10 reguli pentru a arăta sănătoase și frumoase picioare

525

Grija de picioarele tale pot beneficia de dumneavoastră generală beenssere, astfel încât să nu trebuie să uităm despre asta. Iată 10 recomandări, care ar trebui să fie întotdeauna luate în considerare. Zona picioarelor este cea mai importantă parte a corpului nostru, și, deși ea este de obicei considerat a fi puternic o parte, este cel care are nevoie de mai multă îngrijire și atenție. Grija pentru picioare crește semnificativ rezistența în fața proc și eforturile de presa, iar apoi se confruntă în modul în care mai bine și cu mai mult confort și tam-tam de toate zilele.

Mulți oameni uită să aibă grijă de sănătatea și aspectul lor de la picioare. În plus, ei ignoră existența varietate de acasă căi de atac pentru sănătatea și bunăstarea, nu numai din zonă, dar și a întregului corp. Din acest motiv, având în vedere că fiecare parte a corpului are valoarea sa, și că este sănătos și puternic, picioarele ne permit să rămână în echilibru, trebuie să luăm simple și metode practice de a transforma viața noastră, începând cu elementele de bază, adică de la picioare.

Este important să ne amintim că acest lucru nu este doar oboseala acumulată în timpul zilei pentru a slăbi picioarele noastre, dar și de a purta pantofi prea strâmt sau păstrați-le acoperite, ajutând, astfel, a crea un mediu umed, care previne corectă a transpirație pielii și unghiilor. Aceste circumstanțe pot duce la leziuni grave, apariția de ciuperci sau alte tulburări, mai ales la persoanele de peste 50 de ani.

Strategia pe care o oferim pentru ingrijirea picioarelor, este să urmeze o serie de reguli sau obiceiuri bune. Aceasta este o cheie de 10 puncte pe care le puteți aplica cu ușurință în practică din casă și care vă va aduce numeroase beneficii. Pentru a obține rezultate bune, trebuie să fie permanentă și răbdători, și ce credeți că mereu despre bunăstarea și să se simtă bine.

  1. Protejați-vă picioarele la căldură și frig

Evitați mersul desculț pe plajă sau de pe alte suprafețe fierbinți (piscine, saune, SPA sau chiar casa ta); în plus, dacă pe timp de noapte aveți picioarele reci, purtați șosete. Nu folosiți sticle cu apă caldă sau pături electrice pentru a încălzi picioarele tale și pentru a evita gheață pentru a le răcească.

  1. Spălați bine picioarele în fiecare zi

Pentru ca picioarele au fost întotdeauna bine выглядящими și naturale de temperaturi, de zi cu zi spălați-le cu apă caldă și săpun moale și apă. Când faci o baita, nu lasa picioarele la înmuiat mai mult de 10 minute. Odată ce ați terminat, uscați-le.

Trei. Sigur păstrați-le гидратированными

Evitați prea umede sau prea uscate a picioarelor. Ceea ce trebuie să faceți este să vă asigurați că pielea picioarelor tale întotdeauna bine umezit și moale. Poti ajuta cu o naturale o crema hidratanta.

  1. Ai grijă de unghiile tale

Această regulă este destinat pentru depunere de unghii în loc să le taie. Puteți face acest lucru o dată pe săptămână sau mai des, dacă este necesar, cea mai bună formă pentru unghii-este o linie dreaptă, folosind o cutie de carton de dosar. În plus, de multe ori ar trebui să monitorizeze aspectul unghiilor, pentru a detecta orice anomalii, cum ar fi modificări de culoare și / 0 în textura sau aspectul de benzi. În cele din urmă, întotdeauna evita furnizarea de alte persoane pentru dvs. de instrumente pentru pedichiură.

  1. Pantofi

Purtați încălțăminte corespunzătoare, în cazul în care ceva trebuie să iasă, dacă cineva va rămâne acasă. Dacă pantofi noi, nu utilizați-le imediat atât de mult timp, dar treptat. Este important de a avea pantofi confortabili, care nu prea grea, dar nici prea largă.

  1. Fii atent cu stimuli

Pentru ca picioarele tale au fost sănătoși, evitați utilizarea de stimuli, cum ar fi alcool, apă sărată, iod, lame sau callifughi, deoarece acestea pot provoca o mulțime de probleme, chiar grave. Dacă utilizați un bandaj sau tifon, asigurați-vă că acestea sunt hipoalergenice.

  1. Păstrați-vă picioarele de sub control

Nu puteți neglija propriile picioare, dar întotdeauna păstrați-le sub control. Dacă credeți că aveți nevoie de ajutor din exterior, nu ezitati sa contactati un specialist. Atunci când controlezi picioarele lor, să acorde o atenție deosebită la prezența de ulcere, tăieturi, bataturi, ștergere, vezicule, umflati sau reddened domenii. Dacă observați oricare dintre aceste anomalii, uita-te pentru soluții posibile, pentru a reveni la picioarele într-un aspect natural.

  1. Mergeți

Mergeți în fiecare zi, purtați întotdeauna încălțăminte corespunzătoare. Încercați să facă o plimbare de 45 de minute-1 oră. Pentru a antrena picioarele, ridicați picioarele și gleznele în sus, apoi în jos, repetați exercițiul timp de 5 minute, de 2 sau de 3 ori pe zi. În afară de mers pe jos, foarte util și important de a practica sport, pentru a evita fumat sau de băut.

  1. Ține glicemia sub control

Încercați să mențină în mod constant nivelul de zahăr, respectați sănătos și o alimentație echilibrată, cu buna proporția de zahăr și de amidon. Uneori acest lucru poate fi un pic dificil, dar veți vedea că corpul și picioarele vă vor fi recunoscători.

  1. Dacă este necesar, se consulte cu medicul dumneavoastră

Dacă aveți nevoie pentru a identifica anomalie sau o traumă, care poate fi periculoasă și provocatoare pentru tine de a decide de sine stătător, cel mai corect, ce trebuie să faceți este să consulte un ortoped. Amintiți-vă că fii atent la nevoile tale picioare și să vă programați pentru o vizită, dacă este necesar.

Aceste reguli într-adevăr de lucru?

Acest lucru depinde exclusiv de tine. Cel care este convins că picioarele tale vor avea un aspect sănătos numai în cazul în care, dacă faci așa, că acest lucru se va întâmpla. Aceste reguli sunt cheia pentru faptul ca picioarele tale au fost bine îngrijit și sănătos, dar ele funcționează numai în cazul, dacă sunteți în mod constant le aplică, și dacă nu veți uita recomandări de bază, despre care am de paralizie în acest articol.

Recomandări

Cel mai important, să fie permanentă și скрупулезными în ceea ce privește ingrijirea picioarelor, acest lucru nu contează în cazul în care vă aflați. Nu uitați să le verificați, de pat sau de masaj și pentru a le rata, ca parte a corpului. Evitați utilizarea pe picioarele tale ciudate substanțe chimice sau substanțe. În cele din urmă, încercați să rămânem la o dieta echilibrata, pentru că, deși pare paradoxal, departe de a avea de a face cu picioarele, fii atent cu alimentația, aceasta înseamnă grija de tot corpul, fără excepție.