Goji pret farmacia tei, pareri și efecte. Componența și doza

3802

Goji forum pareriFructe de padure goji și comentarii de experți

În prima decadă a lunii 2000 de fructe de padure goji au trăit în anii lor de glorie. Întreprinderii, ceea ce este important se termină marfa în stoc în termen de câteva zile, iar importurile din China se înmulțeau fără oprire, pentru a reface stocurile de plante și magazine. Acest lucru a fost justificată, pentru a oferi atât de multe valori de goji?

Și era ceva în jur de zece proprietăți de fructe de padure uscate Tibet sau este doar marketing? În lumea de alimentare, ca și în toate, am investit mod mai mult sau mai puțin trecătoare. Dieta de anghinare doctor Mons Folch1, de exemplu, a fost o revoluție în Spania, pentru că s-a dus Rk (Rocio Карраско, cunoscut model și prezentatoare tv).

Cu toate acestea, după cum spune același medic, i-a dat „la un cost suplimentar fluxul de anghinare, deși cheie a fost de a respecta un regim alimentar echilibrat și o alimentație echilibrată de proteine, adăugând, de asemenea, cereale văzut că-i place foarte mult orez”. Cu toate acestea, anghinare, a devenit cunoscut faptul că, în Spania, puteți obține, a crezut că a fost nevoie de aproape presupune, anghinare direct în venă.

Înainte de a ajunge în exemplul de care știm cu toții, dieta Dukan2, a început în Italia și în întreaga lume, când a aflat că Kate Middleton urmat-o până la nunta regală (dar nu numai, chiar, după cum se pare, Jennifer Lopez, Britney Spears, Nicole Kidman și așa mai departe), ceea ce face dieta mai apoi în lume (partea Дукана, de asemenea, fructe de padure goji3).

Goji in romania. Efecte și efecte secundare 

Originea și calitatea

Mai mult de două mii de ani, că arbust goji in romania efecte secundare cresc pe 4000 de metri deasupra nivelului mării, și este folosit ca hrană și ca plantă medicinală în medicina tradițională chineză și tibetană. Înălțimea deasupra nivelului mării, vă va oferi puterea de pe arbust, care trăiește mai mult în cealaltă, se uită la soare și în condiții meteorologice extreme, ceea ce sporește și mai mult.

Ea spune că doar acele fructe care cresc într-un singur loc, cum Tibet poate fi considerat de autenticitate și de calitate. Guvernul unei țări independente, prin Colegiul Tibetan Medic, controlează producția și vânzarea de goji in romania efecte secundare, pentru a avea îndoieli cu privire la autenticitatea ei. Și pentru același motiv, susține acordul comercial cu o companie care are materiale de Vest, care a lucrat sub sigla Tibet Authentic, și care astăzi și-a creat propriul brand, Yuthog, în onoarea tatălui de medicină tradițională tibetană, nume care va fi afișat pe toate pachetele care vin direct de acolo.

Cu toate ca primul lucru pe care trebuie să înțeleagă că fructele vom mânca, ce vom manca, pentru că este, desigur, nu este același lucru cu a cumpara fructe en-gros, în 3/4 de euro în tavă sau să cumpere fructe de padure sunt ambalate și cu ștampila, ceea ce arată că ele provin de la un producător din Tibet, care mai de care mai cărnoase, pentru a umiditate și că, după cum se pare, nu din piatră, cand mananci , dar care, în realitate, au un preț mai mare. Până atunci, aici, consumatorii pot fi probe și de a compara fără probleme în autonomie.

Un lucru care, poate, nu toată lumea știe că goji in romania efecte secundare la vânzare o colecție la colecție. Se recoltează în luna iulie și în luna septembrie, iar prima colecție a apărut situația de aici, de Crăciun sau în ianuarie. Durata de fructe de padure, colecții și capacitatea lor de substanțe unul/doi ani de la recoltare: ar fi de fapt preferă să cumpere cu sfârșitul termenului de nu mai puțin de trei luni.

Pe piață putem găsi fructe de padure, care au termenul de valabilitate, așa cum este raportat un pachet de trei sau patru ani. Acest lucru se datorează faptului că în China există piața secundară, în cazul în care se vând fructe de padure avansate, care nu au fost vândute în termen. Ele sunt uscate în ultimul moment benefic pentru a preveni putrezire și pot fi vândute, la același termen de trei/patru ani, după cum explică el, Pentru Björk, responsabil pentru Cien Por Cien Natural, o companie care vinde fructe de padure goji din Tibet.

 Goji forum pareri

Goji pret farmacia teiTrebuie să fie atenți, pentru că cele mai multe fructe de padure, care sunt vândute în provincia Ningxia, în nord-estul Chinei, chiar dacă se specifică „Himalaya” ca sursă. Tocmai din cauza faptului că Cien Por Cien Natural, de o întreprindere, care este de fructe de padure de brand Yuthog în Europa, în fiecare an, oferă burse de studiu un grup de studenți la Medicină Tradițională Tibetană de ce continuă să studieze antice tibetane tradiții, ca și goji forum pareri, care, spune el, este deja folosit de împăratul chinez Shen Nung la 2800.C.

Dezbaterea despre goji forum pareri

În 2010, ОБСБ, Organización de Consumidores y Lui (noastre Asociațiile de Consumatori) denunciò4 că goji forum pareri pe piața spaniolă a fost pătată, și de către Agenția Spaniolă pentru Siguranța Alimentară și de Nutriție (AES), care derogare de zece mărci de goji pareri de pe piață, deoarece acestea conțin metale grele și pesticide. Imediat AES a făcut comunicato5, anunțând că nu are de pericol pentru sănătate, și că nu va fi așa, că nu este bifată nici un brand de pe piață.

De fapt, multe produse nu sunt eco-friendly, care pot fi consumate în fiecare zi sunt pline de metale grele și pesticide, și nu este în măsură să determine un număr cât consumatorii obișnuiți, să ia în bune în limitele stabilite de responsabili pentru a fi considerate inofensive. Cu toate acestea, în timpul acestui test, nu au fost analizate toate mărcile de pe piață și au fost utilizate valorile de pesticide pentru normale de mese, dar nu vindeca.

Trebuie să ne amintim că numărul maxim de poluare se calculează în funcție de greutatea proaspătă produs: uscat și o mulțime de a manca mult mai putin, si da, limitarea de căutare ar trebui să fie înmulțită cu cinci, operațiune pe care „ОБСБ să treacă mai departe”, întotdeauna în vedere, Pentru Björk, responsabil pentru Cien Por Cien Natural.

În partea declarate de pesticide, fructe de padure au fost subiect de controverse și pentru numeroasele lor avantaje. Toate AES a spus că nu se poate dovedi științific toate beneficiile de publicitate și a fost acolo chiar un fel de remarcabil sfat ca acesta, directorul Institutului de cercetări Alimentare și Tehnologii alimentare de la Universitatea din Granada, Emilio Martinez de Victoria, care a spus că tot ce a fost legat de efectul placebo și că fructele au fost aceleași substanțe nutritive a fructelor și verdura6.

Normal admin: alimente care au o mulțime de avantaje, de multe ori provoacă scepticism. Când o listă de proprietăți sunt infinite, iar el spune că pentru a trata ceea ce doriți, puteți face numai rău imagine a acestui produs, pentru că „mâncarea perfectă nu există, și nu ar trebui să chiar fie construit”, – a spus Punk. Nu are unice de vindecare a manca de toate, trebuie să fie călare pe cal și porni cei care au o mulțime de proprietăți, ca și goji pareri, chlorella sau eagle ALPHA. Desigur, scepticismul rampă mai ușor, dacă exagerate de laudă în partea de masă pentru beneficiile sale. Așa s-a întâmplat în acest caz.

În ceea ce privește Italia, numeroase site-uri de vânzări și marketing de fructe de padure goji pareri poate lăuda că există un decret-lege (Sentința din 21 mai 2004, n. 169)7, în cazul în care în goji este plasat în lista de extracte de plante, în calitate de suplimente, un antioxidant recunoscut, în comerț.

De fapt, aceasta inexactitate, la locul de muncă, pur scopuri de marketing. Decretul, desigur, există, dar afișează doar acele substanțe și minerale, autorizate pentru producția de suplimente alimentare. Având în vedere această listă, în următoarea versiune (GU Totală de Serie nr .169 în 21-7-2012, anexa I)8 este prezent în Jurnalul Oficial al Ministerului sănătății, dar, de ASEMENEA, cu referire, între altele, în conformitate cu Normele de 169/04, introduce ardei în substanțe și preparate pe bază de plante de casă.

Acest tip de inexactități, în principiu, nimic rău în sine, dar, din nou, avem de-a face cu manipularea adevărat, în scopuri comerciale: goji are proprietati antioxidante? Desigur! Pur și simplu nimeni nu decretul lege stabilește, dar pur și simplu nu permite de marketing.

 Goji pret farmacia tei

Există, de asemenea, exemple de nutritionisti, care „vând” propriile lor motive pentru a promova un produs sau altul. De exemplu, dr. Valentina Venanzi, că în multe articoli9 de la ea este scris informează, cât de cea mai buna calitate goji pret farmacia tei Sin De la ceea ce de fapt este o marcă înregistrată de sito10 care vinde fructe de padure goji pret farmacia tei, și care indică, de asemenea, aceste nu au plecat, dar evidente conflicte de interese, în scopul de a crește vânzările.

Destul de ciudat de calitate, că medicul evaluează, nu iese nicăieri, dacă nu în direcția de vânzări directe, care are pe produsele lor un semn de Xing, că el este în toate privințele marca (dacă ar fi fost într-adevăr un fel de goji pret farmacia tei, nu poate fi înregistrată ca marcă, italiană legi, cu excepția de a fi modificate genetic, și, prin urmare, să nu fie mai mult, ceea ce este firesc).

În plus, zeci de site-uri web și de căutare, care doctorul spune că a găsit pe internet este, de fapt, nicăieri, niciodată, nici link-uri, sau messi în lista literaturii, chiar și la același loc de vânzare: de a studia și pentru a se asigura că informațiile într-adevăr necesară, atunci ar fi minunat, că medicii și experții, referindu-se la sursele din care provin informațiile, că crearea de link-uri la articole, pentru a transparenței față de utilizator, care ar putea citi în original surse, mai degrabă decât „cuvântul”.

Tipurile de fructe de padure goji pret sunt doar două: Lycium barbarum si Lycium Chinense. Fructe de padure goji pret sunt foarte gustoase, pur și simplu nevoie pentru a se abtine de la cei care pretind că ele sunt frumoase și niciodată nu am văzut ca este îndepărtat de argument.

Click aici pentru a certificatul de înregistrare a mărcii Sin și logo-ul.

Că bunurile într-adevăr goji pret?

Sale antioxidante capacitatea, într-adevăr uimitor. David Wolfe, guru american de mișcare, raw food (luțk), în cartea sa de mare succes super-duper, se recomandă goji cu astfel de entuziasm și mereu își amintește de fiecare datăGoji plafar componența și doza când se ocupă de lista de produse de înaltă avantajele împreună cu Mac sau Spirulina.

Legenda a crescut în jurul valorii de goji este că are un conținut de Vitamina c de 500 de ori mai mult decât portocalele. Pentru a ponderea, goji este de fapt de 5 ori mai mult: 500% – nu este același lucru, de 500 de ori, pentru cineva este așa. Cu toate acestea, dacă vom compara consumul de goji din portocale, care, de obicei, mâncăm în greutate mult mai mult, este foarte probabil că Vitamina c ar trebui să scoate mult mai mult din portocale, pentru că vom lua mult mai mare (se pare că portocalele sunt de calitate).

În plus, fructe de padure pot întări sistemul imunitar: gust dulce de fructe vine de la polizaharide complexe de carbohidrati lent de asimilare, și se consideră că efectele pozitive asupra sistemului imunitar, a pornit, în special, din aceste polizaharide. Există, de asemenea, mai multe studii pe conținutul de goji Omega-3 și 6, necesare pentru producerea de hormoni și de dezvoltare a creierului. În plus, s-a constatat explicit capacitatea de detoxifiere a ficatului și rinichilor și a proprietăților sale benefice pentru vedere.

Doctorul Earl Mindell, considerat de mulți unul dintre cei mai cunoscuți nutriționiști din lume, a scris libro11 apropo, „Goji: Himalaya Health Secret”, în care explică toate proprietățile și originea de fructe de padure Goji. Doctor Mindell – aceasta este doar una dintre multele exemple care au donat pentru cercetare, de îngrijire și de la sol, dar acesta este un exemplu de autoritate, fiind una dintre primele și a fost recunoscut ca unul dintre cei mai cunoscuți experți în domeniul de medicină preventivă și homeopatie.

Problema este că, așa cum se întâmplă adesea, doctor. Mindell exagerate și a susținut (chiar live), că goji pot vindeca cancerul. S-a dovedit mai târziu că una dintre intențiile sale a fost de a vinde suc de goji companie straturi. Revenind la subiect, care a fost deja făcută anterior: există într-adevăr nevoie pentru a umfla proprietăți de masă, ca și goji, care în prezent se constată că persoana este bun doar pentru scopuri comerciale? Goji este un aliment minunat, prezenta, super-alimente, dar nu vindecă cancerul, nu de a pierde în greutate și de a nu adormi în câteva zile fără somn!

 Goji plafar componența și doza

Mancarea este destul de plin

Goji plafar componența doza face parte din familia plantelor solanacee, cum ar fi roșii, vinete și cartofi, și hrănitoare profil, este foarte diferit de alte fructe, de exemplu, capsuni sau fructe de padure. Aceasta este ceea ce împinge un nutritionist David Wolfe a numit „super foods”, nu faptul că acesta conține doar două sau trei funcții speciale, dar, de asemenea, cel puțin o duzină!

Este o sursă importantă de proteine, deoarece conținutul de aminoacizi, care între 12% și 14%, ceea ce corespunde cu numărul de proteine, care are o friptură, că nu se întâmplă în nici un alt cunoscut fruct (în lumea plantelor există mai multe proteine numai din cereale, cum ar fi quinoa, unele leguminoase, unele alge și unele fructe, cum ar fi uscate, migdale).

În plus, conține deja menționate, de asemenea, polizaharide, care sunt cunoscute ca stimulatoare a sistemului imunitar; betaină, cunoscut pentru capacitatea de detoxifiere a ficatului; antioxidanti, cum ar fi zeaxantina și luteina; mai mult de douăzeci de oligoelemente, vitamine grup B și vitamine, acizi grași esențiali și o mulțime de substanțe nutritive.

Cum putem să-l mănânce?  

În fiecare zi este recomandat, există aproximativ 20 de grame de goji plafar componența doza, ca un maxim. Astfel, de exemplu, în ziua puteți mânca 10/20 g goji plafar componența doza dimineața, să mănânce fructe de padure, deoarece acestea sunt sau sunt amestecate în terci, și apoi mănâncă legume la masa de prânz (de exemplu, tocăniță de năut), dacă preferați un aport zilnic de proteine de origine vegetală.

Exact la fel am putea să mănânce un pumn de fructe de padure la micul dejun, iar apoi pregăti o rețetă cu goji, la prânz, de exemplu, orez cu goji sau tătar goji. Gustul său deosebit în combinație chiar bine cu salata de rucola si blue cheese sau de suc din mere și fructe de padure. Dacă doriți să goji în pulbere, este recomandat să înghețe pentru a se pisa, pentru a evita ca acesta devine lipicios.