20 gadget-uri pierdute high-tech mai puțin de 20 de euro

388

Nu este nevoie să cheltuiți sume mari pentru a vă oferi un fleac tehnologic sau un accesoriu pentru a face dispozitivul pe care îl avem deja mai funcțional sau mai eficient. Câteva sfaturi utile pentru a vă face o îmbrățișare sau un mic cadou pe care îl veți aprecia. Pentru toate gusturile și totul costă mai puțin de 20 de euro.

 

Citește și: cele șapte smartphone-uri bugetare de top

Fitness la încheietura mâinii. Compatibil cu Android 4.4 sau mai târziu, această bandă de fitness este perfect pentru cei care încep să lupte cu lumea-trackers. Detectează bătăile inimii, ciclurile de somn și numărul de pași este destul de solid. MiBand este certificat în conformitate cu standardul IP67, ceea ce înseamnă rezistență la praf și apă (scufundare la o adâncime de până la 1 metru). Bateria 45mAh a fost îmbunătățită, greutate 13 grame.

A se vedea, de asemenea: 36 cele mai bune moduri de a arde până la 1000 de calorii pe oră. Compatibil cu dispozitivele mobile populare, căștile Bluetooth (versiunea 4.1) sunt convenabile, în special pentru cei care fac sport, dar se adaptează nevoilor fiecăruia. Acestea sunt echipate cu un microfon și poate, astfel, pentru a înlocui căștile date furnizate de producătorii de smartphone-uri și tablete, au o gamă de aproximativ 4,5 ore de funcționare sau până la 170 de ore de așteptare.

Citește și: aceste căști au toate avantajele Apple AirPods, fără defecte. Potrivit numai pentru dispozitive iOS și trei metri lungime, și este o alternativă la Cabluri de date, împreună cu Apple este cu siguranță de bună calitate, dar mai scurtă. Garantat de 18 luni, cablul este fabricat din nailon dublu, fibră și vine într-o varietate de culori. Atenție! Cititorul nostru avertizează că acest cablu, de fapt, spre deosebire de ceea ce este indicat pe site, are un conector care nu este inclus în iPhone.

 

Un difuzor Bluetooth care funcționează chiar și în duș

Potrivit atât pentru utilizarea în interior, cât și pentru utilizarea în aer liber, Lampa Mpow Wireless Solar are un senzor care permite trei moduri diferite de iluminare. Cu becuri 8-led, baterii 1200 mAh și senzor de mișcare, acoperă o rază de aproximativ 8 metri, este calificat ca rezistent la apa. Mai mult . Cine nu a avut ocazia să facă o băutură fierbinte, să bea puțin și apoi să uite de ea până se răcește? Soluția există și costă câteva euro. Un bun Gadget USB care menține temperatura cupelor și a paharelor este potrivit pentru cei neglijenți și cei cărora le place să ia cât mai mult timp când bea ceai.

M – am gândit să ne urmăm peste tot, mai ales dacă este „peste tot” – este în duș. Echipat cu ventuză și rezistent la apa, acest accesoriu Bluetooth (V3.Echipat cu ventuză, și rezistent la apă, accesoriu Bluetooth v3.0), prin urmare, compatibil cu toate sistemele de operare și cu orice tip de dispozitiv. Dimensiuni mici( 8,5 x 5,5 cm), ceea ce îl face un element practic și discret, care funcționează continuu timp de șase ore înainte de a fi încărcat. Culori se răcească și vibrante pentru a găsi un loc în orice mediu.

Această dronă trebuie considerată o jucărie, deși nu este deosebit de potrivită pentru copiii sub vârsta de 10 ani. Trebuie să fie strict în aer liber și are meritul de a fi un mijloc de a inspira tinerii într-un avion cu un pilot. Manualul (în adevăratul sens al cuvântului), are o distanță de aproximativ 5 minute. Delicios, chiar și pentru preț.

A se vedea, de asemenea: robot spion CIA: libelula drone

Unul pentru toți, Toți pentru unul. Acest complex vă permite să încărcați simultan până la 4 dispozitive. Fiecare dintre porturile USB poate oferi până la 2.4 Ah, un total de până la 8 amperi. Un element practic care înlocuiește cablurile dispozitivelor noastre și care, din cauza dimensiunii mici, complică viața coșmarului nivelul scăzut al bateriei.

Bun punct, potrivit pentru tulburări cronice. În acest mic prăjitor de pâine, puteți pune telefonul smartphone, notebook-uri cu autocolante, agrafe de hârtie și orice altceva alegeți să faceți. Există o ascuțitoare pe o parte. Bun, economic și practic.

Iarna și afișajele nu se pot face, deoarece utilizarea dispozitivelor mobile atunci când purtăm mănuși este dificilă. Cu iGlove, puteți rezolva această problemă chiar dacă vă țineți mâinile calde. Acestea sunt disponibile într-o singură culoare și o singură dimensiune, dar sunt potrivite pentru orice ecran tactil.

Telecomanda, care poate fi utilizată atât cu computerele personale, cât și cu sistemele de divertisment la domiciliu, are 26 de taste pentru a acoperi toate nevoile. Precizia cursorului este garantată la o distanță de până la 10 metri. Instrumentul este adecvat în special pentru cei care fac de obicei prezentări multimedia. Curățarea ecranelor touchscreen ale dispozitivelor este o sarcină dificilă dacă nu utilizați lichide și țesuturi adecvate. Freacă, freacă, rămâne întotdeauna un fel de salut aici și acolo. Cu acest set, problema este rezolvată și, așa cum se spune pe site-ul unuia dintre vânzătorii ” fiecare cameră digitală de ultimă generație se întoarce la prima lumină strălucitoare” “

 

Citește și: cele mai bune 20 de smartphone-uri din lume

Fabricat de Canon, compatibil cu toate camerele EOS cu conector E3. Butonul de control vă permite să controlați chiar și pentru perioade lungi de expunere și fotografiere în serie. Cablu de lungime 60cm si telecomanda, complet din plastic, este un instrument bun pentru a evita vibrațiile.

Microscop de 8x cu distanța focală a obiectivului la dispozitivul mobil. Dimensiune 7x3x3 cm pentru accesoriu atractiv, care este mai potrivit pentru utilizarea jucăuș decât profesionale, dar care poate veni la îndemână în mai mult de un caz. Distanța focală de 3M și unghiul câmpului de 240°.

Potrivit în special pentru birouri și magazine, pur și simplu puneți butonul pe ușă și conectați receptorul la conectorul de alimentare. Are o gamă certificată de 100m, 36 de tonuri de apel, trei niveluri de volum. Au un smartphone la îndemână atunci când sunteți de conducere, fără a fi distras. Acest suport are un avantaj dublu: este frumos să te uiți și are un preț accesibil. Disponibil în verde și negru potrivit pentru toate smartphone-urile.