14 lucruri pe care femeile nu le cunosc despre erecția masculină

415

Se spune că anatomia feminină este complexă, dar erecția masculină este aceeași

Erecția este un fenomen natural care poate fi observat în orice moment în timpul zilei, uneori chiar și cu efecte jenante. Adesea, problemele cu disfuncția erectilă pot duce, de asemenea, la traume psihologice și, în cel mai rău caz, la unele forme de depresie. Excitarea și dorința apar mai întâi în cap și apoi intră în organism. Se spune că între punctul G și orgasmul clitoral și orgasmul vaginal al corpului feminin este prea complex, dar femeile cu o mulțime de experiențe sexuale nu vor ști că aceste 10 adevăruri sunt despre erecția masculină.

1. Există 3 tipuri de erecție: o erecție reflexă care provine din contactul real. În acest caz, stimuli încep ajunge la măduva spinării de la centrul de erectie și, ca urmare, Penisul devine эрегирующие nervii, care provoacă o erecție; psychogenic erectila, care vin din audiovizuale sau fanteziste stimulente, permit semnalele care vin din cortexul vizual, ca și mirosul, auzul, pentru a coborî în centre de măduva spinării, pentru a provoca o erectie; și erectii nocturne, care au loc pe timp de noapte în timpul fazei de somn RAPID. În acest caz, pot apărea, de asemenea, patru erecții pe timp de noapte pentru un tânăr, doi, pentru persoanele în vârstă. Ultimele două tipuri nu sunt întotdeauna intenționate și pot apărea la momentul nepotrivit, dar datorită erecțiilor nocturne, puteți înțelege orice tulburări sau boli.

Probleme de erectie, disfuncție, dar, de asemenea, unele secrete să știe

2. Nu fumați, nu beți, nu este bun: legătura dintre fumat și țigări este foarte dură. Studiile au arătat că bărbații tineri care suferă de disfuncție erectilă pot fi abuzați de fumat și alcool. În funcție de fluxul sanguin către penis, poate apărea o erecție parțială sau completă, dar și fumatul, care este un vasoconstrictor foarte puternic, formând plăci de ateroscleroză care înfundă arterele și venele, reducând fluxul sanguin către penis și o țigară o poate reduce la 30%. Alcoolul, totuși, dacă, pe de o parte, este relaxat, pe de altă parte-scade nivelul de testosteron dacă este abuzat, provocând disfuncție erectilă. Un sfat pe care îl puteți da partenerului dvs. este de a reduce în mod semnificativ fumatul și alcoolul timp de aproximativ șase luni pentru a opri complet.

4. Somnul este important nu numai că somnul afectează dorința sexuală, dar nu doarme, ci și oprește ciclul normal de erecție care are loc noaptea, care nu implică visele pe care le faci. Nu înțelegeți de ce erecția nocturnă, dar, probabil, corpul nostru are asupra țesutului cavernos al penisului. Datorită acestui fapt, puteți înțelege dacă penisul este sănătos.

5. Păstrați confidențialitatea: dacă locuiți cu un grup de colegi dintr-o cameră cu părinții dvs. sau aveți copii acasă, poate fi mai greu să aveți o erecție.

6. Curbura penisului: o curbă mică spre dreapta sau spre stânga este perfect normală. Dar dacă curba este extremă sau provoacă disconfort, atunci ar putea fi boala Peyronie caracterizată prin țesutul cicatricial din interiorul penisului. Este o boală benignă, dar nu știe de origine.

 

Sexul oral ajută la erecție: bărbații care au făcut sex oral înainte de a-și măsura erecția au membri mult mai mari decât bărbații care le-au măsurat după masturbare

7. Masturbarea contează: când un tip nu sa Masturbat pentru câteva zile, nu va mai exista un flux de sânge în penis atunci când va fi stimulat din nou, ceea ce înseamnă că erecția va fi și mai mare.

9. Prezervativul poate fi o problemă: în mai multe studii, sa constatat că unii bărbați au probleme cu erecția din cauza prezervativului și ar putea avea nevoie de mai mult timp pentru ao menține. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că tulburarea erectilă nu este doar legată de măsurarea psihologică, ci poate fi asociată numai cu o sensibilitate scăzută a unui bărbat în actul sexual din cauza prevenirii, mai ales dacă este prea des sau puternic. Din acest motiv, vă recomandăm să încercați diferite tipuri de prezervative pentru a găsi cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Există o altă modalitate de a preveni problemele de erecție-crearea de jocuri erotice legate de utilizarea prezervativelor.

 

Menținerea corpului este cu siguranță mai bună pentru sex

10. Erecția este prea mare: 30% dintre bărbați spun că sunt nemulțumiți de durata erecției, deoarece nu o pot controla. Erecția durează o medie de 20 până la 30 de minute.

11. Cum să calmezi o erecție: o persoană nu numai că ascunde o erecție și, adesea, este mult mai dificilă decât pare. Mulți sunt sfătuiți să se relaxeze, în cazul în care erecția este lungă și în public, și să rămână calm, dar, de asemenea, muta literalmente pentru a evita ceea ce vezi, ignorând orice stimulare sexuală. Acest lucru arată că erecția masculină poate fi controlată dacă puteți evita tot ceea ce o poate provoca.

12. Sexualitatea masculină cu vârsta peste 50 de ani: sexualitatea masculină, până la 50 de ani, este foarte bine dezvoltată, după care libidoul scade din cauza scăderii testosteronului. Din acest motiv, oamenii de cincizeci de ani sunt mai atrași de tineri, astfel încât să poată experimenta noi fantezii, dar și să-și dea o încărcătură suplimentară. În timp ce femeile sunt curioase prin natura lor, bărbații dezvoltă această tendință cu maturitatea.

13. Cum de a îmbunătăți erecția prin consumul de alimente sănătoase: un om își poate îmbunătăți erecția prin reglarea hranei. Cine a spus, de fapt, că cafeaua și vinul roșu sunt dureroase? Cofeina stimulează bătăile inimii și determină penisul să facă mai mult sânge. În plus, acesta este locul perfect pentru a crește rezistența, păstrând în același timp erecția maximă, deoarece oferă energia potrivită. Vinul roșu, pe de altă parte, conține o mulțime de polifenoli, este un antioxidant important și deja cu un pahar, pentru prânz sau cină poate deschide arterele prin producerea de oxid nitric. Bine, mai ales pentru cei de 60 de ani. Desigur, un pahar de vin ar trebui să însoțească o friptură bună cu sânge, o proteină foarte, sau dacă omul tău este vegetarian, atunci poate fi mâncat usturoi și țelină și banane ca fructe.

14. Cum continuă instalarea: nu dați doar un răspuns exact la durata erecției masculine, deoarece variază în funcție de elemente, atât fizice, cât și psihologice. Erecția maximă medie durează 12 minute, dar este posibilă pierderea erecției.