i7S TWS – De unde să le cumperi? Ce preț? Cât costă? Pot cumpăra producător online?

503

Ce-i asta i7S TWS? Cum funcționează? Cum va funcționa? Când va funcționa?

Ce-i asta i7S TWS? Cum funcționează? Cum va funcționa? Când va funcționa?În lumea de căști fără fir la , au dat un șoc substanțial pe piață împingând un număr mare de branduri pentru a produce propriul model sau pentru a îmbunătăți unul deja existent. În câteva cazuri, am văzut dispozitive foarte originale, în timp ce alteori am urmărit clone reale. Aceasta se referă la I12 TWS, adică cuffiette sunt practic identice cu cele i7S TWS forum produse de compania Cupertino. Acestea costă mult mai puțin de jumătate și oferă caracteristici tehnice interesante. Cum se vor comporta în aceste zile de testare? Să aflăm împreună în revizuirea completă! Cutia de vânzare cu amănuntul este realizată într-un hardcover alb simplu și are o imagine a căștilor la fel ca . În el găsim următorul echipament: >>>www.i7STWS.ro<<<

În ceea ce privește designul, se poate spune puțin, TWS-urile I12 sunt clone  și din moment ce avem o casă identică în dimensiune și stil. Singura diferență este prezența unui LED de stare pe exterior, nu pe interior. Căștile sunt puțin mai subțiri și au un corp i7S TWS forum puțin mai mare decât cele originale. În plus, fiecare cască are un indicator de stare pe care personal nu mi-a plăcut, deoarece face ca produsul să arate ca o jucărie.

www.KneeActivePlus.ro -50% PROMOTIA!

După ce ți-ai făcut un nume în căștile cu fir, Xiaomi încearcă, de asemenea, să lovească categoria „true wireless” cu aceste Noi (numite și mi True Wireless Earphones). Fără obinyakov, ne confruntăm cu partenerul asiatic al faimoaselor sub marca. Pot rezista confruntării? Dar cel mai important, ei vor fi mai buni decât au evaluat deja AirDots? Aflați în recenzia noastră.

În interiorul ambalajului găsim următoarele echipamente i7S TWS forum:

 • husă de transport / încărcare;
 • 3x piese de schimb din cauciuc;
 • cablu de încărcare USB Type-C;

Acest Led ne va indica starea conexiunii unei căști și se va aprinde roșu și / sau albastru intermitent. Deși toate TWS-urile I12 sunt destul de robuste și făcute cu mare grijă, deși carcasa a fost făcută din materiale mai puțin valoroase decât  și acest lucru poate fi simțit deja la atingere. Închiderea este magnetică, iar fulgerul nu joacă prea mult. Trebuie să recunoaștem că este mult mai bine decât TWS-ul i10, dar acest aspect îl vom examina într-o comparație adecvată care va veni în zilele următoare. >>>www.i7STWS.ro<<<

Încheind cu cele mai recente detalii despre caz, observăm că există un buton de resetare I12 TWS și intrarea lightning la fel ca și opțiunea i7S TWS forum. Trecând la uzură, căștile rămân bine rezistente la ureche și nici măcar nu se îndoaie în timpul sesiunilor de alergare. În plus, le puteți aduce în ureche timp de câteva ore, fără a le deranja. În plus, căștile au o suprafață senzorială prin care putem efectua diverse operații:

 • 1 atingere: redare / pauză / răspuns la apel;
 • 2 atingeri: pe căștile din dreapta, ridicați volumul, pe stânga coborâți;
 • 3 atingeri: pe căștile din dreapta, Treceți la melodia următoare, pe cea din stânga treceți la melodia anterioară;
 • presiune 3 secunde: activează Asistentul Google sau Siri;
 • presiune 5 secunde: power On / off.

Sensibilitatea este bună, deoarece aproximativ 80% din cazurile de comandă sunt corecte și executate. Singurul aspect pe care l – aș optimiza este atingerea neintenționată. Voi explica mai bine, uneori, atunci când doriți să remediați mai bine setul cu cască, i7S TWS test înțelegem că facem clic pe partea sensibilă la atingere, făcând o pauză de muzică în consecință. Nu putem cere mult mai mult, având în vedere costul produsului, dar a fost un mic detaliu pentru a raporta. În ceea ce privește acest tip de acțiune, cu toate acestea, va trebui să vă obișnuiți cu acest lucru, deoarece nu este atât de ușor să luați setul cu cască de la prima lovitură.

www.KneeActivePlus.ro -50% PROMOTIA!

Globalizarea a făcut piața globală, ceea ce a simplificat foarte mult viața companiilor care doresc să-și vândă produsele în întreaga lume. Cu Jupiter în cadrul statului electronic, în special pe piața asiatică, oferă o gamă largă și prețuri acceptabile. Chiar și pentru că căștile ca aceste TWS I7s Plus (dar dacă sunt sub diferite mărci, doar pentru a confunda ideile), altfel nu vor putea supraviețui și la sfârșitul revizuirii veți înțelege de ce. Evident, combo-ul este în curând numit: clona i7S TWS forum  la un preț ridicol. Dacă aveți deja așteptări scăzute, așteptați să citiți totul. >>>www.i7STWS.ro<<<

La prima expunere vizuală, TWS I7s Plus rechemează suficient căștile i7S TWS test, dar nu va dura mult timp pentru a le distinge. În acest caz, colorarea Black Le este complet respinsă. Carcasa din plastic are o senzație destul de ieftină la atingere, cu o acoperire oleophobică mică, care este ușor murdară. În plus, deschiderea interconectată a părții transparente superioare este incomodă, deoarece nu se blochează exact și, uneori, a trebuit să o forțez, temându-mă să sparg ceva.

Căștile repetă, de asemenea, același design ca și i7S TWS test, dar, din păcate, primul dezavantaj se referă la o dimensiune care nu este conținută. În plus față de a vă simți mai inconfortabil în ureche, simțiți că există prea multă disipare nucleară, deoarece nu le puteți pune atât de mult în pavilion. Și dacă căștile  care au fost stocate odată au o conexiune magnetică (pentru încărcare), TWS I7s Plus nu sunt magnetice, ci sunt introduse în blocare.

Recenzii și comentarii despre i7S TWS. Evaluarea utilizatorilor produsului.

i7S TWS pareri acestea au o conexiune Bluetooth 5.0 și, spre deosebire de alte modele, pot fi utilizate atât împreună, cât și individual. După ce ați scos din casă o conexiune cu un smartphone deja conectat mai devreme este destul de rapidă, deoarece durează aproximativ 5 secunde pentru a se împerechea. Semnalul poate fi stabil până la 10 de metri, chiar și cu pereți la o jumătate, mergând dincolo putem observa fotografii în ascultare. În plus, cu unele smartphone-uri echipate cu Bluetooth 4.2, mi sa părut că sunetul a apărut în clipuri, de fapt, distrugând ascultarea unei melodii sau a unui videoclip. >>>www.i7STWS.ro<<<

Spre deosebire de AirDots,  sunt destul de ostentative când sunt purtate în măsura în care nu sunt inconfortabile pentru ureche. În comparație cu căștile i7S TWS pareri, liniile sunt mai pătrate, iar dimensiunile sunt puțin mai mari, ceea ce duce la un aspect mai puțin luxuriant. În plus, plasticul cu care sunt asamblate este puțin alunecos, nu ajută la scoaterea deja dificilă din casele de transport. Carcasa nu este prea mică, în funcție de bateria pe care o vom vorbi mai târziu, deși nu are o dimensiune mare.

Recenzii și comentarii despre i7S TWS. Evaluarea utilizatorilor produsului.Fără butoane fizice, totul este controlat prin atingere în porțiunea circulară a căștilor. Din păcate, așa cum se întâmplă adesea, nu există suficientă ajustare a volumului. i7S TWS pareri Iată comenzile disponibile:

 • 1 Apăsați dreapta / stânga: răspuns / termen apel
 • 2 Apăsați dreapta: redare / pauză
 • 2 robinet stânga: asistent de voce telefon
 • Țineți apăsat: activarea / dezactivarea reducerii zgomotului

Există, de asemenea, un senzor de proximitate pentru detectarea urechii. După îndepărtarea din ureche, căștile sunt întrerupte automat. Este păcat că, odată i7S TWS pareri ce reindexați, va trebui să puneți Play-ul manual, în timp ce, de exemplu, TicPods Free o face singur.

www.KneeActivePlus.ro -50% PROMOTIA!

Cu toate acestea, un alt dezavantaj se referă la întârzierea sunetului, deoarece cu unele dispozitive (chiar și cu Bluetooth 5.0) nu avem transmisie audio în timp real, dar uneori este scalată pentru câteva secunde. Pe scurt, sub profilul de conectare, ați putea face mult mai bine, deoarece totul este foarte accidental și situația se poate schimba cu ușurință în funcție de terminalul dvs. >>>www.i7STWS.ro<<<

După scoaterea din carcasă, trebuie să țineți apăsat timp de câteva secunde pentru a porni căștile. Și aici apare prima problemă: conducerea companiei spune i7S TWS pareri că, pentru a le asocia, trebuie să le activați și apoi să faceți dublu clic pentru a începe asocierea. De fapt, pur și simplu porniți-le și găsiți-le pe telefonul smartphone( sau hardware): în lista de dispozitive Bluetooth, veți vedea două „TWS i7s”, faceți clic pe primul și voila.

Standardul Bluetooth 4.2 ar trebui să asigure o calitate adecvată a semnalului, dar nu este. În timpul testului, aproape întotdeauna am avut că sunetul începe să plângă foarte mult de îndată ce am pus telefonul în buzunar. Adică, să nu mai vorbim de o acoperire proastă. Și chiar și în timpul conversației, sunetul capturat de microfon lasă mult de dorit.

Cât timp este nevoie pentru a vedea efectul i7S TWS? Există efecte secundare? Ce compoziție?

În ciuda problemelor enumerate un pic înapoi, trebuie să recunosc că calitatea sunetului se dovedește a fi satisfăcătoare pentru prețul la care sunt vândute TWS-urile I12. De fapt, avem un volum suficient de puternic și un echilibru bun al frecvențelor. Cu toate acestea, izolația exterioară este aproape zero, astfel încât atunci când căștile sunt oprite, veți putea auzi ce se întâmplă în mediul înconjurător. l microfonul este prezent pe ambele căști, astfel încât să puteți distra apelurile chiar și cu una dintre ele. Acesta din urmă poate depăși suficient fără i7S TWS amazon prea multe probleme. De fapt, am făcut o mulțime de apeluri fără a avea un interlocutor cu critici. >>>www.i7STWS.ro<<<

Fiecare cască are o baterie internă de 30 mah, în timp ce carcasa I12 TWS are o baterie de 300 mAh care ne va oferi aproape 4 încărcări complete. Am testat aceste căști în mai multe situații și în moduri diferite și apoi vă las câteva date i7S TWS romania:

 • vizionarea unui film cu un volum maxim: 1 oră 20 minute;
 • redați muzică cu volum mediu (aproximativ 60%): 2 ore;
 • redarea muzicii cu volum maxim: aproximativ 1 oră.

Cât timp este nevoie pentru a vedea efectul i7S TWS? Există efecte secundare? Ce compoziție?Durata de viață a bateriei este suficientă pentru călătorii scurte și antrenament la sala de sport, dar dacă trebuie să faceți o călătorie lungă și doriți să vizionați un film sau o serie TV, vă va fi frustrant să păstrați căștile în casă la fiecare o oră și jumătate. Încărcarea I12 TWS prin dock va dura aproximativ 70 de minute, iar încărcarea completă a carcasei în sine i7S TWS amazon va dura aproximativ 1 oră și 20 de minute.

Fără să se gândească pentru o clipă la preț, audio-ul oferit de TWS I7s Plus nu este altceva decât uitat. Cu o impedanță de 32 ohmi, în plus față de intervalul de frecvență aproape complet liber de frecvențe joase și mai mult în general puțin definit, volumul nu este mare, dar mai presus de toate, volumul din stânga al căștilor este aproape de două ori mai mic i7S TWS romania decât cel din dreapta. Sper că aceasta este singura problemă a eșantionului meu, dar nu aș lua acest lucru de la sine.

www.KneeActivePlus.ro -50% PROMOTIA!

Autonomia furnizată de o baterie de 65 mAh este din fericire reținută pentru TWS I7s Plus, ceea ce reprezintă aproximativ 4 ore de ascultare continuă. Carcasa (reîncărcabilă prin microUSB) are o baterie de 950 mAh în interiorul acestuia și este capabilă să furnizeze aproximativ 6/7 cicluri de încărcare.

Pentru a activa i7S TWS amazon, Trebuie doar să deschideți cazul: pentru a începe asocierea, va trebui să țineți apăsat butonul de pe carcasă timp de 2 secunde. După ce vă conectați la dispozitivul dvs., pur și simplu scoateți-le astfel încât să se conecteze rapid la ultimul terminal corespunzător. Standardul folosit este Bluetooth 4.2: sincer, mă așteptam la cel mai modern Bluetooth 5.0, care este susținut de AirDots. Și, de fapt, ați observat un decalaj mic atunci când vizionați un videoclip, deși gama de utilizare este încă bună, chiar și cu obstacole în mijloc. >>>www.i7STWS.ro<<<

Din fericire, apelurile au sunet stereo, cu o calitate bună atât audio, cât și microfon, chiar și în aer liber. În ceea ce privește sistemul de anulare a zgomotului, i7S TWS romania rămân la ideea că pe căști, altele decât urechea excesivă, este o realizare subtilă în sine. Microfoanele fac ceea ce pot, vor reduce atât de multe frecvențe care vor părea că nici măcar nu l-ați activat. Și nu ajută vocea în limba chineză, care raportează dacă reducerea este activă sau nu, având în vedere că, dacă nu știți chineză.

Ce preț i7S TWS? De unde să le cumperi? Pot cumpăra într-o farmacie sau pe internet a producătorului?

Utilizarea termenului” cea mai bună achiziție ” pentru i7S TWS pret  va fi cel puțin riscantă. Personal, nu am găsit nici un birou în cazul în care acestea strălucesc într-un mod evident, fie că este vorba de ușurința de utilizare, conectivitate, calitatea sunetului și a apelurilor și așa mai departe. Sfatul meu este să așteptați până când prețul scade și să vă bucurați de cea mai bună valoare pentru bani. Le puteți găsi pe BangGood, cum ar fi o reducere de 71.30€ cu un cupon „54XMBT „.

A trage concluzii pentru aceste TWS I12 nu este ușor, deoarece situația cu aceste căști este destul de confuză. De fapt, există mai multe modele, dintre care unele sunt numite „false”, deși este ciudat să numim căști” false”, care sunt deja clone i7S TWS pret  ale altor căști. Aparent, modelul nostru este poreclit „I12 TWS gocomma” și poate fi achiziționat la GearBest la aproximativ 25 de euro. În general, trebuie să spun că prețul nu este ridicat și dacă doriți să le cumpărați pentru a asculta muzică la sala de sport sau în mișcare pentru întinderi scurte, trebuie să spun că nu sunt rele. Sunetul este bun, iar conversațiile telefonice se întâmplă fără probleme.

Ce preț i7S TWS? De unde să le cumperi? Pot cumpăra într-o farmacie sau pe internet a producătorului?Cu toate acestea, dacă intenționați să utilizați aceste căști pentru a viziona clipuri video sau filme, atunci aveți un produs greșit, deoarece cu unele dispozitive i7S TWS pret  suferă de întârziere și ascultare va fi compromisă. În general, designul este bun și arată foarte mult ca AirPod-urile originale, dar LED-urile colorate merg să strice totul (deși nu ard în timpul redării). Stay tuned pentru că în curând va veni comparația noastră cu i10 TWS și vom afla care sunt cele mai bune.

Probabil că în acest moment vă veți întreba de ce ar putea fi interesat de un astfel de produs. Răspunsul a spus în curând: prețul. Pe GearBest puteți găsi aproximativ 5€, cifra care determină conținutul va fi o subevaluare. Așa cum am menționat i7S TWS pret  la începutul revizuirii, deoarece piața online asiatică poate fi tentantă, TWS i7s Plus nu mai este un element D-stand decât un produs care merită utilizat. Există curiozitate, având în vedere numerele de pe dans, dar dacă le cumpărați, faceți-o pe propriul risc. >>>www.i7STWS.ro<<<

La început, nu am fost impresionat de calitatea sunetului acestor căști. Prima impresie pe care am avut – o a fost un sunet închis și nu foarte aerisit, dar pentru câteva zile, poate chiar din cauza unui rozător, m-am întors. Desigur, în comparație cu unele căști Xiaomi din „trecut”, cum ar fi Piston 3 și Hybrid, sunetul lor se potrivește cu ceea ce merită. Dar, în orice caz, în comparație cu airdots, frecvențele sunt echilibrate, fără exces de frecvențe joase sau înalte, cu volum mare, dar nu prea mult. Acestea sunt căști care vă permit să ascultați cu plăcere, deși vor dezamăgi pe cei care preferă de obicei un sunet mai „V”.

www.KneeActivePlus.ro -50% PROMOTIA!

Autonomia este ceea ce v-ați aștepta de la un astfel de produs. Căștile în sine oferă aproximativ 3 ore de viață a bateriei pe volum mediu, în timp ce carcasa adaugă încă 2 cicluri de încărcare, pentru un total de 9/10 ore. În cele din urmă, să începem i7S TWS pret  să vedem portul USB de tip C chiar și pe căști! Pentru a afla încărcarea rămasă a căștilor, trebuie să recurgeți la un smartphone dacă aveți Android 8.1 Oreo sau mai mare. Alternativ, dacă LED-ul carcasei clipește după extragere, înseamnă că acestea sunt aproape descărcate. Pentru a ști că de acasă trebuie să apăsați butonul pairing: chiar și în acest caz, în cazul în care LED-ul clipește va trebui să încărcați-l. >>>www.i7STWS.ro<<<