Casa inteligentă: 10 tehnologii high-tech în casă

425

Când ai de-a face cu un design interior și dezvoltare tehnologică, borduri decor acasă sunt revolutionand în sine, transformând casa într-un adevărat futurist clădiri inteligente de roboți, care pot fi înlocuite atât animale, cât și bucătari, dulapuri-прачечными, în cazul în care nu va avea doar simple obiecte de îmbrăcăminte, frigider, care pot oferi rețete gastronomice și de a gestiona costurile pentru tine. Situația, astăzi a ajuns la graniță Toate inimaginabile, o mulțime de a obține pentru a conține în limitele casei tale, instrumente de ultimă generație, care va face sarcinile de zi cu zi cu ușurință, dezarmant, fără a vă ridica chiar degetul. Dar care sunt echipamentele absolut obligatorii pentru a face casa ta high-tech?

PlantUML 6

Acesta este un recipient mic, inteligent, care poate face balcon mic excelență grădină botanică. Plantuml este soluția perfectă pentru cei care nu au o grădină sau o zonă sau pur și simplu nu aveți un deget verde, dar nu doriți să renunțați la un fel de mâncare aromă. Această tehnologie de cultură internă, care dureaza cativa centimetri, printr-un sistem de capsule vă permite să crească până la 6 plante simultan, oferind condițiile necesare pentru o creștere optimă prin mecanism automat de udare și Iluminat cu led-uri. Proiectat pentru iubitorii de ierburi proaspete și arome verzi, acest dispozitiv poate aduce mirosul satului, chiar și în cel mai complex apartament urban. Vrei să vii acasă? Cu August Smart Lock uitați cheile! Nu mai trebuie să vă grăbiți frenetic în geantă sau frică, să uitați de ele unde: cu această încuietoare 2.0, ușa se deschide cu un smartphone! Dispozitivul, care este instalat lângă o blocare deja existentă, vă permite să deblocați accesul prin intermediul aplicației mobile (disponibil atât pentru iOS, cât și pentru Android) și să programați timpul de deschidere și închidere.

Această invenție, creată de Nest și apoi achiziționată de Google, este un termostat inteligent care vă poate programa în mod independent, învățând obiceiurile. Ușor de instalat, ușor de utilizat și minim în design, Nest Thermostat sale intelectuale logica consumului economisi până la 20% pe gaz urmă, și, de asemenea, vă salva de la griji despre ceea ce ți-ai părăsit incluse încălzire sau de aer condiționat este conectat: puteți convenabil de a gestiona dvs. de încălzire cu smartphone-ul.

Smartduvet Breeze

Această placă, care este plasată într-o pătură, este ultima frontieră, o pătură electrică care permite încălzirea sau răcirea țesăturilor prin setarea temperaturii dorite. Inovația reală este că Smartduvet Breeze, proiectat pentru oameni, paturi, este format din două panouri diferite, care vă permit să setați două temperaturi diferite în zonele corespunzătoare ale patului. Aspiratorul robot este echipat cu telecomandă cu un smartphone care vă permite să curățați cu atenție până la 170 de metri pătrați într-un singur ciclu. Datorită designului său, vă permite să pătrundeți chiar și în cele mai dificile părți ale casei (cum ar fi colțurile sau podelele sub mobilier) și poate fi programat într-un plan săptămânal.

Dacă nu vă place ideea unui mic dispozitiv echipat cu o viață proprie care funcționează pentru casa dvs., Polti Vaporetto este o opțiune care este potrivită pentru dvs. Înlocuirea voluminoase și grele de unică folosință vaporizatoare, abur, mop cu abur Polti, în plus față de faptul de a fi foarte ușoare și confortabile, au o practică și utilizarea funcțională: ei sunt gata de utilizare în doar câteva secunde, permite protejarea podelelor de sus în jos cu o forță naturală de cuplu. Deci, nu mai aveți nevoie de aditivi chimici pentru curățarea podelelor: spuneți la revedere detergenților și salutați economiile!

Amazon Dash

Comandarea mărfurilor online și livrarea la domiciliu este un obicei care este acum obișnuit în orașele mari. Printre toate portalurile care oferă un astfel de serviciu, Amazon Prime este unul dintre liderii de top din industrie. Dar, în scopul de a accelera timpul sau chiar pur și simplu potoli foamea, Castelul, compania americană a dezvoltat aceste butoane care permit livrarea imediată a unor specii. După ce le-ați programat în funcție de necesități, este suficient doar un singur clic pentru a veni sub casă, pentru a livra plăcinte, paste sau hârtie igienică. Samsung a dezvoltat un frigider inteligent echipat cu un afișaj multifuncțional de 21,5 inch Full HD. Acest dispozitiv de nouă generație, combinat cu un smartphone, vă permite să creați o listă de cumpărături interactivă și să vizualizați conținutul frigiderului dvs. prin telefon sau prin aceleași uși fără a le deschide. Ecranul interactiv al frigiderului are mai multe funcții: în plus față de sarcinile clasice de gătit, cum ar fi găsirea de rețete, sortarea alimentelor online și stabilirea timpului de gătit, vă permite să faceți cumpărături online, să ascultați muzică, să vizionați emisiuni TV sau filme.

TOTO Neorest AC

Această toaletă ceramice proprietăți hidrofobe dulap este ideal pentru iubitorii de igienă: se spală numai cu apă electrolit, care are proprietăți antibacteriene; monedă crește / scade automat cu senzori de mișcare; el are scaune incalzite, care asigura un confort chiar și în lunile de iarnă, și de sistem, bideu, built-in pentru a curăța partea de jos. Toate opțiunile sunt configurabile și Toto NEOREST AC își amintește preferințele fiecărui utilizator! Dar, în ciuda tuturor acestor caracteristici, este absolut dedicat deșeurilor, de fapt îl puteți seta în modul de economisire a energiei.  LG Styler O adevărată spălătorie mică în casă: fără apă sau produse de curățare, acest dulap de ultimă generație dezinfectează, spală, usucă și chiar mângâie hainele introduse. 3 aparate de uz casnic: mașină de spălat, uscător de păr și fier, toate incluse într-un singur dispozitiv!