Masaj pentru varice

5429

MasajulMasajul poate fi, de asemenea, bun pentru varice. În fapt, există multe femei care, până acum, s-au bucurat de aceste beneficii, mai ales în timpul sarcinii sau în perioada următoare. Vom încerca să înțelegem ce este și ceea ce sunt caracteristicile acestui tratament.

Unii terapeuți au fost predate pentru a evita în picioare în prezența de varice, altele, în schimb, s-a spus să meargă la muncă numai în zonele înconjurătoare și cu lejeritate. Atât de mulți terapeuți de masaj s-au întrebat… de Ce nu putem în liniște masaj clientii cu varice? Nu există nici un beneficiu pentru ei?

Mai întâi de toate, vom afla ce este exact

Varicele sunt destul de frecvente în populația generală. Mulți oameni au șanse de a dezvolta această problemă. Acest lucru se întâmplă mai ales la femei, în timpul și după o sarcină, sau ca urmare a unui loc de muncă care necesită să stai mult timp în picioare și în mod constant. Alți factori care pot predispune un individ la varice suntereditateaslăbiciune structurală din peretii venelor, obezitate, și un stil de viață sedentar. Un alt element vinovatul ar putea fi dieta saraca de fibre.

Varicele pot dezvolta într-un mod superficial sau profund, și poate fi foarte vizibile sau nu. Unii clienți pot să le ia în considerare numai un urât aspect legat de estetica. Pentru alții, ar putea fi, de asemenea, o chestiune de durere și de oboseală.

Deci, după cum puteți vedea, situațiile pot fi foarte diferite. Pentru aceste motive, mulți terapeuți evita masarea acestor zone, dar vom încerca să analizăm problema mai bine.

Cum se face un masaj?

Tehnici de masaj, cum ar fi drenaj limfatic și masaj circulator, crește circulația generală și de a spori nutriție țesut. Aceste acțiuni sunt deosebit de utile pentru a face cu varice.drenaj limfatic

În special, tehnica circulator este foarte mult bazat pe timp manevrele atingere. Această mișcare este mare pentru a muta sânge de la supapa pentru supapa în venă, și de a crește fluxul de-a lungul lungimea venei.

Când vine vorba de drenaj limfatic, vorbim de manevre, cu toate acestea, suprafața care stimuleaza circulatia limfatica, se deplasează limfatici la aer congestie în spațiile intercelulare și vasele limfatice. Apoi, evident, are un efect pozitiv asupra circulației sângelui, în general.

Aceste mișcări sunt în general foarte ușoară. Apoi este un masaj referă la zona în stratul subcutanat și fascia de suprafață.

Toate tehnicile de masaj care se adresează problemelor de insuficiență venoasă, ei ar trebui, desigur, pentru a muta în direcția inimii, apoi din partea de jos a zonei de sus a corpului. De asemenea, ar trebui să folosiți întotdeauna o presiune ușoară, atât în ceea ce privește palmele și degetele.

Acești pași ar trebui să fie urmată mai ales atunci când te duci să atingeți zonele în care există varice. În acest caz, veți avea nevoie, de asemenea, pentru a evita complet digital de presiune și orice altă mișcare care nu este o atingere foarte ușoară.

Cum am spus mai înainte, unii terapeuți de masaj evita masarea acestor piese, pentru a facilita munca și să se simtă mai calm. Dar masajul poate fi făcut în acest caz, de următoarele sfaturi și poartă, cu toate acestea, beneficiile pentru pacient.

Măsuri de precauție suplimentare

În scopul de a facilita intoarcerea venoasa, picioare poate fi ridicat la 45 de grade, în mod optim, la o ședință de masaj.

Numai prezența de leziuni ale pielii, ulcerații, sau flebită ar trebui să împiedice este într-adevăr un terapeut de „cursei” direct varice.

În caz de ulcere, drenaj limfatic și circulator masaj poate fi pornit fără a atinge leziunea. Când vine vorba de tehnici de eliberare miofascială, știu că, dacă sunt aplicate la marja de ulcere venoase, ele pot ajuta să se înmoaie zonele de întărire, și duce la o mișcare care este mai liber, atât în ceea ce privește pielea și țesuturile de dedesubt.

De asemenea, masajul țesutului conjunctiv este folosit în Europa pentru a crește circulația periferică și viteza de vindecare a țesuturilor afectate de stază venoasă. Este, de asemenea, deosebit de potrivit pentru tratament de varice, deoarece aplicarea acesteia se concentrează în principal pe marje mai mici de latissimus dorsi, pelvis, pelvis și nu în zona special este mult mai problematică. Oricum, tot a reușit să fie un tratament eficient în acest cas.

Pentru că cel mai bine este de a limita frecarea în timpul de masaj în zonele de varice, loțiuni și corespunzătoare, produse de curățenie este esențial. Cu toate acestea, vă recomandăm utilizarea de uleiuri , mai degrabă decât de creme sau lotiuni. Puteți folosi, de asemenea, soluții naturale, cum ar fi ulei de măsline ușor încălzit, și apoi de a aplica tinctura de smirnă pe vene. Puteți utiliza, de asemenea ulei de arahide.

Sfaturi pentru terapeuți de masaj, și pentru pacienți

Toți clienții care au dezvoltat varice ar trebui să fie încurajate să se mute cât posibil. Stau și/sau de mers pe jos pentru perioade lungi de timp ar trebui să fie descurajat puternic.

bicicletăDacă sunteți un terapeut de masaj, să știți că este recomandabil să utilizați un suport pentru picioare pentru a muta greutatea de pe un picior pe altul, în timpul unei sesiuni. De asemenea, ar trebui să schimbe poziția într-un mod de a reduce stresul la un nivel minim statică constantă care se mișcă pe picioare.

Clienții care sunt sedentari ar trebui să fie încurajate să facă uz de orteze, pentru a muta și schimba poziția și, dacă au posibilitatea, ar trebui de mers pe jos sau de a folosi o bicicleta stationara pentru cel puțin 15 minute pe zi.

Dimpotrivă, cei care sunt pe picioarele lor tot timpul, ar trebui cel puțin să se odihnească timp de 15-20 de minute după locul de muncă, ridicarea glezna de cel puțin 45 de grade. Ar trebui, de asemenea, dormi cu picioarele ușor ridicate.

Multe remedii pe bază de plante sunt recomandate pentru varice, dar nu toate sunt bune pentru femeile care se confruntă cu o sarcină.

Cu aceste sfaturi, nu numai masajul poate fi benefic pentru varice, dar puteți îmbunătăți sănătatea dumneavoastră și circulația sângelui în general.

Este întotdeauna bine să ne amintim că, atunci când sunteți de lucru pe un client care are varice, picioare nu ar trebui să fie evitate, dar abordate cu tehnici corespunzătoare, și pentru a sprijini întoarcerea venoasă la inimă și de a reduce restricțiile privind contribuții care pot fi prezente în alte părți ale corpului.