Cum înlăturăm punctele negre? Black Mask – păreri, preţ, cum acţionează? De unde să o cumpărăm – de pe Amazon sau de pe site-ul oficial?

13700

Punctele negre sunt un blestem pentru fiecare. Micuţele puncte inestetice ne provoacă complexe. Adesea încercăm să le scoatem singuri. Rezultatele lăsate în urma apăsării lor sau a altor experimente care au ca scop eliminarea lor sunt diferite. Nas umflat, piele iritată, răni şi multe alte efecte secundare neplăcute asociate cu imperfecţiuni. Cum să încheiem toate astea? Va pune capăt Black Mask luptei noastre împotriva punctelor negre? Cum să le înlăturăm? Vă vom răspunde la această întrebare astăzi, în acest articol. www.BlackMask.ro

Marca Shills este cunoscută în întreaga lume pentru produsele sale care au ca obiectiv îmbunătăţirea stării pielii. Există mulţi alţi producători pe piaţă şi cu toate acestea criticăm Black Mask Pillaten, mai precis masca neagră genială pentru faţă care scoate punctele negre. 

Masca neagră pentru faţă Black Mask – ce este?

Masca PILATEN BLACK MASK antipuncte negre mai este numită şi „eliberator” al problemelor de piele, cunoscută ca o masca peel off. Masca antipuncte negre din cărbune activ din bambus este cea mai populară în toată lumea şi devine rapid un succes al Internetului. Putem auzi despre ea chiar şi pe canalurile youtube-rilor celebrii. Şi eu am cumpărat-o!

WWW.BLACK-MASK.RO -50% !!!

Cum funcţionează? „Masca peel off” cu funcţionare minim invazivă are ca scop să înlăture imperfecţiunile nedorite ale feţei. Consistenţa neagră, densă este aplicată după propriile nevoi. Putem să o întindem pe toată faţă sau doar pe locurile în care avem nevoie de curăţare. În cazul meu, fruntea şi nasul.

Masca este recomandată multor tipuri de ten, în special celui gras şi mixt care este predispus la puncte negre (de asemenea la coşuri) şi la pori dilataţi. Ingredientele naturale garantează siguranţa folosirii produsului fără riscul iritaţiilor.

Reglează secreţia glandelor sebacee

Curăţă pielea de impurităţi

Diminuează porii vizibili

Netezeşte suprafaţa pielii

Elimină pielea moartă

Îndepărtarea punctelor negre nu a fost niciodată atât de uşoară! Black Mask – compoziţia produsului

Ingredientul principal al măştii negre este cărbunele activ obţinut din bambus, care conţine proprietăţi de curăţare, antibacteriene şi hemostatice, aşadar elimină complet grăsimile prezente la suprafaţa pielii. Reduce efectul de luciu al pielii. În plus, ameliorează culoarea tenului şi îl iluminează blând.

Istoria cărbunelui de lemn este întâlnită în China din anul 1486, datând de la dinastia Ming. Menţiuni despre cărbunele de lemn pe bază de bambus apar de asemenea şi în documentele din timpul conducerii dinastiei Qing, sub domnia lui Kang Xi, Qian Long şi Guang Xu.

Procesul producţiei cărbunelui din lemn de bambus este relativ simplu. Bucăţi de bambus, tăiate din plante de 5 ani sau mai mult, sunt arse într-un cuptor la 800 grade celsius.

Black Mask redus cu 50% - vezi oferta!

Cărbunele din lemn de bambus emite o mare cantitate de ioni încărcaţi negativ. Aceşti ioni pot fi atraşi de lucrurile din apropiere şi absorbiţi de aerul cu ioni pozitivi. Aerul pe care îl respirăm este plin de particule încărcate, iar cărbunele din bambus produce ioni negativi şi face că acesta să conţină mai mulţi, astfel influenţând în mod pozitiv dispoziţia, reducând nervozitatea şi oboseala.

Cărbunele previne oxidarea – oxidarea este pierderea de electroni de către materie, iar acesta acţionează ca un donator de electroni. Astfel, protejează şi conservă (de exemplu hrana şi pielea noastră).

Cum să aplicaţi şi cum să dezlipiţi masca peel off? Îndepărtarea punctelor negre de pe nas şi de pe faţă cu ajutorul măştii antipuncte negre

Bineînţeles, aţi ajuns aici deoarece vă întrebaţi cum se aplică masca pe faţă – cum ar trebui să dezlipiţi Black Mask? Credeţi-mă că folosirea niciunui alt produs nu a fost mai plăcută decât a acestuia! www.BlackMask.promotion.ro

E de reţinut că, înainte de aplicarea lui Black Mask pe faţă, trebuie să vă deschideţi porii cu ajutorul unei comprese calde. După aplicare, este necesar să aşteptaţi în jur de 20-30 minute pentru ca masca să se usuce. Cum o dezlipiţi? Este uşor! Când masca este complet uscată, este momentul cel mai dificil – dezlipirea. Unii o consideră foarte dureroasă, alţii ca pe o tragere uşoară de piele. Cum este posibil? Depinde de opinia fiecăruia şi de sensibilitatea pielii.

Cu acestă minunta mască neagră pe faţă şi pe nas sau frunte, nu veţi mai avea probleme cu punctele negre.Puteţi scăpa de ele o dată pentru totdeauna!

WWW.BLACK-MASK.RO -50% !!!

Black Mask – păreri

Părerile despre PILATEN BLACK MASK sunt foarte bune. Chiar şi numai după o aplicare, va îndepărta o mare parte din punctele negre, va închide porii şi va preveni formarea lor din nou.

Care este părerea mea despre Black Mask? Nu ascund faptul că sunt mulţumită de această mască! Totuşi, trebuie să recunosc că înainte să o folosesc, eram sceptică . Dar, în fine, nu rişti, nu câştigi, nu-i aşa?

„Primul meu contact cu această mască s-a petrecut acum mult timp, imediat cum m-am mutat la Paris. După ce am primit PILATEN BLACK MASK – părerile de pe forumuri erau geniale – am rugat-o foarte bucuroasă pe prietena mea să o încerce împreună cu mine. La treabă! După 20 minute de uscare, am început să nu mai avem răbdare, pentru că masca încă era umedă, deci am folosit un uscător (să nu faceţi asta). În sfârşit, era momentul să o dezlipim. Asta nu a fost prea plăcut.

Deşi se merită. Masca elimină o mare parte din punctele negre de pe nas  şi nu numai. În plus, ca urmare a efectelor ei invazive, îl pot numi un mod destul de bun de a elimina părul nedorit de pe faţă, pentru că am scăpat de tot acel puf.

Alina, 25 ani

„Lupt împotriva acneii încă din timpul şcolii. Era cel mai groaznic coşmar al meu, motivul pentru incredibilele griji şi glumele colegilor din clasa mea. Poate părea foarte clar, dar mă simţeam cu adevărat respinsă. În sfârşit, după numeroşi ani de luptă cu ajutorul a nenumărate produse, am reuşit să îmi înving cel mai mare duşman, dar nu în totalitate. Toate acestea au fost urmate de predispoziţia la puncte negre. Tratamentul şi înlăturarea lor era mult mai dificilă. Apăsarea nu provoca decât cicatrici inestetice şi roşeaţă , dar nu puteam lasă aşa aceste puncte negre urâte pe faţă mea. Întrebarea: „Cum scap de ele?” a început să devină că o mantra. Produsul inovativ pe care l-am găsit pe internet a fost ca o salvare, mai precis Black Mask. Majoritatea părerilor de pe forumuri erau foarte bune. Am decis să o cumpăr şi să o încerc pe cont propriu. Am folosit masca de câteva ori şi faţa mea a devenit mai frumoasă şi mai fermă! Acum, aplic Black Mask ori de câte ori zăresc vreun mic punct inestetic.

Antonia, 23 ani

De unde se poate cumpăra Black Mask – masca neagră pentru faţă? De pe Amazon sau de pe site-ul oficial?

Merită să o încercăm? Desigur că da! Dacă nu vă este teamă să încercaţi curiosul produs cosmetic şi disconfortul sau eventuala durere din timpul dezlipirii, nu este nicio problemă pentru voi – această mască este perfectă!

De unde să o cumpăraţi? PILATEN BLACK MASK deja este disponibilă pe Amazon (la preţul de 45 euro), dar totuşi este mai accesibilă pe site-ul oficial. Este posibil ca preţul să fie mai ridicat pe Amazon, dar este singura posibilitate de a fi siguri că achiziţionaţi un produs original şi bun pentru sănătate. Cu siguranţă, nu vă sfătuim să cumpăraţi masca de pe Amazon. Chiar dacă puteţi găsi acest produs la un preţ mai accesibil, nu puteţi fi siguri că este produsul original.

Căutările produsului magic care curăţă faţa – la treaba!

Black Mask redus cu 50% - vezi oferta!

Cumpăraţi Black Mask şi începeţi tratamentul chiar acum!

Masca neagră a primit numai păreri de bine. În primul rând, voiam să văd dacă într-adevăr are efectul care pare că este de pe o altă lume. Şi acum s-a adeverit, este genial! Masca neagră este o foarte bună alternativă pentru a scapă de punctele negre şi de imperfecţiunile tenului. În timp ce multre creme, tonice sau geluri, nu dau niciun rezultat, Black Mask funcţionează perfect.

Aţi avut ocazia să încercaţi cum funcţionează masca?

Sau poate ştiţi despre masca peel off care acţionează contra punctelor negre şi le face să dispară?

19 COMENTARII

  1. Mi-am cumpărat masca de pe site-ul oficial la un preţ foarte accesibil.Este mega densă şi uşor de folosit, îi ia cam 20 de minute să se usuce în funcţie de cantitatea aplicată, dezlipirea este puţin dureroasă, şi după aceea, pielea îmi este fină şi puţin uscată, dar ajunge să folosesc apoi o masca sau o crema hidratantă şi totul este ok. În ceea ce priveşte rezultatele, după ce am dat jos masca, am văzut multe puncte negre pe suprafaţa ei. Chiar are efecte incredibile!

  2. Şi eu am această mască, dar am cumpărat-o la pliculeţ. Le-am arătat-o prietenelor mele şi au fost încântate. După ce am folosit această mască, pielea feţei este extrem de fresh şi miroase bine, dar ceea ce am remarcat – devine destul de rapid uleioasă, ceea ce nu este întâlnit în tratamentele tradiţionale cu alte măşti – chiar dacă nu sunt profesionale (sau masca este făcută în salon ori acasă, dar de un grup de esteticieni)

  3. Recomand să vă daţi pe faţă cu cremă potrivită fiecărui tip de ten după ce dezlipiţi masca. În acest caz, cremă matifiantă. Cu siguranţă va fi mai puţin uleioasă. 🙂 Mirela: Bună ziua! Este ceva timp de când am scris aici şi trebuie să spun că această mască funcţionează pentru mine. Este incredibil, iar punctele negre le-am lăsat în trecut. Recomand!!!

  4. Şi eu trebuie să vă împărtăşesc opinia mea. Black Mask aproape mi-a schimbat viaţa. Faţa mea era urâtă, acoperită toată de puncte negre oribile, în special pe nas. Am găsit din întâmplare un articol pe internet şi am fost interesată de poza care arăta masca aplicată pe faţă… Şi am cumpărat-o. Nu regret nimic deoarece acest produs este cu adevărat formidabil.

  5. Am cumpărat Black Mask pentru aniversarea surorii mele mai mici. Întotdeauna a avut probleme cu tenul şi o vedeam epuizată să mai lupte cu imperfecţiunile. O luna mai târziu, când ne-am întâlnit, nu am mai recunoscut-o. 😀 Tenul ei era complet neted şi curat, niciun semn de puncte negre!!!