Alimentația corectă și sănătoasă: beneficii pentru sănătate și sfaturi

773

În ceea ce privește regulile de-jestprawidłowe nutriție și sănătos? Și de ce este atât de important? Bombardat în fiecare zi din mesaje, uneori contradictorii, despre cât de important este să rămânem la o alimentație sănătoasă și sunt necesare pentru a vedea care O alimentație sănătoasă și corectă, nu s-a întâmplat așasunt promovate de dieta pentru a pierde in greutate este absolut dezechilibrată și minunate produse chimice, în imposibilitatea de a ne ajuta să mențină o greutate sanatoasa , mananca ceea ce ni se pare.

Adevărul este că produsele alimentare nu este doar energie, educație, bucurie și de distracție, dar, de asemenea, un medicament și un mijloc prin care ne putem păstra sănătatea. Ai observat ca atunci cand mananci prost, cu mai puțin de o balanță și o mică atenție, gândindu-se la o varietate de probleme de sănătate? Iar atunci când o nutriție corectă și echilibrată, ceea ce este rău obscur.

O alimentație sănătoasă și corectă, nu s-a întâmplat așa:

  • echilibru între substanțe nutritive;
  • produse naturale, nu rafinate;
  • moderația.

Aceste elementele de bază de alimente sănătoase și corecte.

O alimentație sănătoasă și corectă: deteriorarea nu urmeze

Toate fac gât chips-uri într-un plic, casnice, prajit, picant, batoane de ciocolată cu umplutură, bacon, hot-dog și așa mai departe, cel puțin majoritatea dintre noi. Dar este evident că, dacă el este alimentat în cea mai mare parte numai din aceste produse, sănătatea va avea de suferit. Vezi tot articolul despre fizzy slim

Între găsi: diabet zaharat, din cauza de zahăr este prea mare, hipercolesterolemie, adică excesul de colesterol, ceea ce duce, la rândul său, boli infecțioase циркуляторной sistem, să nu mai vorbim despre o suprasarcină de rinichi și de ficat, probleme cu dinții, dificultăți digestive și intestinale, până la cancer. Obezitatea, desigur, pentru a pune în cont. Potrivit OMS, aproximativ 1/3 din cauză de boli și de cancer pot fi prevenite prin administrarea corectă și o alimentație sănătoasă.

Puteți, desigur, nu spune din bomboane aleatoare sau o pungă de chips-uri în timp, dar tu vorbesti despre o dieta pentru o lungă perioadă de nocive produse utile. Există mai multe programe în limba engleză pe canal, Real Time, în care vă spun acest lucru pentru daunele cauzate de alimentația incorectă, dar și unele programe, în care învață să mănânce în mod corespunzător și că mâncarea poate fi un medicament, și, prin urmare, un aliat de sănătate.

O alimentație sănătoasă și corectă educație

Educație de alimentare, sau de a da la o vârstă fragedă: de prea multe ori apar la vârful degetelor distribuitorii snacks-uri și băuturi, dar, de asemenea, rezultă adulți, care apreciază junk food și disprețuiește o alimentație sănătoasă, ceea ce este neplăcut și jenant.

Alimentația corectă și sănătoasă include, de asemenea, capacitatea de a găti gustos, desigur, pune în cuptor și să-și petreacă timpul la ceea ce mananci, astfel încât, de obicei, ai prefera fast-food, pentru că este rapid, ieftin și gustos.

De fapt, atunci când vă face cu adevărat prin ceea ce el a înghițit-o, și de învățare de a iubi și de gătit, devine din ce în ce mai greu și mai complicat decât pare la început.

Alimentația corectă: acest lucru de care are nevoie corpul nostru

Pentru organismul nostru are nevoie de apă și substanțe nutritive. Substanțe nutritive merg absorbit în echilibru, fără demoni, unul, nu alta. Desigur, există și diferențe: grasimile nu sunt toate egale, nu există „grasimi bune”, adică omega 3 și omega 6 (care pot fi găsite în nuci, ulei de măsline și pește gras) și „grăsimi rele”, care ar fi atunci grăsimi de origine animală și grăsimi, derivate din uleiuri tropicale, care vor fi modificate și introduse în cele mai multe alimente ambalate, care le mancam.

La fel, cum ar fi carnea slaba, care decurg din carne slaba, dar și din soia și fasole, proteine și grăsimi, derivate din gălbenuș de ou, de tăiere de carne, grăsime și așa mai departe

Și, desigur, sunt carbohidrati care decurg din cereale integrale, mult mai bine decât cele care sunt prevăzute din cereale rafinate. Și, în cele din urmă, zaharuri, chiar și în acest caz, aceste rafinate ar trebui să fie evitate, deoarece acestea sunt adevărate otrăvuri.

Corpul nostru are nevoie de toate substantele nutritive, în acest sens, de asemenea, vitamine și săruri minerale, care se găsesc în legume și fructe, dar, în timp ce pentru o funcție nu are contraindicații speciale pentru fructe, și aici trebuie să fie moderată, pentru că, desigur, „păsărică”. Vom introduce un astfel de argument echilibru.

Echilibru corect de alimentare

O alimentație sănătoasă și de a introduce corect toate elementele nutritive, cu echilibru, prin urmare, corect tot carbohidrati, zaharuri naturale, proteine și grăsimi bune. Și fără de sens a vă convinge, că nostru de excesul de greutate-este complet nu au legătură cu carbohidrați și că sbarazzandocene de a restabili forma fizică și sănătatea, deoarece carbohidratii sunt necesare. Este ideal pentru proteine: consuma o dieta care include, în cea mai mare parte, doar de proteine nu este o idee bună pentru sănătatea ta.

Alege un loc de dieta, care constă din toate substanțele nutritive în echilibru între ele există o garanție corp sănătos și greutatea corpului în formă. Desigur, nu ignorujćwiczenia , care trebuie să urmeze un stil de viață sănătos, a dat o serie de elemente, printre care alimentația corectă exact.

Nutriție adecvată și fast-food

Termenul de junk food înseamnă junk food, că te iubesc, pentru că:

  • imediat gata;
  • satisfăcătoare;
  • gust mai bun.

Timp, cu toate acestea, în cele din urmă, mă simt vinovat, uită-te în oglindă și observați că acolo ceva nu este atât de: piele aprins, păr cad, unghiile fragile, ca o banca de pe abdomen, și așa mai departe

Este de la fast-food-este, de fapt, adevărata dependență, așa că este dificil de a dovedi, și acest lucru este un obstacol real în calea sănătoasă și corectă.

Sfaturi pentru a stick la o dieta sanatoasa si corecta

Dacă putem special pentru iubitorii de fast-food va fi dificil să se oprească, dar, din bunăvoință, puteți atinge succesul. Ar trebui să înceapă primirea gust de o varietate de produse, produse, autentice, poate fi, cu ajutorul unui specialist sau de partener sau de prieteni. Trebuie să aibă o bună motivație să se ridice la bord și a decis să încerce o rețetă.

Pe partea practic, atunci când te duci la magazin, de exemplu, ar trebui să evite la plecare cei comenzile care conțin produse industriale deja pregătite deja de-a gata, doar se incalzeste, și, desigur, calea, aperitive și gustări; în schimb, noi, ar trebui să meargă la secțiile de carne și pește, fructe și legume, care au o idee foarte clară a ceea ce doriți să cumpărați.

Pentru a citi cărți de bucate, pentru a afla despre prejudiciul de la junk food, pentru a participa la cursuri pentru bucatari amatori toate căile pentru a începe cu alimentația corectă. Citește și: dieta mediteraneană.