10 reguli pentru picioarele tale sănătos și frumos

484

1 verificați Întotdeauna picioarele, nu недооценивайте disponibilitatea bataturi sau омозолелости și rupturi.

Bataturi, durata și vezicii urinare, de multe ori apare ca o consecință de lungă frecare în interiorul pantofi, uneori pot aparea în zonele mici și încăpățânat picior (mai aproape de degete sau de pe părțile laterale), este dificil de a vedea, cu timpul, ele pot provoca disconfort și duce la anti-proceduri estetice.

În cazul în care întâmpinați dificultăți cu optim de supraveghere a stării pielii din tălpi, puteți folosi o oglinda.

2 spălați-vă Zilnic picioarele delicate de curățare abrazivă și nu uitați să se usuce bine.

Pielea uscata are nevoie de puțin agresive de săpun. O lungă perioadă de stagnare de umiditate în межпальцевых între favorizează apariția într-o macerare de cutanate sau infecții fungice, care pot provoca durere și de degradarea unghiilor. Pentru a face acest lucru bine, se usucă picioarele.

Dacă manevra este dificil de a utiliza un uscător de păr cu aer rece.

3 tăiați unghiile în mod corespunzător. Asigurați-vă că tăietură dreaptă: unghiurile trebuie să fie vizibile, pentru a evita unghiile încarnate.

Tăiați unghiile, fără a fi торопливым și de a evita aparitia clește sau foarfece. Fii atent, că igiena picioarelor, de obicei, se efectuează în condiții de lumină scăzută și un pic de spațioasă pentru a nu facilita acțiunea corectă.

4 întotdeauna hidratează picioarele de hidratare sau de agenți, în special după baie sau duș, pentru a preveni iritarea tegumentelor.

De-a lungul timpului capacitatea pielii de a retine apa scade treptat și determinată. Pentru a face acest lucru, trebuie să acorde mai multă atenție la hidratare a picioarelor, mai ales tocuri, zona cea mai predispusă la deshidratare. De asemenea, este recomandat să le protejeze de soare creme în timp ce stau la soare.

5, Dacă suferiți de transpirație excesivă la picioare (подошвенный hiperhidroză) sau un miros neplăcut (de groază) a fost la igiena astfel, utilizarea mai frecventă de săpun, un pic agresiv și, dacă este necesar, deodorante specifice.

Transpirație excesivă a picioarelor este destul de frecventă tulburare afecteaza mai ales persoanele care fac sport sau se apropie de limită de vârstă. Este, de asemenea, poate afecta adolescenti sau persoane afectate de frecvente психоэмоциональных stres.

O buna igiena a picioarelor, facuta cu produse specifice, poate nesemnificativ pentru a reduce problema dacă ea este legată de mic ocluzive pantofi, dar, de asemenea, respirabil. Se recomandă să utilizați șosete de bumbac, fără coloranți.

6 lupta cu oboseala de la picioare și de la picioare cu 10 minute ванночкой.

ebuie să fie caldă (nu mai mult de 36°C). Arsuri de fapt sunt frecvente, în special în rândul diabeticilor, prin urmare, ei recomanda pentru a măsura temperatura cu ajutorul unui termometru sau cot

7 Selectați o încălțăminte corespunzătoare pentru a preveni și a atenua imprevizibile dureri și / sau disconfort.

Pantofi ar trebui să aibă caracteristicile exacte, fie că este vorba de elegant sau cu toc, de sport, de lucru, casual sau de petrecere a timpului liber,

– vârful rotunjit (pentru mișcarea degetelor);

– 8 mm mai mare in diametru decat picioarele;

– talpa anti-alunecare;

– acesta trebuie să fie confecționate din materiale care să asigure schimbul de aer în interiorul și care nu stimulează transpirație excesivă;

– optimă înălțimea tocului este înălțimea tocului.Optimă înălțime ka 5 pentru o persoană;

– în caz de sport este recomandat de a plasa corespunzătoare plantara pantofi pentru postura corectă.

8 preveniți umflatura, activați circulația sângelui.

Șapte sfaturi pentru a preveni edemul membrelor inferioare și facilitarea reactivarea circulației:

– pentru a face un duș cald de jos în sus sau hidro-masaj;

– pune extremitățile inferioare în descărcare, atunci când sunteți așezat sau culcat;

– merge de multe ori;

– evitați expunerea la razele solare pentru o lungă perioadă de timp;

– utilizați nu prea înalte, pantofi cu toc și rotunjită ciorap;

– păstrați-vă greutatea corporală sub control;

– evitați să stea timp de prea mult timp.

9 verificați postura, pentru a evita probleme la genunchi, calcaie si lombare centura.

Picior, care doare sau greu de mers pe jos, poate fi un spion постуральных și биомеханических patologii. Din cauza bolnav de picioare, pacientul poate avea dificultăți cu mersul pe jos, ținându-lentă și obositoare tendință. Pentru femeile care poartă tocuri înalte, de foarte multe ori echilibrul este compromis de la pantofi prea mari sau numere, care sunt mai mici decât în propria lui; aceasta este o încălcare a echilibrului poate duce la tulburări de biomecanică și postura, care necesită utilizarea de tălpile interioare speciale, care ajuta pentru a îmbunătăți postura.

10 diabeticii ar trebui să urmeze mai atent regulile, atunci când vine vorba de picioare.

Un diabetic este pacientul, care este considerat a fi predispus la risc în domeniul ortopedie.

Este de dorit ca ei nu purtau șosete cu o grosime de cusături pe picioare, dar, de asemenea, pantofi mari, cu suturi interne, care pot fi cauza inițială a leziunilor, o problemă gravă.

Dificultăți cu vindecarea rănilor și ulcerelor, dar, de asemenea, posibilitatea de infectare, sunt foarte repetitive complicații pentru această patologie.