Creșterea imunității scăzute

388

Sistemul imunitar

Sistemul imunitar este compus dintr-o rețea complexă de celule, țesuturi și organe care lucrează împreună pentru a proteja organismul de atacurile externe de invadatori, în special de microorganisme, cum ar fi bacterii, paraziți și ciuperci) și virusuri care pot provoca infecții. Corpul uman oferă un mediu de reproducere ideal pentru multe microorganisme, și este sistemul imunitar sarcina de a le preveni, cu excepția cazului în comunicarea este un beneficiu reciproc (așa cum se întâmplă în intestin, ecosistemul vaginului…).

Atunci când sistemul imunitar arde împotriva obiectivelor proaste, cu toate acestea, poate provoca boli autoimune grave, cum ar fi alergii, artrita reumatoida, diabet zaharat,… de asemenea, sistemul este capabil să protejeze organismul, este cauza complicațiilor mortale (așa cum se întâmplă pentru pacienții cu SIDA). Sistemul imunitar este foarte complex, capabil să recunoască și să memoreze milioane de inamici diferite, și este capabil de a produce aproape muniție în timp real, care sunt specifice pentru fiecare dintre ele.

 

Poate o dieta imbunatatita?

Secretul succesului său este o rețea complexă și dinamică de comunicații, milioane de celule organizate în jocuri și subseturi care se adună ca nori de albine în jurul stupului, schimbând în mod constant informații noi. În cazul anxietății, celulele sunt activate și produc substanțe chimice care sunt rafinate și mecanismele granulare reglează creșterea și conservarea celulelor protectoare, atrag alte celule ale sistemului imunitar și direcționează recruții către hotspoturi.

Desi cercetatorii au invatat multe lucruri noi despre sistemul imunitar, cercetare, continua sa invete modul in care organismul coordoneaza atacurile care distrug microbii invadatori infectati cu celule tumorale, ignorand tesuturile sanatoase. Noile tehnologii disponibile pentru a identifica celulele individuale ale sistemului imunitar permit cercetătorilor să determine rapid ce obiective sunt capabile să declanșeze un răspuns imun.

De asemenea, sunt studiate și studiate mecanismele genetice care stau la baza răspunsului imun, precum și cele care dictează biologia bacteriilor, virușilor și paraziților. Combinând noile tehnologii, creșterea cunoștințelor despre informațiile genetice ne va permite să înțelegem mai bine lucrarea, dar acum să ne concentrăm asupra a ceea ce putem face pentru a ne întări apărarea.

Sau luați anumite vitamine sau suplimente pe bază de plante?

Capacitatea de a întări sistemul imunitar este plăcută, dar ideea de succes este într-adevăr destul de problematică din mai multe motive. Sistemul imunitar este un sistem, nu un organ separat, necesită echilibru și armonie pentru a funcționa corect. Oamenii de știință au învățat încă multe despre legăturile complexe ale răspunsului imun, dar merită remarcat faptul că acest lucru a fost descoperit până acum.

Prima linie de apărare împotriva bolii este adoptarea unui stil de viață sănătos, pentru că, dacă pe probleme de apărare la noi încă nu există o dovadă definitive, acum este dovedit științific că adoptarea de obiceiuri sanatoase protejeaza organismul de numeroase boli și în organism sănătos orice sistem / dispozitiv este capabil de a lucra cât mai departe:

Sistemul imunitar și dieta. Nutriția adecvată este importantă pentru orice organism viu, deoarece alimentele permit extragerea nutrienților care au ființe vii trebuie să fie sănătoși, să se dezvolte și să funcționeze corect. Alimentele constau din șase clase de nutrienți, fiecare având un rol special și indispensabil în organism: Proteinele sunt cărămizi pentru a construi mușchi puternici și putere reactivă și pentru a proteja mortal împotriva agresiunilor externe.

Plăcerea unei alimentații bune înseamnă utilizarea tipurilor potrivite de alimente în cantitatea potrivită, astfel încât să puteți obține toate substanțele nutritive necesare. Pentru o lungă perioadă de timp, cercetătorii sunt conștienți de faptul că oamenii săraci și înfometați sunt mai predispuși la boli infecțioase, dar nu se știe dacă creșterea incidenței asupra bolii va fi cauzată de efectele întreruperii alimentației asupra sistemului imunitar.

Încă vă schimbați stilul de viață pentru a crea răspunsul imun perfect?

Unele studii arată că unele dezavantaje oligoelemente (de exemplu, zinc, seleniu, fier, cupru, acid folic și de vitamina A, B6, C și E), modifică răspunsul imun la animale, cel puțin, în conformitate cu măsurătorile, de laborator, cu toate acestea, impactul real al acestor schimbări ale sistemului imunitar mai puțin vizibil, dar efectul acestor defecte la răspunsul imun în formă umană încă nu a fost evaluat.

Deci, ce să fac? Largă este disponibil poezie arată, fără posibilitatea de replicare avantaje legate de adoptarea mediteraneene alimente model, cel puțin din punct de vedere al sistemului cardiovascular; numeroase studii, de asemenea, clar că suplimentele nu pot avea aceleași efecte ca și primirea valorilor de molecule cu dieta, probabil, din cauza синергических efecte între микронутриентами și фитокомпостами, care funcționează atât la nivel de aspirație, cât și la nivel de efect.