Coduri pentru dieta: sfaturi utile pentru a pierde in greutate

18569

De trezire metabolismulTrucuri pentru slabit, sau cum de a deveni o autoritate pentru sine. Aceste metode, într-adevăr, nu fi păcălit: acestea funcționează și dau rezultate bune.

Pentru make-up si sfaturi utile pentru a pierde in greutate, am o întrebare: de ce doriți să piardă în greutate? Următoarea întrebare: dacă într-adevăr aveți nevoie pentru a pierde in greutate? Dacă nu sunteți sigur, este nevoie de opinia unui specialist, iar dacă știți exact ce trebuie să se întoarcă la greutate, acest lucru este timpul pentru a apuca. am scris despre choco lite aici

De a pierde in greutate nu este ușor, iar acest lucru, ca un puzzle, adică este format din mai multe elemente, în cazul în care una nu este suficient, imaginea nu este completă: dieta, exercitii fizice, de bunăvoință și, desigur, un fel de truc.

Trucuri pentru a pierde în greutate și de sfaturi utile pentru a pierde in greutate

„De trezire” metabolismul

Dacă doriți să câștige în greutate, atunci, probabil, acest lucru este din cauza ta, metabolism lent, mai puțin și mai multă grăsime. Se poate? Desigur, de aceea este recomandat să mănânce de cinci ori pe zi, prin introducerea mai puțin de a manca, de fapt, metabolismul lucrează mai puțin și mai puțin, devine leneș, și tot ceea ce ajunge la noi mai mult pentru a fi ars, și cade de pe abdomen și coapse. Și, prin urmare, este important ca mic dejun, gustare, pranz, gustare, cina.

Combaterea foametei

Facem cinci mese mici pe zi, este dificil să se simtă foame, chiar dacă în schimb vă simțiți nevoia de a mânca pentru a copia pe cereale integrale, iaurt natural sau mai bine pe fructe si legume crude (fructe, în cantități moderate) sau fructe uscate, în conformitate cu recomandările nutriționistului. Pentru a evita tentația de a elimina toate gustări de acasă.

Selectați sarcina pentru tine

Am tot văd oameni care se înregistrează în sala de sport pentru a pierde in greutate si apoi nu merg. De ce? Pentru că nu vrea să meargă. Selectați sarcina pentru tine, care este de înot, dans, fitness, arte martiale, și să se concentreze pe acest lucru.

Mișcarea piciorului

Utilizați toate posibilitățile sunt bune pentru a merge: cumpărături, curățenie, grădină, munca, casa, scara, nu lift, și picioarele nu sunt masini sau alte mijloace. Lenea nu este o prietena, dieta pentru pierderea în greutate, în plus, așa te simti mult mai activi, mai lent, și se luptă cu stresul.

Faceți cumpărături în direcția cea bună

Printre ieftin pentru pierderea în greutate-aceasta este una dintre cele mai bune: nu de a face cumpărături pe stomacul, de fapt, dacă te duci la un magazin alimentar pe stomacul gol, tu a alerga riscul de a cumpăra o mulțime de junk food. Iar când te duci la magazin aveți nevoie pentru a merge cu lista de alimente sănătoase, care sunt incluse în dieta, stai departe de rafturi, de-a gata preparate, chips-uri și produse de patiserie (Citește și: Alimentația corectă).

Faceți cumpărături în direcția cea bunăSpune „la revedere” de-a gata preparate

Cumpara o carte de rețete și artă culinară de la dumneavoastră și de meniu. Gata preparate, cu un conținut ridicat de sare și grăsimi, repede și bine, dar nu sănătoase.

Citește eticheta

Ar trebui să citiți întotdeauna eticheta și apoi ingredientele, pentru a vă asigura că ați cumpărat. Citind ingredientele, de foarte multe ori se dovedește că produsele alimentare, ceea ce înseamnă că ei nu consuma până la sfârșitul sănătos.

Bea apă

Acest lucru ajută nu numai pentru a curăța , și apoi, pentru a dezumfla, dar dacă beți înainte de masă ajută să vă atinge, înainte de a un sentiment de sațietate. Evitați vin, bere, băuturi dulci si spumante, de ce опухают și aduce calorii in plus.

A mânca la restaurant

Ok, esti pe o dieta, în casă, în aer liber? Aici este un alt unul dintre trucuri pentru slabit sunt foarte utile: nu citi meniul. Citeste te vor, desigur, tentația de sortare în schimb, carne slabă sau pește, preparate la grătar și salate. Sau de a recomanda un restaurant tip bufet, astfel încât să puteți alege produse care sunt incluse în dietă. Dacă ar trebui să mănânce la locul de muncă, am făcut bento: pline de prânz cu preparate din bucătăria japoneză, pregătite cu grijă, din alimente din dieta, care pregătesc atât de gustoase și distractiv

Schimbare pasta

Pentru a evita paste fite, și pâine elegant și drăguț, și de tip întreg. Dacă nu vă place, încercați o varietate de brand, de la brand la brand, și gustul se schimbă. În special, descoperiți noi rețete cu accesorii acordul de la dieta, mananca cu placere, iar tu утолишь.

Veți învăța, de sud-est

În japoneză și bucătăria chineză prevede produse care nu полнят, luați exemplu de la ei: orez (poate fi compozit), un pește, un pic de carne, miso, soia, alge marine, varza, ciuperci, paste, ceai verde, fasole, fructe, legume, sushi. Studiind rețete caracteristici de est și de a verifica dimensiunea noua dieta.

Ar trebui să fie se completează, ce mananci

Coduri pentru slăbire delicioase: ce liniște, ce mananci. Notă: nu sosuri, dar iute și piper, oțet, lămâie și un pic de ulei de măsline, dar fără sare, wasabi și sos de soia, bine. Cine a spus că trebuie să piardă în greutate, alimente fără gust și incolor? Condimente pentru a-l face mai frumos!

Dormi in pace

O odihnă bună ajută la arderea caloriilor, ai știut? Așa că ați găsit timp să vă relaxați înainte de culcare , apoi somn: excursii, dreptului (legislației), faci frumos o baie relaxanta si bea curățarea ceai. Și dacă cineva alături de tine, să știi că dragostea arde o mulțime de calorii!

Faptele de spa la domiciliu

Printre ieftin pentru slăbit nu veți găsi acest lucru: pentru a face un centru spa la domiciliu. Pentru a dieta nu înseamnă arate subliniat și de foame, de fapt este necesar pentru a procesa mai mult, pentru că organismul, în scurt timp, de sunet și de putere. Așa că drumul este liber pentru prelucrare pe cofeina pentru a lupta cu celulita, bai saline de la edem facial masca tonicizzanti, masaj și un duș rece (felicitari pentru iarna) pentru o tonifiere a pielii.

S-au sculat devreme dimineața

Acest lucru nu este un sfat mic: ridică-te devreme în dimineața, ne simțim mai active și antrena vointa. Toată lumea îi place să stea, валяюсь în pat pentru a dormi, și te-a făcut alarma mai devreme, nu face imediat, ca mic dejun, fă un duș rece și du-te alerga sau cu bicicleta sau de mers pe jos de câine, vă rugăm să faceți exerciții, bucurați-vă de orașul tău, dimineața devreme, și apoi încă un duș și micul dejun!

Schimba viața ta cu dieta

Începe dieta trebuie să fie de intrare, pentru a schimba viața lor: de a arunca o țigară , dacă sunteți un fumător, de a cumpăra o bicicletă sau un pas sau cu un instrument pentru a antrena, de a se întâlni sau de a vorbi mai mult acasă, se plâng mai puțin și să fie mai pozitiv, și așa mai departe…

Fapte, pentru a dieta, la comanda

Nu urmeze moda in acest moment, dar faptele de dieta care vă va ajuta piardă în greutate în mod corespunzător, și în special de grăsime, nu mușchi!

În cele din urmă, amintiți-vă: trucuri pentru a pierde din greutate, dacă puteți găsi o mulțime de, dar ceea ce aveți nevoie în funcție este bunăvoință și totul este în ordine cu tine însuți. Fii obiectiv, de a nu critica în alta a corpului, și nu de a pedepsi și de a nu renunța, dar cu dieta și un nou stil de viata, ajuta-le bine pentru a zbura.