De îngrijire a pielii: 6 greseli, de a nu face fata la partea de sus!

462

De îngrijire a pielii este esențială pentru a demonstra sănătos și сияющего persoane. Există într-adevăr, obiceiuri proaste pe care le facem, fără să știe că noi ar trebui să elimine imediat, dacă vrem să arate pielea fetei, care este invidios pe toți. De mai jos ne dezvăluie câteva dintre ele: iata 6 greseli de evitat, pentru a avea grijă de pielea ta și de a face paradă de fata!

Știi cum să aibă grijă de pielea feței? Mulți dintre noi, la această întrebare simplă, un răspuns ar da, dar de multe ori ne găsim în practică obiceiuri, pe care noi le considerăm corecte și perfecte pentru tenul nostru, care nu fac nimic, în afară de deteriorarea lui. Doar atât: rutina de frumusete, uneori devine atât de auto – și, probabil, în grabă – că nu este atât de neobișnuit, să se poticnească pe unele erori. Dar de îngrijire a pielii este un aspect important, pentru a pune în practica de zi cu zi, cu măsurile de precauție, pentru a arăta fața în top și pentru a evita care se manifestă inconveniente, inclusiv cuperoza, pori dilatati si puncte negre, roșeață sau problemele clasice pielea este prea uscat, gras sau sensibil.

Înainte de a ne afla că cel mai adesea ne facem, și că, în loc de aceasta, noi ar trebui să evite, de dragul pielii noastre, vom descoperi în acest film Secret de frumusete stele, care este întotdeauna arată tineri, odihnit si radiant: Gwyneth Paltrow.

  1. Pentru o bună îngrijire a pielii nu trebuie să utilizați prea fierbinte apa pe fata!

Fața noastră, în special dimineața, are nevoie de apă rece, care instantaneu vă ajută pentru a reduce semnele de oboseală și îngustează porii. Dimpotrivă, apa calda dilata vasele de sange, cauzand astfel posibile roseata, riscul devine chiar mai mare, dacă sunt de acnee sau rozacee.

Un gest frumos, care înviorează, pentru a intra în noastră de dimineata o rutina de frumusete? Simplu: pune pe pleoape un cub de gheață înfășurat într-o subtilă tesatura prosop și țineți-l pentru aproximativ două minute. Vei fi mai mult de odihnă.

  1. Ai пропускаешь tonic? Acest lucru este greșit!

Tonic-este un produs must-have pentru a oferi pielii noastre corectă de curățare și hidratare. Detergenți de la sine nu pot elimina întregul machiaj sau noroi, care se ascunde în pielea noastră, și de aceea trebuie să se recurgă la тонику, care merge pentru a elimina orice reziduu și face pielea perfect curățată și, mai presus de toate, foarte receptiv. Orice ulterioară tonifiere tratamentul va fi mai bine absorbit de piele și, prin urmare, acest lucru va arata imediat mai hidratat și catifelat, dar, de asemenea, освеженной.

Trei. Selectați un produs care este potrivit pentru varsta ta!

Fiecare vârstă are propriile caracteristici și nevoi. Dacă în 20 de ani, trebuie să hidrata, de la 30 și mai departe cresc probleme asociate, de asemenea, cu un dezechilibru de viață. Deci, dacă în 20 de crema hidratanta poate fi suficientă, dacă nu aveți probleme grave, de la 30 în continuare nevoie pentru a începe să utilizați ser, și dacă ei vor începe să apară primele semne de imbatranire, cum ar fi ridurile fine, petele si ofilirea pielii, mai eficiente și bine direcționate de creme.

Nu cred, deci, că un produs este în valoare de un alt sau mai nou, mai mult te vei face bine sau, mai rău, mult mai costisitoare, el va fi mai eficient. Nimic din toate astea!

  1. Nu aveți nevoie pentru a utiliza prea multe produse: specificați calitatea, nu cantitatea!

Dacă este cazul tau de frumusete este similar cu un sac de Mary Poppins, poate faci ceva gresit! De multe ori am возились un pic cu produsele, noi folosim prea mult, iar riscul este de a schimba гидролипидную folie de protecție și se confruntă cu o problemă falsă de deshidratare. Pielea, care este, de fapt, nu uscat, dar în cazul în care sentimentul este același. Cel mai bine pentru a pune pe mai multe produse, dar specifice.

  1. Nu uitați de protecție solară în timpul iernii

Soarele nu s-a dovedit, prin urmare, o crema cu factor de protecție nu este necesar, nu-i așa? Greșit! În principal din cauza de agresiune împotriva poluării puternice, din cauza binomului întărit între conținutul în aer de ozon și UV, care afectează chiar și în timpul iernii.

Ozonul este unul dintre principalele substanțe oxidante prezente în смоге, în timp ce razele UV patrund in epiderma (Uvb) sau derm (Uva) și induce eliberarea de enzime, деградирующих de țesut. Niciodată nu a mers mai jos SPF egal cu 20, chiar și atunci când cerul este acoperit.

  1. Nu utilizați jurul ochilor? Eroare!

Pielea din jurul ochilor este mult mai subțire și fragil decât restul feței; ofilirea pielii și semne de oboseala, mai întâi de citit chiar în jurul valorii de vedere.

Prin urmare, procedura noastră de produse cosmetice ar trebui să ofere îngrijire specială pentru conturul ochilor, cu aplicarea, în acest domeniu atât de delicat, doar pentru un anumit cosmetice (de exemplu, lifting, defatic, antiborse, anti-age). Și după îngrijirea tenului e timpul pentru a trece la corp, eventual, cu produse ecologice și bogat de ingrediente naturale. Aflați care dintre ele pentru a alege în această galerie.