DIY pedichiura: cum de a avea sănătoase, frumoase și îngrijite picioarele

475

Picioarele, mai ales atunci când vine momentul perfect de an, ar trebui să fie sănătos și bine îngrijit. Iată câteva sfaturi pentru pedichiura DIY de regula de artă. Ne apropiem de mai calde luni și creștem dorința de a învăța. Mai întâi de toate, picioarele sunt personajele principale, deoarece timp de mai multe luni, ei au fost nevoiti șosete și pantofi de toate tipurile. De aceea este important de a trata, dacă din punct de vedere medical, cu creme caracteristicile tehnice, cât și estetic, cu pedichiură. Iată o soluție bună”DIY pedichiură”.

Începeți cu o baie timp de 10 minute în apă caldă, săpun și pentru instantanee de relaxare săruri pentru baie. Puteți începe лечебному скрабу, eliminarea celulelor moarte ale pielii și a impurităților. În mod regulat taie unghiile sau limita lor. Mai bine să utilizați de carton sau ceramice пилочки decât de metal, deoarece acestea sunt mai subțiri în structura unghiei. Primul tip este potrivit pentru toate unghiilor și mai ușor de manevrat, al doilea, cu siguranță, o viață mai lungă. Forma potrivită pentru unghii de la picioare, este de formă dreptunghiulară, având grijă să nu tăiați prea mult de externe, unghiuri, pentru că riscați să le facă așa cum este el întrupat. Pentru același motiv nu se taie prea scurt: păstrați-le la o lungime puțin mai mare decât un deget.

Prin urmare, pentru a se bucura de un moment de bunăstare, se aplică o cremă hrănitoare și de masaj, mai ales pe tocuri, până la absorbția totală în piele, care este cel mai simplu mod de a avea mereu o piele fina. În caz de bataturi si bataturi, încercați să eliminați-le cu tradiționale de piatră ponce sau, mai bine încă, puteți admira pe „metoda bunicii”: трете zona afectată cu suc proaspat de lamaie sau cu ulei de ricin seara, înainte de culcare și după o baie de picioare, sau pune usturoiul pisat cu un bandaj, se repetă tratamentul timp de mai multe zile. Pentru bataturi la pacienții picioare, care nu sunt utilizate cu foarfeca sau lame, tu a alerga riscul de a obține un prejudiciu sau alt mod de a face problema: este mai bine să consulte un ortoped.

DIY pedichiura: cum de a alege un lac de unghii

Pentru a termina, mai ales atunci când picioarele tale sunt întotdeauna la vedere, se decoreaza-le cu lac de unghii, mereu atent la bunăstarea dumneavoastră de unghii, alege lacuri de certificate de calitate inovatoare și mai puțin toxice, sigure și formulări.

Ca cu culoarea decide? Cu un Univers de nuanțe, care ofera casele de infrumusetare, acum puteți alege, de a schimba culori, de asemenea, în funcție de modul în care ești îmbrăcat. Pentru a intra în condiții de siguranță, utilizați tonuri neutre, mai ales în nuanțe de roz și de culoarea nisipului. Cele mai plin de farmec pot îndrăzni chiar și cu mai multe flori. Sfat pentru un om este mereu în mișcare și de a exercita: gel contra oboselii. Aplicarea sa va fi un mijloc ideal pentru a calma durerea în picioare după deosebit de zile agitate.

Iar pentru cei mici? Nu e nici real, secret, pur și simplu păstrați-vă picioarele sunt întotdeauna curate și catifelate.