Gadget-Uri Utile Pentru Cultivarea Cânepei

398

Dacă sunteți pasionat de cultivarea canabisului în căutarea unor noi dispozitive pentru a încerca sau căutați un cadou pentru un prieten, încercați unul dintre aceste gadget-uri de canabis în creștere! Cu aceste accesorii minunate veți reuși să colectați ierburi de calitate superioară!

În ultimele decenii, lumea cultivării cânepei a suferit schimbări semnificative. Legile privind marijuana au devenit mai tolerante, iar tot mai mulți oameni de astăzi au capacitatea de a cultiva în mod independent iarbă de înaltă calitate, o tendință de creștere rapidă în întreaga lume. Astăzi, fermierii au mai multe gadget-uri care facilitează creșterea ulterioară, ceea ce face posibilă atingerea unor vârfuri de înaltă calitate, cu un efort minim! Iată o listă cu cele mai interesante și utile gadget-uri care vă vor permite să vă îmbunătățiți cultivarea de cânepă!

globuri sunt pietre din care apa curge ” pietre din care apa curge”

Am aranjat un weekend în afara casei, dar plantele trebuie să fie udate în timp ce nu este acolo? Nu s-a întâmplat nimic. Echipamentul globuri sub formă de” pietre din care curge apa ” vă va permite să udați plantele, nu necesită dispozitive speciale de înaltă tehnologie. Aceste globuri produc suficientă apă timp de patru zile. Pur și simplu puneți-l în fiecare oală și plantele primesc apa de care au nevoie. Puteți să vă odihniți departe de casă, știind că nu veți găsi surprize neplăcute în întoarcerea voastră!

În vânzare puteți găsi accesorii și aparate de măsurare a ph-ului în câteva euro, care pot fi găsite cu ușurință pe eBay, la fel ca în alte puncte de vânzare. Cu toate acestea, acești metri ieftini de ph tind să se rupă ușor și nu sunt foarte exacți în măsurătorile lor! Una dintre cele mai bune investiții pe care un fermier le poate face este un dispozitiv de înaltă calitate pH-Metro, cum ar fi Bluelab. Aceste modele speciale vin cu unul nou (și profitabil! un sistem de măsurare a TDS( cantitatea totală de solide dizolvate), ceea ce înseamnă că puteți determina cu mai multă precizie cantitatea potrivită de nutrienți pentru a adăuga! Bluelab este renumit pentru calitatea produselor sale, serviciul clienți și garanția pe care o oferă.

O lupă de la un bijutier sau unul dintre aceste Microscoape mici care sunt vândute pe eBay poate fi de ajutor, dar nu la fel de mult ca acest obiectiv macro pentru smartphone-uri! Partea macro a plantei se poate dovedi utilă din mai multe motive. Acest obiectiv este perfect pentru gestionarea pistililor „profesioniști” și a firelor de plante, deci găsiți cel mai bun moment pentru a colecta. În plus, se poate dovedi la fel de util pentru a scăpa de orice dăunători sau alți agenți patogeni potențial periculoși pentru plantele dvs. prețioase. Doar să ia o fotografie cu telefonul mobil și partajați-l pe forumul tau preferat despre cultivarea de cânepă!

senzor de plante Wi-Fi koubachisensor pentru plante Wi-Fi KOUBACHI

Este unul dintre aceste gadget-uri moderne, care sunt foarte utile pentru cultivarea cânepei. Senzorul de plante Koubachi Wi-Fi arată ca mijlocul dintre oul străin și crosa de golf. Odată ce este pus în pământ, va măsura umiditatea, temperatura și intensitatea luminii. Datele colectate vor fi trimise la telefonul mobil sau direct la e-mail. În acest fel, veți fi mereu la curent cu cele mai recente tendințe ale plantelor dvs.! Vă va spune că Fecioara dvs. are nevoie de apă, dacă este nevoie să reglați lumina sau este prea fierbinte sau prea rece. Dispozitivul este montat cu aplicația mobilă, dar puteți verifica, de asemenea, starea plantelor direct din aplicația Online. Nu este suficient de compact pentru a transporta suficient de avansat pentru a crește plantele pentru tine, dar caracteristicile sale sunt foarte utile și nu costă prea mult!

ochelari de protecție LED ochelari de protecție pentru iluminat cu LED

Aceste ochelari de protecție moderne pentru iluminatul cu LED-uri pot fi foarte utile. Proteja ochii de radiații UV, potențial periculoase, emise de unele corpuri de iluminat cu LED-uri. În interior, lămpile cu LED-uri cu spectru violet de nuanțe vor fi inversate de lentilele acestor ochelari, permițându-vă să vedeți plantele cu culoarea lor naturală, ceea ce se poate dovedi foarte util. Nu în ultimul rând, aspectul lor este foarte elegant și”cool”. Spre deosebire de alte branduri de ochelari de creștere, prețul acestor ochelari este disponibil pentru toată lumea!

„Leaf” este o creștere superbă de înaltă tehnologie-box ,care”crește automat plantele și poate fi controlată convenabil de un smartphone”. Leaf are un aspect similar cu un frigider mic, echipat cu un sistem de cultură complet și automatizat pentru a ajunge la partea de sus a calității: iluminat cu LED-uri de plante, îmbogățire O2, control al aerului, sistem de irigare automată, Camere HD și sistem automatizat pentru dozarea nutrienților și multe altele! Acest Grow-Box este conceput pentru toți producătorii, de la mai puțin la mai experimentat. Pentru fermierii începători, nu va mai trebui să vă faceți griji cu privire la plantele lor, va fi o frunză care va avea grijă de tot; în timp ce agricultorii mai experimentați vor aprecia controlul asupra setărilor prin intermediul telefonului mobil!

Compania de producție a declarat că Leaf va fi disponibil pe piață începând cu „această toamnă”, dar nu au fost încă publicate date despre prețuri. Cu toate acestea, merită să urmăriți plecarea viitoare.

optimizarea apei în serraLOOP-gadget pentru optimizarea consumului de apă în seră

Loop-gadgetul de optimizare a apei din seră este un dispozitiv uimitor și minunat pentru cei care cresc plante într-o seră. Problema cu efect de seră este că acestea pot acumula prea multă umiditate datorită cantității mari de apă care se evaporă și se evaporă din plante. Ciclul este conceput pentru a colecta condensul de umiditate produs de apă, ceea ce face ca acesta să cadă din nou în solul din care plantele îl pot folosi. Aceasta înseamnă că bucla are o serie de avantaje: îmbunătățește climatul în care plantele cresc, reducând excesul de umiditate, previne creșterea mucegaiului și a ciupercilor și reduce frecvența udării! Îți place lista noastră de gadgeturi pentru cultivarea cânepei? Știi despre alte gadget-uri strălucitoare pentru a facilita cultivarea? Împărtășește-ne cu noi și cu cititorii noștri sfaturile tale!