), deoarece conține mai puțin calciu decât ceea ce gândim, și are un conținut ridicat de proteine. Desigur, pentru a evita chiar și brânză (modeste tolerat, dar nu trebuie să mănânce de multe ori). În schimb, se recomandă consumul de iaurt, iaurt și lapte bătut.

Alimentația corectă și sănătoasă produse, pentru a evitaPâine și paste făinoase din grâu, cereale rafinate, hidrați de carbon, adică de zahăr, care ne dau o mulțime de energie, dar au un impact asupra noastră în greutate.

Produse finite , cu siguranta ai nevoie pentru a evita, și nu este o dieta adecvata, bogata in grasimi/zahar/sare/glutamat/conservanți.

Dupa-amiaza gustare: adică, toate aceste cookie-uri, bomboane, snacks-uri, care se acumulează în supermarket, în care se spune că o fac bine și, în fapt, ele sunt bombe de zaharuri și grăsimi, chiar și grăsimi, pentru că cele mai multe dintre ele conțin ulei de palmier , care evita complet. Nu de numărare faptul că produsele sunt „pe gustul” sunt pline de arome și coloranți.

Mezelurile, printre produsele care ar trebui să fie evitate, deoarece acestea sunt foarte grase și bogate în sare, în schimb, tolerat, dacă de carne (file de curcan, de exemplu).

Sare printre bunuri, sau, mai degrabă, de umplutura, pentru a evita, dacă utilizați, cu atât mai bine. Ar trebui să evite, de asemenea, sosuri și preparate.

Cartofi, absolut nu. Ori în timp ce se prăjește, făcute cu acordul de noi toți, dar absolut nici bogați, atacă ficatul și rădăcină de anumite tipuri de cancer și obezitate.

Produse recomandate pentru alimentare corectă

Printre produsele recomandate pentru alimentația corectă și sănătoasă avem de cereale, care dau aceeași energie din cereale rafinate, iar indicele glicemic mult mai mic. Se poate argumenta că, de cartofi, de asemenea, o valoare ridicată de glucoză în sânge, dar o portie de cartofi-una, maxim două ori pe săptămână, acest lucru este bun pentru sănătate, deoarece conțin seleniu și alte minerale.

Am interzis produsele lactate, dar, de fapt, putem salva acest iaurt, care este bogat în enzime, care ajuta la noastre florei intestinale.

Carnea nu a fost izgonită toate că pot fi consumate o dată pe săptămână, dar în mod ideal ar trebui să fie slabă și alb (chiar dacă friptura roșie, poate fi, de cal, chiar rău nu face, dar, de asemenea, consumul excesiv de carne roșie contribuie la formarea de cancer).

Pește, de asemenea, mănânc, o dată sau de două ori pe săptămână este foarte bine, cu condiția, că este de un albastru strălucitor, bogat în acizi grași omega-3, este excelent pentru a combate colesterolul și de a păstra o linie. Foarte bine somon și pește gras. Crustacee și moluște nu fac așa de rău, dar, de asemenea cameră pentru consum în stare proaspătă și de fiecare dată într-un timp, pentru că unele bogate în colesterol. O atenție deosebită midii, caracatiță, ce bombe de colesterol.

Ouăle fac bine, dar în măsura în care două pe săptămână, iar omletă fără grăsime putem oferi un pic mai des, pentru că nu conține colesterol.

Leguminoase sunt de bază în alimentația sănătoasă și corect, pentru că vegetal bogat în proteine. În timpul iernii, ele ajuta organismul sa se apere de frig și se poate ridica aproape toate, pentru a crea o supa gustoasa. Foarte bine, germeni de soia, boabe de soia și quinoa.

Fructe uscate este bine, dar ei preferă nuci, care sunt bogate in omega 6.

Fructe și legume, desigur, nu pot lipsi de la nutriție adecvată, la baza. Cinci portii pe zi, fierte bine, dar mai bine crude. Fructe cu coaja (se spală bine!) în scopul de a absorbi mai multe fibre si nutrienti. Foarte bine, toate roșii, fructe și fructe de padure, care sunt bogate in antioxidanti.

În cele din urmă, nutriție adecvată vă însoțește pe un stil de viață sănătos: dormi bine, să facă mișcare, nu alcool și țigări.