Cum de a pierde in greutate cu 10 sfaturi și trucuri de la nutritionist

2047

cum să piardă în greutateLa sfârșitul verii este un moment în care simți nevoia să începeți cu piciorul drept și una dintre primele scop bun este aproape întotdeauna cum să piardă în greutate și de a obține înapoi în formă după toate excesele de vară. Dacă sunteți hotărâți și motivați, rămâne problema de ce dieta de a alege; frunze pierde cei prea repede, care promit pierderi de greutate miraculos, într-un timp scurt, deoarece acestea sunt aproape întotdeauna prea punitive și riscant pentru sanatatea ta.

Vrei să știi cum să piardă în greutate într-un mod sănătos, dar eficient și, mai presus de toate, fără stres fizic și mental? Am colectat pentru tine cele 10 sfaturi pentru a pierde in greutate de la nutritionist de Melarossa: mici sfaturi care va face dvs. de pierdere în greutate cale încă mai ușor.

Curios? Vezi galeria și de a afla toate trucurile pentru a pierde in greutate fără sacrificiu!

Alege dreptul de dieta pentru tine

Urmați un regim alimentar necesită motivație și angajament. Pentru aceasta alege dieta care ti se potriveste este prima cerință pentru a fi de succes. Urmeze o dieta personalizata, care este, bazat pe stilul tău de viață, constituție fizică, greutatea, măsurători, de vârsta ta și pe dumneavoastră specifice nevoilor de calorii, vă garantează că acesta va fi eficient, deoarece acesta este conceput exact pe nevoile tale. Urmați o dietă echilibrată și calibrat pentru nevoile tale este mai ușor, pentru că nu va fi niciodată prea brevet și, prin urmare, nu va împinge să overdriven tot timpul.

Deci este dieta de Melarossa – prelucrate cu avizele științifice de SISA, Societatea italiană de Stiinta alimentelor – ce te face să piardă în greutate pur și simplu prin a manca mai sanatos, pe baza principiilor de dieta mediteraneană.

Mananca incet

Vă este foame, mananca repede , și de multe ori va umple placa de două ori, de care nu sunt conforme cu porțiuni indicate de dieta? Mai întâi de toate, să ia un minut pentru a întrerupe și de a asculta, încercând să-mi dau seama dacă senzația de foame este reală sau dacă nu este în loc de un impuls, de cele mai multe psihologică a organismului. Apoi încetinește: corpul tau imediat înregistrează senzația de sațietate și ai nevoie de mai mult timp. Ar fi mai bine să mănânci până te simți mulțumit și nu complet. În acest caz, ajută foarte mult, de asemenea, pentru a alege alimente nutritive: veți vedea că deja urmați aceste două sfaturi simple va ajuta să vă reduce foarte mult cantitatea pe care o pui în oală.

Chi va piano va sano e departe

Am spus deja: dacă vrei să știi cum să piardă în greutate într-un mod sănătos și eficient, stai departe de dietele prea drastice, și repede. Una dintre cele mai bune trucuri pentru a pierde in greutate este de a pierde in greutate treptat, nu mai mult de un kilogram pe săptămână: nutritionistul va recomanda să – și piardă între 0,5 și 1 kilogram fiecare șapte zile, așa cum se întâmplă cu dieta Melarossa. Deci nu, nu se va supune corpul la un stres inutil, nu va trebui să sufere chinurile iadului, cu renunțări și sacrificii, imposibil și mai presus de toate, spune la revedere de la temutul efect yo-yo. De ce să pierzi în greutate într-o treptată mijloc de a reduce riscul de a recâștiga toată greutatea pierdută de îndată ce vă opriți dieta.

Nu fi un sclav la scară

Atunci când sunteți pe o dieta , scara poate fi prietenul tău cel mai bun sau cel mai rau dusman. Depinde ce faci cu ea. Esti obsedat de a verifica progresul, și cântărește-te în fiecare dimineață, gata să profite de cea mai mică fluctuație de greutatea ta? Acest tip de atitudine este absolut nu este recomandat de nutritionist, deoarece greutatea schimbări sunt normale și de multe ori legate de condițiile fiziologice, cum ar fi ciclul: dacă într-o dimineață, greutati un pic mai mult nu înseamnă că dieta nu funcționează, așa că nu cântăresc în fiecare zi, pentru moralul tău poate suferi în mod inutil! Ideal este de a ajunge pe scara o dată pe săptămână, de preferință dimineața.la scară

Importanța mic dejun

Masa de multe ori subestimat, este destul de important pentru a distribui în mod corespunzător aportul de calorii pe tot parcursul zilei. În fapt,acesta oferă 20-30% din energia necesară pentru a aborda ta de zi cu zi angajamentele și să evite riscul de a se ajunge la masa de prânz, de foame ca un lup. Ceea ce alegi sa mananci este la fel de important: lapte sau derivate din lapte, pentru a modula sentiment de sațietate și indicele glicemic al mesei, asociat cu cereale și fructe, care vă va oferi dreptul de suma de zahăr,carbohidrați și fibre.

Bea mai multă apă

De câte ori ați auzit repeta importanța de a bea…Acum știi că apa este un element esențial pentru buna funcționare a corpului nostru, pentru că este esențial pentru îndeplinirea tuturor proceselor fiziologice. Dar care , de asemenea, ajută să piardă în greutate, știai? Da, pentru că apa crește volumul gastric și induce imediat un sentiment de satietate, deci potabilă, avem tendința de a simți sătul înainte.

Cum să piardă în greutate, mananca tot

Printre cele mai bune sfaturi pentru a pierde in greutate este de a mânca tot. Nu trebuie să pierdeți la pâine și paste, și, uneori, nici măcar atât de dulce, doar că totul este gestionat cu moderatie. De foarte multe ori se crede că originea de kilogramele in plus, sau pierdere, pierdere în greutate, există așa-numitele „alimente interzise”, dar adevărul este că ceea ce te face să câștige în greutate sunt excese sau o combinație de alimente care depășește necesarul zilnic. De exemplu, dacă vă decideți să mănânce desert pentru cina, poate evita pâine sau, dacă preferați, bea un pahar de vin rosu apoi sari peste desert. Fă mici schimbări: am Melarossa spun mereu că dieta este o cale de educație alimentară care te învață să mănânci tot, dar într-un mod echilibrat.

Utilizarea de imaginație… în bucătărie!

Gătit acasă este cheia pentru a obține sub control ceea ce am pus în oală. Și de multe ori să frenarci atunci când ne vom hotărî să ne punem pe o dieta, nu este lipsa de îndemânare în bucătărie, dar lipsa de motivație și aspectele organizatorice. Nutritionist, cu toate acestea, reamintește că de gătit este de fapt cheia pentru o dieta sanatoasa si completa, deoarece poate varia în alegerea de feluri de mâncare, în modul de a propune ei, tachinează imaginația și dorința de a experimenta cu noi alimente, elimina plictiseala la masă și tentația de a renunța la dieta.

Deci, nu vă descurajați, există atât de multe feluri de mâncare simplu de a găti și cu Melarossa puteți uita de „nu pot”, pentru ca toate retetele sunt rapid și ușor de a pregăti, dar întotdeauna delicios.

Puterea de gustări

O mulțime de oameni nu ating obiectivul de a urma o dieta, pentru a ajunge la tabelul cu prea foame si nu se poate controla. Secretul nutritionist pe cum să piardă în greutate, fără a fi foame este de a face întotdeauna gustări foamea-breaker. Un fruct, un iaurt, un croissant sau o felie de tort de casă (desigur, lumină cum să învețe rețete de Melarossa), legume crude pentru a munch pe…3 gustări pe zi, se va calma sentimentul de oboseală în între mese principale și vă va permite pentru a se conforma cu suma prevăzută pentru prânz și cină.

Pentru a pierde in greutate transforma dieta intr-un stil de viață

Toate trebuie să ne amintim că sensul cuvântului dieta este „mod de viață”: acest lucru înseamnă că, pentru a pierde in greutate cu echilibru și pentru a menține rezultatele obținute, dieta sanatoasa trebuie sa devina un obicedieta intr-uni care te face companie în fiecare zi, pentru toată viața și nu un regim sacrificat temporară pleca imediat ce ajunge la greutatea ideala. Numai în acest fel, că este, prin introducerea în dieta de zi cu zi toate grupele de alimente și combinarea lor în conformitate cu liniile directoare de alimente piramida dietei mediteraneene, puteți menține linia.

Melarossa se bazează pe aceste principii și oferă 5 portii de fructe si legume, si carbohidrati la fiecare masa (cunosc aproximativ o treime din necesarul zilnic de energie pentru un adult), carnea de nu mai mult de două ori pe săptămână, pește, ouă și chiar deserturi care pot fi consumate cu moderație, și au, de asemenea, îți dau satisfacția că te mulțumește , și vă motivează să mergem înainte cu determinare și convingere. atlant gel pareri

Nu aveți încă îndoieli cu privire la modul de a pierde în greutate într-o manieră echilibrată, dar foarte eficient? Urmați dieta de Melarossa: găsiți linia nu a fost niciodată atât de ușor!