Durere în Picioare – Picioarele bolnave: de Ce?

2360

Durere în picioare-este o tulburare destul de larg, care este interesat de mai multe persoane. În general, aceasta tulburare este mai frecventă la persoanele în vârstă, dar poate apărea la persoanele de orice varsta. În multe cazuri, dureri de picioare, nu se manifestă, dar poate fi precedată de o stare de edem.

Umflarea picioarelor este o problemă comună, în special răspândită în rândul femeilor care petrec mult timp în статичном stare, ca unul, în Durere în Picioarepicioare sau așezat. Acest simptom este de multe ori de multe ori trece neobservat, ca și cum ar fi fost o consecință inevitabilă a timpul care trece. Dacă umflarea este însoțit de o senzație de greutate și durere, provoacă în primul rând, sunt inevitabile, grijile, împinge subiect de cercetare.

Așa că, dureri de picioare – poate fi asociat cu balonare și o senzație de greutate – poate ascunde o varietate de patologia de interes, este important de a determina exact cauza. În astfel de situații, medic permite de a determina existența unor condiții patologice și de intervenție timpurie pentru a facilita operațiunile de căutare și de a elimina.

Diagnosticul

După cum sa menționat deja, dureri de picioare – de sine stătător sau în combinație cu alte tulburări – acest lucru poate fi un semn de orice boli, în baza de date nu a fost încă identificat.

Desigur, diagnosticul în favoarea senzații și experiențe, încheiate la pacient. De exemplu, în timpul examinării, medicul va evalua, sau – în plus față de durere – este de asemenea prezent edem, dacă sunteți interesat în una sau ambele picioare, dacă acestea sunt însoțite de căldură, dacă aceasta a apărut dintr-o dată, dacă el este situat la nivelul de conectare a articulațiilor (de exemplu, la glezna sau genunchi), dacă a fost o consecință a prejudiciului sau dacă ea este însoțită de alte simptome cum ar fi dureri de spate. http://superfit-blog.com

Un specialist ar trebui să obțineți, de asemenea, informații cu privire la o posibilă aplicarea de medicamente (anticonceptionale, steroizi, antagoniștii de calciu și așa mai departe) și starea de sănătate în general (cu accent pe a funcției hepatice, renale și tiroidiene).

Evaluarea acestor parametri va ajuta medicul la stabilirea primei de diagnostic, care în continuare va fi confirmată în studii clinice (în special umflarea pielii și de mai sus, studiile de varice, evaluarea tensiunii arteriale, mobilitatea articulațiilor, de cercetare de relații și așa mai departe).

Cauzele

Pentru a rezista la dureri de picioare, este important pentru a face un diagnostic corect, pentru a determina ce a dus la apariția acestei tulburări.

Mai jos sunt enumerate cele mai frecvente cauze de durere la nivelul picioarelor și simptome, la care sunt atașate.

Boala arterelor periferice

În boli ale arterelor periferice cauzele de dureri de picioare, care apare în timpul mersului și dispare după odihnă. Picioarele, de asemenea, pot părea reci. Este o boală gravă, care își recunoaște în claudicație intermitentă cele mai comune simptome (dureri de picioare se intensifică treptat, dacă împiedica executarea mișcării, se oprește după o scurtă perioadă de odihnă, și apar din nou în timpul antrenamentului).

Dacă durerea persistă, în ciuda așteptărilor, trebuie să efectuați în regim de urgență, pentru a vizita un specialist de control: acesta poate fi o importantă arteră de ocluzie.

Vene varicoase

În caz de varice, picioare – în plus, că edeme – de multe ori sunt dureroase, mai ales atunci când este lăsat în mașină pentru câteva ore.

În poziția de vene vene varicoase are loc un sentiment sporit de căldură (hipertermie), uneori însoțită de o puternică senzație de mâncărime. Se observă inițiale modificări modificări cutanate (roșeață și mâncărime), care a agravat treptat, ajungând în ulcere varicoasă (traumatism, hemoragie).

Tromboza

Tromboza este, de obicei, apar într-un singur mădular. Piciorul arata roșie, fierbinte iobrzęk capătă consistența moale. Examenul medical trebuie urgent, ca un cheag de sânge se poate desprinde, de a merge în club, pulmonar și duce la moarte arterei pulmonare (embolie brusc ramuri arteriale cerc de plămâni).

În tromboza venoasă este o gravă și complicațiile posibile boli care pot duce la o stagnare de sânge venos. În embolìa pulmonar, trebuie să fie suspectă de fiecare dată când apare o durere bruscă în piept, în zona de patologia venelor profunde.

Artrita

Artrita este, de obicei, afectează articulațiile, cum ar fi genunchi sau șold. Durerea poate apărea în orice moment, de exemplu, atunci când o persoană se ridică în picioare, după ce m-am așezat pe o perioada de timp. Tipic este, de asemenea, sztywnośćstawów , care are tendinta de a se „topi” cu mișcarea. O radiografie este adesea necesară pentru confirmarea diagnosticului.

ArtritaSciatica

Sciatica se caracterizează prin durere intensă, care se extinde de la partea de jos a spatelui, de-a lungul partea din spate și suprafața exterioară a coapsei, în jos, în lateral, în picioare, într-un picior (sciatică). Acest lucru este din cauza de compresie sau de inflamație a nervului sciatic, de obicei, duce la patologie intervertebral, cum ar fi artrita coloanei vertebrale sau hernie de disc. Confirmarea diagnosticului, veți obține să treacă CT.

Crampe musculare

Există diferite tipuri de reduceri, care pot fi rezultatul de munca sau din cauza unei leziuni la picior. Spasme musculare periodice, care apar pe timp de noapte, pot fi foarte dureroase, dar rareori o manifestare a bolilor vaselor de sange. Cauza exactă de convulsii, de fapt, nu se știe, așa cum nu există un panaceu. În timpul lunilor de vară, poate fi utilă o dieta bogata in fructe, legume si lichide, pot fi prelucrate cu ajutorul pachetului de sare (de exemplu, dacă transpiri foarte mult sau de a efectua o muncă plătite intens)

Sindromul picioarelor neliniștite

Sindromul picioarelor neliniștite-tulburări de somn , caracterizată prin senzații neplăcute la nivelul picioarelor și de urgență incontrolabil mișcare, atâta timp cât pentru vacanta, mai ales, atunci când o persoană încearcă să adormi. Pentru a facilita intestinale, uneori, trebuie să se ridice din pat și să meargă. Provoacă dificultăți de a adormi și de multe ori mișcări de picioare Sindromul picioarelor neliniștitepot provoca noapte treziri. De multe ori examenul clinic nu detectează nici o problemă fizică de bază. O varietate de medicamente, iakupunktura poate ajuta.

Tratamentul

Deoarece în cele mai multe cazuri, dureri de picioare este un simptom al unei alte boli, pentru tratament adecvat, trebuie să stabilească mai întâi cauza.

Din acest motiv, este important să se consulte cu medicul dumneavoastră, care, după stabilirea diagnosticului, poate prescrie un tratament care se potrivește cel mai bine în fiecare caz. De fapt, tratamentul medicamentos sau mai puțin – acest tip de tulburare, va fi diferit în funcție de cauza care a dus la dureri.

De exemplu, în cazul în care durerea în picioare провоцируется astfel de boli, cum ar fi artrita sau sciatica, acest lucru poate fi util să se recurgă la aplicarea de AINS (medicamente antiinflamatoare nesteroidiene cum ar fi aspirina, ibuprofen sau diclofenac), care pot avea un efect anti-inflamator și, în același timp, Antistax.

În acest caz, atunci când o durere în picioare în cazul în care cauza de tromboză, în schimb, medicul dumneavoastră poate decide să prescrie preventiv, administrarea de medicamente, subțierede sânge, pentru a preveni formarea de noi cheaguri de sânge.

În orice caz, indiferent de motiv, dureri de picioare-aceasta este o boală care nu ar trebui să fie subestimată, deoarece acest lucru poate reprezenta un semnal de alarma, pentru a indica prezența posibilă patologie, la baza, uneori chiar foarte grave.