10 remedii naturale pentru picioarele sunt umflate si grele

1521

Remedii naturale pentru picioarele umflate. Odată cu debutul de căldură de multe ori subliniază problemele legate de un sentiment de greutate și umflarea în zona picioarelor, cu un accent special pe glezna, care pot apărea crescută.

emedii naturale pentru picioareleUneori, o senzație de greutate și balonare însoțită de furnicături sau dureroase simptome. Mai ales în cazul în care nu va fi în prezența de boli grave, se poate lucra , cu ajutorul unor instrumente simple pentru toate, ca de obicei la mai multe mișcări și executarea reci căzi de baie pentru picioare la sfârșitul zilei.

Alte măsuri legate de medicină și траволечения , și, prin urmare, bine s-a apropiat de ea de la spate consiliul de experți, care va fi, desigur, arată cele mai bune remedii naturale , în funcție de starea fizică.

1) Apa rece și pentru picior căzi de baie

Apa nu trebuie să fie utilizate în cantități suficiente, în special în sezonul de vară, pentru a învinge deshidratarea si ajuta la eliminarea toxinelor (cel puțin doi litri pe zi), dar, de asemenea, folosit pentru a face băi reci pentru picioare scurte ploi și direcția de curgere în acele domenii care sunt cele mai afectate ca urmare a edemului și de greutate, pentru a stimula circulatia sangelui. Pentru apa utilizată pentru căzi de baie pentru picioare se poate adăuga răcoritoare ierburi proaspete și uscate, precum lavanda, menta, cimbru și rozmarin.

articol despre produs pentru durerile de picioare

2) Mișcarea

Problema în picioare umflate si grele, poate intelege ca cei care petrec multe ore în poziție șezând, cum, cine forțați să-și petreacă pe picioare cea mai mare parte a zilei, nu se poate efectua mari de trafic. Apoi, pentru a facilita o senzație de greutate a picioarelor, cel mai adesea se agravează la căldură în timpul verii, ar trebui să se dedice să meargă, chiar și scurtă, la urma urmei, acesta este un obicei bun, care poate ajuta la ameliorarea problemei.

3) Masaj

Puteți, desigur, să se adreseze pentru masaj , pentru a reduce sentimentul de edem la nivelul picioarelor. Există tehnici speciale drenaj limfatic , care pot fi încorporate în viața de experiență operatorii, dar simplu de masaj poate fi efectuat de sine stătător, reieșind din mișcări circulare de mâini pentru a efectua, începând de la glezne și se deplasează în sus. Pentru un masaj ca un ulei de bază, ca de migdale sau ulei de floarea soarelui, puteți adăuga câteva picături de ulei esential de lamaie sau rozmarin pentru a realiza o mai mare eficiență. La sfârșitul zilei, este, de asemenea, util, atunci când te duci pentru a petrece câteva minute , tinand picioarele înălțat pe o perna, astfel, pentru a ajuta cuburi, pentru a dezumfla.

4) Alimentare

Selecție de produse pe care le consumam, joacă un rol important pentru sănătatea picioarele noastre. În cazul în care umflarea este cauzata de probleme, cum ar fi retentia de apa, este bine pentru a reduce consumul de aceste alimente, care contribuie la: sare și produse ambalate prea sărate, conserve, mezeluri și brânzeturi. Alte produse de joacă, în loc de un impact pozitiv la nivelul sistemului cardiovascular și ajută organismul în procesul de curățare a organismului. Printre ele găsim, în special, căpșuni, coacăze și afine. De asemenea, sunt recomandate fructele de kiwi și citrice, de asemenea, bogat în flavonoide și vitamina C.

5) Ceaiuri de plante

Ajutor și o senzație de greutate și edeme la nivelul picioarelor, poate fi, de punerea în aplicare a unor plante care sunt potrivite pentru prepararea de ceai din plante. Plante medicinale poate sfătui, pentru a ghida alegerea lor, în partea de schinduf și cimbru, în cazul în care o întrebare este asociat cu o întârziere de apă, sau de mentă și frunze de afine, centella asiatică, fenicul și hazel în cazul în care aveți nevoie de ea, pentru a stimula circulatia sangelui. Există, de asemenea, ceaiuri de plante de-a gata și pachetele adresate pentru cei care doresc să aibă picioare mai mult de citit, consumul de care ar trebui să fie definite cu ajutorul знахаря.

6) Medicament pe bază de plante

Expert în domeniul medicinei naturale, cu siguranta, va fi capabil de a consilia, фитотерапевтические procedurile cele mai potrivite pentru situația dumneavoastră. În caz de senzație, inflamație și senzație de greutate în picioare, medicina iese în evidență printre mijloacele proprii ale societății-mamă tincturi, unguente sau un amestec de granule pe bază de plante utile, jakhazel, rusco, extract de arnica sau de castan. Utilizarea lor ar trebui să înceapă numai înainte de debutul verii, astfel încât organismul se pregătește, și atunci când este cald și probleme cu ea asociate.

Comprese din ceai verde7) Comprese din ceai verde

Aplicarea împachetări direct pe picior și glezna poate ajuta la reducerea senzație de greutate și umflarea. Compresa de eficient poate fi realizat , lăsând la infuzat timp de noapte sau de dimineata pana seara ceai verde frunze în apă clocotită. Ceai, ar trebui să fie, apoi este filtrat și folosit pentru a se arunca cu capul de tifon de bumbac, se stoarce și atașați la picioare umflate, până când începe să se simtă ușurat.

8) Infuzie din frunze de alun

Multumesc, frunze de alun, pentru a cumpara uscate în medicină, se poate obține infuzie este util pentru sistemul cardiovascular, de a bea cald, de două ori pe zi. Ideal ar fi să bea câte o ceașcă dimineața și seara, în perioade în care simptomele neplăcute, în principiu, este prezentă, în special, în cazul în care balonare însoțită de furnicături. Pentru fiecare ceașcă, este suficient de a utiliza o lingurita de frunze de alun uscate și zdrobite, se lasă în apă clocotită timp de cincisprezece minute. De asemenea, în acest caz, este util de a apela la un vânzător de plante medicinale, pentru a obține indicații exacte referitoare la propria condițiile specifice.

9) Împachetări cu oțet

În afară de ceai verde, de asemenea, oțet, caracteristice pentru prepararea de comprese pentru a aplica mai ales în prezența glezne umflate. Trebuie să se diluează o parte de oțet la zece părți de apă și, scufundare în lichid bumbac panza suficient de lungi, astfel încât să poată fi înfășurat în jurul gleznelor, nu strângeți. Este o folie cu cel mai bine este de a folosi seara și lăsați-l timp de cel puțin cincisprezece minute.

10) Melasa și semințe de anason

Aceste două componente pot fi folosite pentru semințe de anasonprepararea de băuturi lua pentru a combate umflarea picioarelor nevoie de căldură, de oboseala sau de poziția ocupată în timpul zilei. Va trebui să se fierbe 500 ml de apă în care se toarnă și se lasă timp de cincisprezece minute și o linguriță de sirop de melasă, și unul din semințe de anason. Infuzie ar trebui să bea cald, de două sau de trei ori pe zi. Melasa și semințe de anason sunt vândute în medicină.