Cum să aibă grijă de părul creț

425

În scopul de a obține parul cret moale și anumite, și este foarte important pentru a afla tipul proprii de păr, astfel încât acestea pot avea aibă grijă în mod corespunzător, nu doar pentru a cumpăra în supermarket, produs de casa de discuri atractiv și să-l arunce pe propriile parul! Există 2 puncte de bază, care trebuie să știți, care deja ne permit să obțineți mult mai mult de elasticitate și de a determina curl:

Amintiți-vă că, întotdeauna, utilizați șampoane și măști, caracteristice pentru parul cret, nu neglija acest aspect, este foarte important și va respecta necesare гидратацию pielii și de a evita inutile agresiunilor la elasticitatea parului. Spălarea se pare cel mai simplu dintre toate, și de multe ori am convins că noi facem totul corect; să verificăm împreună, dacă sunteți deja faci după cum urmează, vom face noastre de complimente, și puteți merge la pasul următor, în caz contrar acesta va fi cazul să citiți cu atenție această procedură:

bucurați-vă părul cu apă caldă, se aplică sampon (special pentru bucle) și începeți masajul scalpului, prin mutarea degetele de la picioare într-un cerc, astfel încât acesta stimulează circulația sângelui în cap. Masaj ar trebui să, de asemenea, de a atinge părțile capului și de a urca apoi la frunte, întotdeauna respectând-o mișcare circulară. După această operațiune vom fi spălați și masați toată pielea capului și a foliculilor, și putem continua cu multe clătiri, de cel puțin 3 minute, pentru a fi întotdeauna făcute cu apă caldă.

Acum puteți spune că vă sunt obtinerea de cea mai importantă parte, pentru a evita parul cret: se aplică o mască specială pentru parul cret! Acest tratament eliberează pe păr tulpină toate elementele nutritive și hidratante, necesare pentru a elimina de fier și ajută la a face parul mai suplu și puternic. Evident, se spală din nou și întotdeauna din belșug și cu apă caldă.

Pentru a usca părul creț trebuie să se ude (nu скремблировать) părul cu un prosop pentru a elimina excesul de apă. Sunteți aproape gata pentru a trece la păr, dar, mai întâi, aplicați un produs profesional de determinare, care va da mai mult de înaltă definiție final al coafurii; produse de definiții pot fi creme de călcat curling, oil non oil sau gel Mousse dynamic.

În această etapă, utilizați un uscător de păr cu un difuzor, (un accesoriu foarte important pentru utilizarea cu părul creț). Amintiți-vă că nu utilizați un uscător de păr pentru potenta maxima, deoarece, de obicei, prea umfla bucle, pierde în determinarea. Uscarea se va face cu susul în jos, în timp ce pe de o parte, veți continua să formeze ondula, pentru a-i da o definiție corectă.

Vara este, cu siguranta, cel mai frumos anotimp al anului, dar nu pentru parul nostru. Soare, vânt, clor si sare pentru a le slăbi, de a risca, în cele din urmă, pentru a le deteriora. Prin urmare, este bine să le protejeze în mod corespunzător, pe toată lungimea lor. Și mai ales în mod constant să aibă grijă de asta, pentru că, uneori, atenție, din păcate, nu este suficient.

Pentru ca părul să fi fost puternic și strălucitor, trebuie mai întâi să se gândească la dieta noastră, urmând un regim alimentar, bogat în fructe, legume, cereale, pește și постным carne. Nu uitați să bea o mulțime de apă: frumusețea părului se realizează în primul rând cu hidratare și de recuperare a corpului. O mica curiozitate: spanac și pătrunjel-este de produse, care este cel mai indicat pentru a combate pierderea parului, deoarece acestea sunt foarte bogate in vitamina E.

Razele UV deteriorează părul albit le intaresc si обесцвечивают. În plus, de soare, de vânt și de aer sărat sunt responsabile pentru a modifica nivelul cuticulei, că de la buna, te desquama. De aceea este important ca de fiecare dată când te expui la actiunea razelor solare, aveți grijă de modul de a acoperi părul pălărie sau cu o esarfa, care poate oferi protecție. În plus, înainte de a expune la soare, puteți aplica un spray special, care poate oferi protecție și hidratare în același timp.

Apa sărată a mării și clorul din piscină deteriorează părul: după baie, este important să clătiți bine cu apă proaspătă. Un alt sfat este de a evita prea multe ori să se spele părul: Dacă nu puteți renunța la acest lucru, spălați-le cu apă și se aplică numai condiționat. Nu uitați să luați întotdeauna produse cu ingrediente naturale, cum ar fi Hair Conditioner Hemp Care, făcute din bio ulei de cânepă, ulei de măsline și ulei de jojoba.

Pentru ca părul să fi fost neted și strălucitor, spălați-vă părul cu apă caldă, dar face ultima clatire cu apa rece. Nu folosiți plastic, perii și piepteni, pentru a alege din lemn. Cel puțin, în timpul verii preferați uscarea naturală, evitând utilizarea unui uscător de păr. Dacă într-adevăr nu se poate face fără ea, să-l utilizați la temperaturi scăzute. Nu uitați să utilizați cât mai puțin posibil placa.

Alegerea de produse de calitate este esențială pentru sănătos și strălucitor de păr. Alege șampoane nutritive capabile de a regenera si repara fibra capilară. Ca sampon Hemp Care, făcut din ulei italiene de cânepă Bio, ulei jojoba Bio și keratina, care respectă naturală гидратацию de păr, împiedicându-l спутывание și oferindu-i luminozitate și corpul. Și pentru a da волосу mai mult de vitalitate, cel puțin o dată pe săptămână, aplicați măști de restabilire. Lasa-l pentru aproximativ 10 minute, pentru ca părul să poată absorbi toate proprietățile sale.