Cum să aibă grijă de părul lung

427

Stelele te fac să moară de invidie lor lungi, strălucitor și mătăsos profilurile? Ai dreptate! Dar în viață nu tot părul atât de minunat sunt ideale. Parul lung sunt frumoase, dacă vă pasă de asta. Experții Jean Louis David dezvăluie toate secretele sale. Sfaturi de suferit uzura de timp, spre deosebire de rădăcini, care sunt noi și sănătoase. „Numai de lungime au nevoie de îngrijire: acestea sunt vechi părului și, prin urmare, mai predispuse la натиранию și natural de oxidare, dacă nu vă pasă de asta. Mediu și părul lung participă la același nivel”,” De-a lungul timpului de lungime devin fragile și обезвоженными: „prin urmare, există proceduri concepute pentru părul lung, pentru rehidratare și consolidarea fibre”,” Pentru că mai mult parul umezite, cu atât este mai moale și mai puternică.

Cum să aibă grijă de părul lungPentru a lungimii nu se încadrează în vârfurile despicate, ai grijă! Mai întâi se uda-le în fiecare zi. „Utilizați procedurile specifice pentru părul lung și proceduri de hidratare, masca de reparații, în special” Ar trebui să se aplice la fiecare шампуню, deoarece efectul de masca durează numai până la următoarea spălare”” Posibil, ideea este de a permite părului să se usuce în mod natural. „Dar în cazul în careaveți nevoie pentru a utiliza un uscător de păr, evitați lipirea părului, și înainte de a folosi placa, încercați să se usuce cât mai mult posibil. În orice caz, se aplică termo-protectoare de manipulare pentru a crea o barieră împotriva căldurii și bine strângeți-le”.

Chick poate dovedi a fi la fel de util pentru a elimina vârfurile de capete, dar numai în cazul în care o nevoie reală! Mai mult vă tăiați vârfurile, cu atât mai mult veți încetini creșterea părului, și este nevoie de o mulțime de timp pentru a avea parul lung! Un ultim sfat: încercați să nu pentru a rupe parul. „Utilizarea prea dense эластиков, de exemplu, va face fulgi de mult mai fragil si se va rupe de fibre”. Atât de bine cu părul legat, dar cu tandrețe! Sfatul nostru: pentru rezultate profesionale, desemnarea în cabina Jean Louis David. Pentru a profund a restabili parul si face efectul mai mult decat orice sampon, selectați fitness tratament. Acest medicament, care revigorează părul profund.

Grija pentru parul lung: cum de a păstra lor frumoase!

Părul lung nu numai necesare, dar și merită mai multă atenție. În acel moment, atunci când părul ajunge la lungimea brațului deja a reușit să supraviețuiască timp de cel puțin trei ani. Acest lucru înseamnă că el continuă să crească, depășind de cel puțin trei sute de sampoane, nu vorbim de orice fel de nuanțe!

Acest lucru este valabil pentru toate părul lung: de la cap până la vârful de păr devin mai sensibile și predispuse la daune. Oricine poartă părul lung, are o teroare de la split se termină vârfuri. Cel mai sigur și ascuțite instrumentul, de îndată ce părul s-au împărțit în două sau mai multe fibre, – este o incizie, care, cu toate acestea, puteți evita utilizarea de produse pentru a restabili split se termină vârfuri și verificarea în mod regulat starea de sănătate a părului. Făcând acest lucru, veți avea posibilitatea de a utiliza cele mai potrivite produse pentru îngrijire.

Modul de îngrijire pentru părul diferă de la un fir de păr scurt, iar acest lucru este o altă problemă. Nu ar trebui să fie nimic din ceea ce face părul lipi de scalp, în timp ce utilizarea abundentă de aer conditionat este necesar pentru vârfuri. Acest lucru este destul de o sarcină dificilă, dar utilizarea corectă a produselor va da rezultate excelente.

Nouă sfaturi de îngrijire pentru părul lung

Face doar sampon nu este suficient pentru părul lung, de orice tip sunt. Ar trebui să folosiți întotdeauna balsam după șamponare și de a face un anumit tratament o dată pe săptămână. Perie părul înainte de spălare, pentru a sampon creat mai puțin dezorientat și noduri. Niciodată să nu faceți coadă de cal cu părul umed. Libere parul se usuca mai repede, în plus, că părul ud este mai sensibil și predispus inuman. Chiar simplu de mestecat poate ruina lor.

Nu frecati parul umed cu un prosop: mai curând posibil, țineți-l la o altitudine de rădăcini și încet împingeți-l la un filtru de protecție uv de păr. Metalice, agrafe de par sau benzi elastice, fără țesut de acoperire nu este necesar de a utiliza. Cu timpul, parul devine fragil. Păstrați parul liber in casa. Tratezi ușor, evitând coafuri, cum ar fi cozi de cal, impletituri sau impletituri. Pune un bandaj (cu toate acestea, evitați plastic), daca parul de pe fata irita tine.

Lasă părul să se usuce singur, atunci când este posibil. Atunci când este posibil, selectați opțiunea „aer rece” pe фене. Dacă aveți nevoie să utilizați de aer cald, păstrați o distanță de nu mai puțin de 6 cm între cap și cioc de păr. Pieptănarea părului cu ajutorul peri de calitate strălucire: cu cât este mai naturală de păr pe centimetru pătrat perii, cu atât mai mult pufos de par va fi vizibil. Aflați mai multe despre îngrijirea părului.