Femei dieta: greșeli pentru a evita

372

Oamenii, și mai ales fetele, cred că pentru a vedea cum scade greutatea, trebuie să aveți un pic, sărind peste mese sau chiar foame

Dorința multor femei – „vreau să piardă în greutate cât mai curând posibil, după ce trece printr-un mod simplu, care nu necesită suficient efort”. Ei bine, vă voi spune un secret: nu există nici o metodă care vă face să aveți totul dintr-o dată. Cheia pentru pierderea în greutate este răbdarea (corectă). dieta pentru pierderea rapidă în greutate articol Dr. Georgia Stramigioli în plus față de ea trebuie să aibă un mod eficient, care va face astfel încât situația în timp să rămână stabil de reducere în greutate. Răbdare și metoda eficientă; două puncte sunt greu pentru a obține.  Mulți oameni cred că” cu cât mănânc mai puțin și pierd mai mult în greutate”, dar într-un timp scurt procesul devine ca un câine care mușcă coada. O femeie răspunde la stimuli mult mai repede decât un om, de asemenea, duce la adaptarea la un deficit de calorii dietetice.

Din păcate, fetele pentru pierderea în greutate, se oprește mult mai repede, acest lucru se datorează faptului că, odată ce organismul citește deficitul de energie adecvat, femeia reduce imediat leptina (hormonul care reglează metabolismul). În acest articol am să explic ce se întâmplă în organism atunci când o scădere a împușcat calorii sau se aplică mentalitatea „mai mănânc și mai mult să piardă în greutate” în timp, acordând o atenție la feminină a universului (acest lucru a afectat mult mai multe, mult mai multe opțiuni, în comparație cu bărbații). Vă voi spune care sunt trucurile reale de a aplica în fiecare zi pentru a pierde în greutate fără efectul de reflexie a efectelor. Femeie și dieta: o relație dificilă de dieta femeie greșeli în primul rând lăsați-o să se oprească cu obsesia de management de greutate. Greutatea nu este judecătorul nostru, judecătorii înșiși.

Această propoziție este adresată, în primul rând, celor care cred că stima noastră de sine este direct proporțională cu forma corpului nostrum

 De îndată ce apare un indiciu suplimentar asupra ei înșiși, fata devine deprimată. Amintiți-vă, nu numai corpul nostru, dar mult mai mult. În orice caz, dacă te uiți în oglindă și sunteți mulțumit de tine, puteți acționa rațional, întotdeauna bine înarmat cu cuvântul magic răbdare. De ce nu se cântărește în fiecare zi? Simplu, greutatea noastră este un set de mușchi, grăsime, apă, oase și alte țesuturi. Ați încercat vreodată să cântăriți dimineața pe stomacul gol și seara după cină?

Probabil ați observat modificări ale prețului greutății. În liniște, nu câștigă în greutate pe tot parcursul zilei, doar corpul nostru este supus în mod constant schimbărilor de apă care pot fi furnizate de mulți factori. Pentru femei, acumularea de lichide (și, prin urmare, masa pe cântare), în special în perioade asemănătoare menstruației, dar, în general, aveți și perioade de stres intens (creșterea cortizolului, hormonul crește retenția de apă) și după un antrenament intens. Fetele consumă mai puține calorii decât bărbații în timpul activității fizice. Acest lucru se datorează faptului că se cântăresc mai puțin și pentru că sunt proporțional mai mici decât țesutul muscular.

Acest lucru înseamnă că, pentru a arde aceste calorii, trebuie să exercite mai mult, dar, de asemenea, duce la mai mult stres organic și producția mare de cortisol

Acest lucru duce adesea la o creștere a retenției de apă, în special la nivelul extremităților inferioare. Dacă simțiți că aveți picioare și burtă umflate, nu vă panicați ” Doamne! Dintr-o dată, ea a tastat! Ce s-a întâmplat cu magia neagră?”gândiți-vă și la varianta hormonală și gândiți-vă că ar putea fi doar apă. Grăsimea se acumulează pe termen lung, mai degrabă decât de la o zi la alta, așa că ar trebui să evitați sfârșitul mesei după ce vă descoperiți situația, deoarece este absolut temporară. Ce nu vă spun despre dieta radicală a femeilor ” vrei să piardă în greutate cu 7 kg în 7 zile? Bea apă și veți vedea rezultatele!”Sper că oamenii cred cu adevărat în aceste cuvinte, deși sunt sigur că cineva încă speră că aceasta este metoda potrivită” așa cum sa spus mai devreme pentru a pierde în greutate, aveți nevoie de o metodă eficientă. Iată fraza „atât de multe kilograme în câteva zile și fără efort” nu este.

Cea mai obișnuită greșeală pe care o fac fetele este, desigur, eliminarea carbohidraților și a grăsimilor, deoarece acestea „câștigă în greutate”

Așa este, este un exces (chiar și o proteină) care face grăsime, corpul nostru trebuie să ia toate macronutrienții necesari, pentru că în caz contrar, plătește pentru asta. Proteinele sunt importante pentru menținerea țesutului muscular, din fericire, fetele, în comparație cu bărbații (cel puțin un punct în favoarea noastră) tind să catabolizeze mai puțin masa musculară într-un deficit de energie egal. Dar acum voi explica de ce eliminarea carbohidrati, grăsimi și foame, în general, este ca un „câine care musca coada” corpul merge în rezervă. Corpul nostru este o mașină care este utilizată pentru a menține homeostazia. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când apare o schimbare în organism, aveți un răspuns care restabilește echilibrul. Dacă luați calorii în timp, vă pierdeți metabolismul, setați „consumul de energie”. Nu crezi că trupul nu observă că mănânci mai puțin, nu-l putem înșela mult timp. Mai ales la o femeie, organismul citește rapid eșecurile energetice și răspunde prin inhibarea metabolismului. Cu siguranță printre voi este cineva care ucide cardio și sală de gimnastică, puțini dintre ei și rămâne supraponderali. Știi de ce se întâmplă asta? Deoarece metabolismul dvs. este probabil sub pantofi. Aceasta nu este metoda potrivită, așa că încercați să o schimbați. Când nu ne mai hrănim corpul așa cum era de așteptat, va încerca să păstreze depozitele de grăsimi, ceea ce are pentru că are un deficit de calorii, la fel ca”foamea”. Starea cetozei carbohidrații sunt un nutrient care este utilizat în scopuri energetice și elemente care nu pot trăi fără: celule roșii din sânge, celule albe din sânge, anumite celule renale și glandele sexuale.