De îngrijire a pielii: sfaturi de la centru de înfrumusețare

916

Știind că pielea dumneavoastră este esențial să se facă în mod corect, pielea este un element foarte important al corpului nostru, servește pentru a proteja țesuturile subiacente și este o caracteristică care ne diferentiaza unul de altul; din piele, poți să înțelegi o mulțime de lucruri pentru o persoană, în primul rând, de vârstă,cosmetic dar, de asemenea, obiceiurile individuale datorită caracteristici unice.

Frumusețea Centre Pearlage sunt specializate în îngrijirea persoanei, desigur, nivelul de cunoștințe al pielii este fundamental pentru alegerea cosmetice este mai adecvat, în fapt, noi lucram cu companii de cosmetice competente care au diferite linii de specialitate în funcție de nevoie, și vom exclude produsele care conțin ingrediente care nu sunt compatibile, și potențial periculoase, cum ar fi petrolatum, parafina si parabeni.

Sfaturi pentru tenul gras, impur piele și cu probabil prezența de acnee.

Există diferite tipuri de piele, care, în cursul anilor, supuse diferite variante și de a determina modificări în fizio-patologice unic. Pentru a efectua un consult pe tine evalua diverși factori, cum ar fi culoare (fototip cutanat), gradul de hidratare, consistența, aspectul, și cantitatea de sebum prezent. Datorită consult va fi capabil să acționeze în mod corespunzător chiar și atunci când există unele imperfecțiuni ale pielii (cum ar fi așa-numitele „cioara picioarele lui”), care este dorinta ta de a corecta. Vezi acest articol despre Fizzy Slim

În acest articol, aș dori să vă dau câteva noțiuni, și consiliul pentru îngrijirea pielii în funcție de tipul: gras, impur și au tendința de a fi acneea, pielea uscată, sensibilă combo (de asemenea, numit piele mixtă), sau de imbatranire a pielii.

Primul test pentru a determina dacă grăsimea este atunci când veți începe să se simtă fata usor gras. În realitate, cei mai mulți oameni pot simți pielea mea gras în după-amiaza târziu, dar dacă această caracteristică, se simte în prima parte a zilei, atunci există o bună șansă că este adevărat! Tenul gras este cel mai rezistent la razele soarelui și de absorbție a produselor cosmetice.

Ideal cosmetice pentru acest tip de piele va calmeaza, hidrateaza si purifica epidermice straturi de suprafață, pentru a lupta împotriva proliferării bacteriilor și facilitarea de închidere a foliculilor. Dacă tenul gras are acnee, este recomandat ca alegerea de produse cosmetice în măsură să echilibreze activitatea glandelor sebacee, care de multe ori au o supraproducție sebacee. Vă recomandăm să utilizați un produs antiseptic.

Curățirea gras, impur pielea tinde să fie acnee se întâmplă printr-un detergent delicat pentru a rula în dimineața și seara, sfatul nostru este de a folosi doar degetele pentru a intinde uniform, masand zona pentru aproximativ 30 de secunde înainte de clătire-l.

De două sau de trei ori pe săptămână este recomandat să se aplice un produs cosmetic care conține acid salicilic, dar fără prezența de alcool.

Este recomandat să utilizați un produs cosmetic care conține retinol, care, în plus față de având proprietăți anti-îmbătrânire, reduce prezența de ulei de pe suprafața pielii, deoarece diminuează aspectul de pori mari.

Foarte importante sunt produsele cosmetice cu exfoliere (de exemplu, acid mandelic, care nu este fotosensibil), aceste substanțe stimulează reînnoirea celulară (turn-over celular), și reduce hiperkeratoza a foliculilor, încurajarea eliberarea de sebum prins în conductele de glande.

Sfaturi pentru pielea uscata.

Acest tip de piele este ușor de iritat și sensibil. În fapt, dacă nu există o reacție negativă la multe produse cosmetice (sau toate) pe care le-au încercat, cel mai probabil, sufera de piele uscata.

pielea uscata

Pielea uscata are nevoie de multă grijă, deoarece este întotdeauna fragil, delicat și cu fulgii, este nevoie de un curs intensiv de tratament cosmetic este de a hidrata straturile superficiale ale epidermei și de a hrăni profund pielea cu produse care sunt calmante și hrănitoare.

Folosiți un detergent slab și non-spumare, vă recomandăm să utilizați doar o dată pe zi, de preferință seara.

Uscat pielea trebuie să fie hidratată! Stratul cornos, adică stratul de celule moarte, care protejează suprafața pielii, tinde să se uzeze mai repede cu pielea uscata, de aceea este esențial să-l repare. Te sfătuiesc să utilizați cosmetice hidratante, bogate în conținut ridicat de fosfolipide și acizi grași esențiali. Foarte important este de a proteja pielea de agenții externi.

Sfaturi pentru pielea sensibila.

Pielea sensibila este fragil, predispus la iritatii si cuperoza (capilare fragile). Acest tip de piele este predispus la formarea timpurie a ridurilor, de asemenea, este foarte sensibile la „agresiunilor” din exterior ca funcția de barieră a pielii este deosebit de modificat (mult mai puțin eficient).

Pentru a fi capabil de a trata în mod corespunzător pielea sensibila, ai nevoie de o soluție care este deosebit de atent, și utilizarea de produse cosmetice ar trebui să fie foarte delicat, nu sunt recomandate pentru produse chimice agresive, iritante, alergeni; toate produsele trebuie să fie liber de coloranți, nichel, crom, cobalt, și alcool.

Curățarea feței ar trebui să fie făcut cu detergenți ușoare și ulei pentru a preveni roseata, exfoliere și uscăciune a pielii.

În unele cazuri, este necesar să se intervină cu suplimente alimentare, specifice, care conțin vitamine, antioxidanți și acizi grași esențiali.

Sfaturi pentru piele-combinate sau mixte.

Acest tip de piele este caracterizat de o combinație dintre cele trei descrise anterior. În piele-combinatecele mai multe cazuri, aveți pielea uscată, sensibilă pe obraji și tenul gras în „zona T”, o zonă care corespunde la nas și frunte.

Persoanele cu o piele mixtă va trebui să echilibreze grijă de propria lor piele cu tratamente de echilibrare.

În ceea ce privește hidratarea, vă recomandăm să utilizați produse fără ulei și trata mai de nord-est a fetei cu o crema bogata (cu fosfolipide și acizi grași esențiali).

Sfaturi pentru imbatranire a pielii.

Pielea de naștere pe care este supusă îmbătrânirii. Elasticitatea și moliciunea pielii sunt influențate de activitatea de fibroblaste, celulele care produc colagen (principalul responsabil pentru elasticitatea si fermitatea pielii) si elastina (principalul responsabil de catifelare, relaxare și integritatea pielii). Cu trecerea anilor producerea de fibroblaste este redusă, iar pielea „vârstele”, pentru că de această facilitate, prin urmare, trebuie să fie tratate cu prudență deosebită.

O vârstă de piele necesită o mulțime de îngrijire, puteți asocia suplimente alimentare care conțin antioxidanți sunt capabili de a limita daunele cauzate de radicalii liberi.

Produsele cosmetice folosite pentru acest tip de piele conține o varietate de substanțe specifice, cum ar fi: hidratare și anti-rid (de exemplu, acid salicilic), antioxidanti (polifenoli și vitamine a, C, E), depigmentare, creme de protectie solara, exfoliants și acceleratoare de turn-over de telefon mobil (de exemplu, acid glicolic).

Ia ceva timp pentru tine pentru a obține în interiorul de rutina ta de îngrijire specifice pentru pielea ta. Cu un pic de lucru, este posibil să se obțină rezultate excelente în domeniul de frumusete, de a lua pe o strălucire sănătoasă, indiferent de tipul tau de piele.