Cum pentru a elimina varice 4 puternice remedii naturale

2853

Multe persoane cu varice, ei vor să știe cum de a elimina varicele sunt o boala care afecteaza aspectul picioarelor, precum și simptome de disconfort care însoțesc adesea prezența lor.

Varice este o conditie care se dezvolta pentru ca acestea să-și piardă sau nu au capacitatea de a pompa sange, deoarece valvele lor au oprit de lucru sau pur și simplu nu au această capacitate.

Această lipsă de circulație face ca sângele să susțină în același vene și inflamate. La rândul său, această inflamație face picioarele se simt obosit, furnicături, grele, și chiar dureros.

elimina varice

Pentru aceste simptome, si aspectul mai puțin genial de a dobândi orice picioarelor cu varice, pacienții care suferă de, și doriți pentru a elimina varice orice metodă este necesar.

Din punct de vedere medical trei cauze ale varicelor

Din punct de vedere medical trei cauze ale varicelor, primul defect al supapelor este de obicei o afecțiune congenitală este recunoscut, cel de-al doilea este din cauza tromboflebită și, în cele din urmă, uneori, sunt cauzate de un dezechilibru hormonal, cum ar fi sarcina sau unele metode de planificare.

Cei care sufera de varice, aveți nevoie pentru a găsi o cale de a le elimina, pentru că dacă nu este tratată la timp, poate provoca afecțiuni grave, cum ar fi flebita, acumularea de cheaguri de sânge, orice răni, și chiar infecții.

Atunci cum de a scapa de varice

Pentru a determina ce tratament cel mai adecvat, trebuie să stabilească mai întâi dacă într-adevăr sunt în curs de dezvoltare varice, deoarece adesea persoana are tendința de a confunda simptomele, sau le ignoră, pentru că primele simptome sunt destul de comune și asemănătoare cu cele de oboseală normală.

dureri de picior, greutate, oboseală, furnicături, senzație de arsură și mâncărime sunt unele dintre primele simptome. Foarte greu, o persoană crede că varicele pot fi tratate, astfel încât să nu acorde atenție până când venele sunt deja judecat, iar boala este avansată.

Inutil să spun, varice avea o soluție definitivă pe termen scurt, ca incapacitatea lor de a pompa sângele înapoi pentru că sistemul lor supapa nu este de lucru în mod corespunzător, sau nu există, și că nu există nici o procedura chirurgicala care se poate lucra în jurul valorii de acest deficit, dar pentru a controla simptomele și de a preveni-le să se reproducă.

Uneori, simptomele sunt mai puternice și mai persistente când era încă în faza de formare, și de a scădea atunci când venele sunt deja încolțite, din păcate, malformație nu va dispărea, dacă nu vom proceda în timp.

Cum pentru a elimina vene varicoase pe picioare

Despre varice există o mulțime de concepții greșite și speculații care vă împiedică să reacționeze în timp și de a găsi o soluție la prima. Este o strategie bună pentru a obține toate faptele pe vene varicoase, și noțiuni de bază să știu cum de a elimina varice fara operatie …

 • Varicele sunt o boala a femeilor. Cu înregistrările curente incidența acestei boli în oameni, în mod surprinzător, datele indică faptul că 25% dintre barbati sufera de varice, cu circumstanța agravantă de a nu avea garanții adecvate, de obicei, omul descoperă această condiție atunci când este prea târziu .
 • Cu siguranta varicele sunt în mare parte moștenite de o parte, și de fapt este un avantaj, pentru că, dacă pacientul are acest precedent și să devină conștienți de ea cu ușurință pot aplica tratamente pentru a elimina varice fara operatie, pentru că acesta nu va crește în tăcere, și vă va fi întotdeauna sub control .
 • Pantofi au o mulțime de a face cu formarea de varice, cu atât mai mult atunci când aveți predispoziție genetică. picioare ergonomic poziție naturală a corpului și în special a coloanei vertebrale, solduri, și picioarele afectate de utilizarea de pantofi cu tocuri înalte, care împiedică buna circulație și tulbură întoarcerea de sânge.

Pentru persoanele care suferă de varice și vreau să știu cum de a elimina varice cu pantofi cu un nivel scăzut sau prea mic este cel mai recomandat.

 • O alta cauza a varicelor este modificări hormonale și este adevărat, că este motivul pentru femeile gravide sau cele care folosesc metode contraceptive, de multe ori a dezvolta boala. Unele contraceptive de nouă generație au fost recondiționate pentru a preveni acest lucru.

Cum pentru a elimina vene varicoase în mod natural

Unele sugestii medicale pentru a elimina progresele înregistrate de varice și de control simptomele lor, ei sunt …

Pacienții trebuie să se aplice toate tehnicile vasodilatație la nivelul picioarelor, cum ar fi bai calde si masaj cu produse speciale care promovează vasodilatație apoi a stimulamod natural circulația.

formarea de răni deschise sau răni ar trebui să fie evitate cu orice preț. Ele apar, de obicei, pentru că persoana tinde la zero și de a freca părțile dureroase, urme de lovituri rezistenta pielii din cauza inflamație a venelor este foarte usor de răni greu videcabile forma.

O greșeală comună pe care de multe ori complica starea de varice, este că femeile sunt fără păr. Unul dintre motivele pentru care au tendința de a sparge venele bolnave, și poate genera, de asemenea, mai mult de sângerare. Prin urmare, nu există metode de îndepărtare a părului, care trage de par.

Cum pentru a elimina varice

În natură există multe produse care ajuta pentru a controla în mod eficient varice, unele bine cunoscute, altele mai puțin, dar la fel de eficiente. Satisface si cele mai eficiente remedii naturale pentru a elimina varice …

usturoiUsturoiul este un foarte bun vasodilatator, deci este un produs care poate fi folosit cu mare eficiență în controlul de varice. Ai nevoie de 10 catei de usturoi, curatati si macerata, 3 linguri de ulei de măsline și suc de lămâie. Se amestecă ingredientele, se lasă să se odihnească toată noaptea și apoi aplică pe zona afectată.

 • Oțet de cidru de mere este foarte bun pentru tratamentul acestei afecțiuni. Acesta este utilizat în două moduri, în același timp. O modalitate este de a aplica pe zonele afectate cu vată înmuiată în oțet, se lasă timp de 20 de minute de două ori pe zi. Bea, de asemenea, două linguri de oțet într-un pahar de apă de două ori pe zi.
 • Apa de hamamelis sau witch hazel. Acesta poate fi realizat într-un magazin alimentar de sănătate. Bumbac aplicat direct pe zona afectată, este un foarte bun produs.
 • Apele de soc, pini și eucalipți sunt un vasodilatator, așa că băile sunt recomandate în aceste ape, în fiecare zi alte. Pe piață produse, cum ar fi extracte, creme sau unguente în general bazate pe aceste plante, le folosesc, ele sunt foarte practice.

Cum de a scapa de varice cu hidroterapie …

Alege două dintre înălțime, cu un diametru suficient, astfel încât picioarele sunt confortabile și ușor de a ajunge recipiente pentru apă la genunchi.

Umple-le cu apă fierbinte, care poate tolera fără senzație de arsură, și alte castron cu apă rece. Se adauga 8 linguri de apa sau extract de mirare hamemelina planta hamamelis, un bine-cunoscut și renumit pentru proprietățile sale de a scuti de varice.

Este necesar să introduceți picioarele într-un bol de apă fierbinte timp de trei minute și apoi trece la o altă navă pentru a merge temperatură timp de 30 de secunde.

O altă tratare a apei sunt masaje, care trebuie să fie dat în cada de baie sau duș. presiunea apei la ieșire extensia sigure. Se aplică de jos în sus.

În plus față de tratamente naturale pentru a elimina varice ar trebui să, de asemenea, să pună în aplicare strategii pentru a ajuta la procedurile el este aplicarea, și pentru a preveni progresul lor.

Câteva sfaturi despre cum pentru a elimina varice

 • Masaje sunt foarte eficiente. Profita de timpul pe care îl ai la picioare și efectuează un masaj la glezne la genunchi, și pelvis mereu.
 • Utilizarea normală pantofi low-toc, tocuri, lăsând doar pentru ocazii speciale. De fiecare dată când utilizați acest tip de încălțăminte cu siguranta ai de gând să suferi consecințele.
 • Utilizați șosete de medicamente pentru a ajuta circulatia. Ele sunt ușor de găsit pe piață și de fapt locul de muncă.
 • El a participat la toate sfaturi și sugestii pentru a optimiza circulația. alimente îmbunătățite, și grăsimi trans departe, nu mânca o mulțime de carne roșie și un consum crescut de fructe, legume și omega-3 produse.
 • O altă recomandare este de a lăsa sedentar, pentru a relua o viață activă, nu stați mult timp în picioare și de a elimina țigară sunt complementul ideal pentru a controla varice.

Dacă se aplică tratamente naturale, precum și recomandări pentru modul de a elimina varice, asigurarea nu va trebui să meargă la extreme, cum ar fi chirurgia.